Op zoek naar dobermann?

dobermann
KBDC Rasinformatie over de Dobermann.
D oor bewust te zijn van het belang van een goed karakter, zijn onze Dobermannfokkers, de laatste jaren door verantwoord te fokken erin geslaagd het karakter van onze Dobermann op een zodanig niveau te brengen dat deze hond een zekere plaats in onze huidige maatschappij heeft verdiend.
Royal Canin Dobermann Producten.
Dobermann, van beroep belastinginner en verantwoordelijk voor het locale dierenasiel, wilde een goede waak en verdedigingshond fokken.Rond 1870 voerde hij talrijke kruisingen uit tussen waarschijnlijk de slagershonden één van de voorvaders van de Rottweilerblack-and-tan, herders die reeds in Thuringen bestonden, de Pinscher, de Duitse Dog, de Beauceron en de Rottweiler.Het resultaat was een alerte gebruikshond, boerderijhondwaakhond, en politiehond.
Dobermann Hondenrassen.
Algemene informatie: Dobermann. In 1860 werden er door de Duitser Karl Dobermann verschillende honden gefokt, het doel was om waak en begeleidingshonden te krijgen die mooi en fel van karakter moesten zijn. Hij kruiste hier Pinchers met grote blauwe doggen en nog enkele andere honden.
Dobermann Honden rassen Honden DierenDokters.
Schofthoogte van de Dobermann reu is 68-72 cm, die van de Dobermann teef 63-68 cm. Gewicht van de Dobermann reu is reuen 40-45 kg, die van de Dobermann teef 32-35 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch.
Dobermann.
Is deze pientere eigenheimer iets voor jou? In dit artikel geven we je alle details van het ras. Achtergrond van de Dobermann. De Dobermann zoals wij die tegenwoordig kennen vindt zijn oorsprong in Duitsland bij, je raadt het al, de heer Karl Dobermann.
Dobermann Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Dobermann. Van oorsprong komt de Dobermann uit Duitsland en tijdens de jaren 1860 werd de Dobermann gebruikt als een persoonlijke beschermer en waakhond, ongedierte bestrijder, schaapherder, en gun-hond. De gespierde, elegante en gracieuze Dobermann is middelgroot tot groot in omvang.
Vind dobermann in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Dobermann kussenhoes 895, incl verzenden. Mooie kussenhoes met ritsje gecoupeerde dobermann en naturel met brilletje.Het zijn de allerlaatste ze zijn 45x45 en van een mooie soort linnenachtige stof 8.95 En dat is incl de 2.92 Verzendkosten kijk voor meer dobermann hebbedingetjes eens bij mijn overige advertenties aub mvg.
D.V.I.N. Dobermann Vrienden In Nederland.
Oorsprong van het ras. Honden met clubfokbrevet. Reuen met Clubfokbrevet. Teven met clubfokbrevet. Aangifte geboorte nest. DGT / DKT. Dobermann Vrienden In Nederland. Dé officiële rasvereniging erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Copyright 2017 Dobermann Vrienden In Nederland Disclaimer.
Puppyplaats.nl Dobermann pups aangeboden.
Wij zijn aangesloten bij de raad van Beheer en de rasvereniging Dobermann Vrienden in Nederland Pups groeien in huis op tussen ons en de andere Dobermannen Pups worden met schriftelijke garantie afgeleverd Natuurlijk staan wij de aanstaande pup kopers met raad e.
DOBERMANN RUSSKAJA MECHTA.
Hij werd tweede in zijn klasse en was uitgesloten van verdere competitie. De keurmeester schrijft in zijn beoordelingsrapport dat zijn lippen niet diep genoeg waren. Dat is slecht, sinds wanneer willen we deense doggen lippen bij de dobermann? Nogmaals keurmeester was mr.Øystein Eikeseth uit Noorwegen.
Dobermann Rassen Hondenplaza.
Zij zullen voortdurend moeten waken voor ontsporingen in de gezondheid, het karakter en het uiterlijk van de Dobermann. Het ideaal van een fokker behoort te zijn een gezonde Dobermann te fokken, die overeenstemt met de rasstandaard. Boek over de Dobermann.
Home.
Welkom bij Dobermann kennel Andor Absolut's.' In het millenium jaar 2000 werd Russkaja Mechta Andor Absolut geboren, van pup af aan een statige vertegenwoordiger van het ras Dobermann. In de jaren die volgden bleek dat Andor niet alleen uitblonk op showgebied, maar ook een karaktervolle werkhond was.

Contacteer ons