Meer resultaten voor dobermann

dobermann
Dobermann Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Dobermann. Van oorsprong komt de Dobermann uit Duitsland en tijdens de jaren 1860 werd de Dobermann gebruikt als een persoonlijke beschermer en waakhond, ongedierte bestrijder, schaapherder, en gun-hond. De gespierde, elegante en gracieuze Dobermann is middelgroot tot groot in omvang.
Dobermann Honden Page.
Een vereniging die zich door de jaren heen optimaal heeft ingezet om de Dobermann de uitstraling en bekendheid te geven die het nu heeft.De DVIN zet zich in voor alle Dobermann eigenaren in Nederland en organiseert regelmatig shows en evenementen.
Stichting Dobermann Rescue Nederland Opvang, herplaatsings en bemiddeling van het hondenras Dobermann.
Posted on 4 september 2017 by Stichting Dobermann Rescue Nederland. Na een dikke acht jaar genoten te hebben van onze dober_Frau is zij jongstleden vrijdag, terwijl zij, op haar favoriete plek, onder de caravan lag te slapen, aan een hartstilstand overleden.
Dobermann Honden rassen Honden DierenDokters.
Schofthoogte van de Dobermann reu is 68-72 cm, die van de Dobermann teef 63-68 cm. Gewicht van de Dobermann reu is reuen 40-45 kg, die van de Dobermann teef 32-35 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch.
Dobermann.nl Home kennel van Olympiastaete.
Welkom bij Dobermann Kennel Van Olympiastaete! Ik ben Annet van Wijhe en sinds 1983 heb ik het mooie ras de Dobermann. Sinds 1995 heb ik de kennelnaam Van Olympiastaete en in 1997 is het eerste nestje geboren onder deze naam.
Hoe om te gaan met de dobermann Dier en Natuur: Huisdieren.
De dobermann wordt gemiddeld 10 tot 13 jaar oud. Helaas heeft het ras veel last van ziektes als kanker, skeletafwijkingen en de hartziekte dilatatieve cardiomyopathie. De dobermann vindt zijn oorsprong in het Duitse Apolda en is genoemd naar zijn eerste fokker Karl Friedrich Louis Dobermann, een deurwaarder en hondenvanger.
KBDC Rasinformatie over de Dobermann.
D oor bewust te zijn van het belang van een goed karakter, zijn onze Dobermannfokkers, de laatste jaren door verantwoord te fokken erin geslaagd het karakter van onze Dobermann op een zodanig niveau te brengen dat deze hond een zekere plaats in onze huidige maatschappij heeft verdiend.
Dobermann Hondencentrum.
Bij een inadequate, verkeerde behandeling kan hij onberekenbaar worden. Het zijn de producten van een slechte behandeling die de dobermann de onterechte reputatie van valse hond hebben opgeleverd. Van nature is de dobermann namelijk een uiterst betrouwbare, loyale en zeer aan zijn gezin gehechte kameraad.
Home.
Welkom bij Dobermann kennel Andor Absolut's.' In het millenium jaar 2000 werd Russkaja Mechta Andor Absolut geboren, van pup af aan een statige vertegenwoordiger van het ras Dobermann. In de jaren die volgden bleek dat Andor niet alleen uitblonk op showgebied, maar ook een karaktervolle werkhond was.
Dobermann kennel von Apoldastamm.
klik hier voor Dobermann kennel von Apoldastamm. deuts che spr ache Welkom op onze website Dobermannkennel von Apoldastamm. bijgewerkt: 1 April 1975 1 April 2017 Video G-Nest-Bliss. 18 April NEW. 42 Jaar Dobers. Fayenne Landesgruppen Jugend Siegerin Westfalen 20 aug 2017.
D.V.I.N. Dobermann Vrienden In Nederland.
Oorsprong van het ras. Honden met clubfokbrevet. Reuen met Clubfokbrevet. Teven met clubfokbrevet. Aangifte geboorte nest. DGT / DKT. Dobermann Vrienden In Nederland. Dé officiële rasvereniging erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Copyright 2017 Dobermann Vrienden In Nederland Disclaimer.
Royal Canin Dobermann Producten.
Dobermann, van beroep belastinginner en verantwoordelijk voor het locale dierenasiel, wilde een goede waak en verdedigingshond fokken.Rond 1870 voerde hij talrijke kruisingen uit tussen waarschijnlijk de slagershonden één van de voorvaders van de Rottweilerblack-and-tan, herders die reeds in Thuringen bestonden, de Pinscher, de Duitse Dog, de Beauceron en de Rottweiler.Het resultaat was een alerte gebruikshond, boerderijhondwaakhond, en politiehond.

Contacteer ons