Op zoek naar cocker spaniel zwart?

cocker spaniel zwart
Hondenbeeldjes Beswick Hondenbeeldje Cocker Spaniel zwart Peter's' Hummel Home De grootste collectie beeldjes Hummel Disney Goebel Rosina Wachtmeister Heartwood Creek Snowbabies.
Krinkles by Patience Brewster. Reutter poppenhuis miniaturen sinds 1948. CMC Modelcars 118.: 360 graden foto. Beswick Hondenbeeldje Cocker Spaniel zwart. Adviesprijs: 3195, incl. DOGS / HONDEN. Cocker Spaniel zwart / black. Transport: Wij verzenden uw pakket voor slechts 195, Nederland en EU.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
eenkleurig zwart, bruin, blond tot rood, zwart of bruin met tan-aftekening en bont: wit met zwart, wit met bruin en wit met rood, ook met tan-aftekening driekleur. De schofthoogte van de Amerikaanse Cocker Spaniel ligt tussen de 35 en 40 cm.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Karakter, opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke, zachtaardige, uitbundige, intelligente, gevoelige, trouwe, aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur.
Engelse Cocker Spaniel Pup Blog Archive.
Kleur: zwart, black and tan en choco. Moeder: Mathilda von Nikolausberg. Gezondheidsutslagen: HD A FN vrij PRA vrij jaarlijkse oogkeuring vrij. Vader: Francinis Chicco di ciocolato. Gezondheidsuitslagen: HD A PRA vrij FN vrj en jaarlijkse ooguitslag vrij. Comments are closed. Cocker Winter Wonder dag 2015. Copyright Engelse Cocker Spaniel Pup.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Meerkleur: Zwart wit, Oranje wit, Lever wit, Lemon wit, Zwart wit tan, Lever wit tan, Blauwschimmel, Oranjeschimmel, Lemonschimmel, Leverschimmel, Blauwschimmel met tan, Leverschimmel met tan, Sable, Sableschimmel, Sableschimmel met tan., De Engelse cockerspaniël kan volgens richtlijnen van de diverse rasverenigingen onderzocht worden indien men wil fokken op de diverse oogaandoeningen waaronder PRA en cataract. Tevens zijn er testen voor heupdysplasie. Er zijn ook DNA testen voor Familiale Nephropathie en Progressieve Retina Atrofie. Verder komt er hypertrofische cardiomyopathie voor waar middels echografie op gescreend kan worden. Andere mogelijk voorkomende aandoeningen bij de cockerspaniel zijn hermafrodie voorkomen van zowel vrouwelijke als mannelijke eigenschappen bij één dier, auto-immuunziektes, pedispositie voor tumoren en open gehemelte. Wat vaker voor kan komen zijn oorproblemen, doofheid en lipplooieczeem. De cockerspaniël is een jachthond, en zal reageren op vogels, konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen, evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Externe links bewerken. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council. De ouders zijn prcd PRA en FN vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis.
Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
Ras afkomst: Verenigde Staten. Andere rasnamen: Amerikaanse Cocker Spaniel, Cocker Spaniel, Cocker, Ami. Uiterlijke kenmerken van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Het karakter van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Hij is degelijk, snel en met zijn gemakkelijke, evenwichtige en vrolijke karakter is het een geliefde gezelschapshond. Het is een hond voor tentoonstellingen, geen jachthond. Hij kan soms wat koppig zijn en heeft daarom een consequente opvoeding nodig. Zwart met goudgele extremiteiten black-and-tan.

Waar cockers een heerlijk bestaan hebben! Een kleine huiselijke kennel voor engelse cocker spaniels, rood, zwart en black en tan. Af en toe wordt er in huiselijke kring een nestje geboren. De pups worden in de woonkamer geboren en groeien daar ook op. Aan het socialiseren wordt veel aandacht besteed zodat de pup later bij de nieuwe eigenaar al aan een heleboel situaties gewend is en stevig in het leven staat. Uiteraard hebben de pups een stamboom en paspoort. Al mijn cockers zijn getest volgens de regels gesteld door de Nederlandse Spaniel Club.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De vacht van de Engelse Cocker Spaniel is glad en aanliggend, zijdeachtig en niet gegolfd; de bevedering is niet zo overvloedig. Kleur: eenkleurig zwart of rood; zwart met roodbruine aftekening of zwart-wit, oranjewit, zwart-wit met bruin tricolor alsmede oranjebruin en zwartschimmelschocolat, met tan.
Op een rijtje.
Is het bruin heel donker dan spreekt men al snel van een chocoladebruine Cocker, terwijl de lichtere variant meestal lever of leverschimmel wordt genoemd. Goudkleurige Cockers komen voor in twee variaties: de een heeft zwart pigment, en de ander, heel zeldzaam, heeft lichtbruin pigment.
Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
Ras afkomst: Verenigde Staten. Andere rasnamen: Amerikaanse Cocker Spaniel, Cocker Spaniel, Cocker, Ami. Uiterlijke kenmerken van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Het karakter van de Amerikaanse Cocker Spaniel. Hij is degelijk, snel en met zijn gemakkelijke, evenwichtige en vrolijke karakter is het een geliefde gezelschapshond. Het is een hond voor tentoonstellingen, geen jachthond. Hij kan soms wat koppig zijn en heeft daarom een consequente opvoeding nodig. Zwart met goudgele extremiteiten black-and-tan.

Contacteer ons