Op zoek naar cocker spaniel zwart?

cocker spaniel zwart
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Engelse Cocker Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info: www.spanielclub.nl.
From Peggy Wood Engelse Cocker Spaniels.
Op deze pagina vind u een overzicht van de verschillende kleuren, aftekeningen en patronen die bij de Engelse Cocker voorkomen. Er komen drie kleuren voor bij de cocker, zwart, bruin vaak lever of chocolade genoemd bij de cocker en rood.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Zoals bij veel rassen die in de mode raken, kwam ook de Cocker Spaniel in de problemen. Aan zijn populariteit kwam een vrij abrupt einde toen een aantal eenkleurige Cockers onvoorspelbaar agressief gedrag ging vertonen, iets wat bekend kwam te staan als Rode Cocker Syndroom.
Op een rijtje.
Is het bruin heel donker dan spreekt men al snel van een chocoladebruine Cocker, terwijl de lichtere variant meestal lever of leverschimmel wordt genoemd. Goudkleurige Cockers komen voor in twee variaties: de een heeft zwart pigment, en de ander, heel zeldzaam, heeft lichtbruin pigment.
Amerikaanse Cocker Spaniel rasbeschrijving Doggy.net.
Vele malen werd een Amerikaanse Cocker beste van de hele tentoonstelling, zowel in binnen als buitenland. Bovenal is de Amerikaane Cocker Spaniel een vrolijke en sociale hond die lief is voor kinderen, een ideale gezinshond. Door het onvoorstelbare uithoudingsvermogen waarover de Amerikaanse Cocker beschikt, is het een hond die uren mee uit wandelen kan gaan, of op de behendigheid of flyball wedstrijden goed mee kan komen. Algemeen: De Amerikaanse Cocker heeft een klein, compact en gespierd lichaam met een aflopende ruglijn. Het lichaam is vierkant met diepe en tamelijk brede borst. De ribben zijn goed gewelfd. Matig lange benen met sterk bot. Lange en droge hals. Kleur: De Amerikaanse Cocker komt voor in de kleuren zwart, blond, chocolade bruin, zwart met tan, rood-wit, zwart-wit, chocolade-wit en driekleur.
Cocker Spaniel puppy zwart.
Aroma en Wierook. Mokken en Kelken. Peper en Zout sets. Wanddecoratie en muurversiering. Boeken en Prints. Broches en Spelden. School en Kantoor. Cocker Spaniel puppy zwart. Cocker Spaniel puppy zwart. E-mail naar een vriend. Schrijf de eerste review van dit product.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
O'Neill, D.G, Church, D.B, McGreevy, P.D, Thomson, P.C, Brodbelt, D.C, 2014, Prevalence of Disorders Recorded in Dogs Attending Primary-Care Veterinary Practices in England, PLoS ONE, volume 9, nummer 3, e90501. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons.
Engelse Cocker Spaniel.
De vacht is gl ad en zijdeachtig, nooit stug of gegolfd, met voldoende bevedering, maar niet te overvloedig en nooit gekruld. Kleuren: eenkleurig rood, zwart, chocolade al dan niet met tan-aftekeningen, bont in zwartwit, roodwit of chocoladewit al dan niet met tan-aftekeningen, en schimmel, wanneer in het wit gekleurde en witte haren bij elkaar liggen en een gemengde kleur of tint geven. De schofthoogte van de Engelse Cocker Spaniel ligt tussen de 35 40 cm.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
eenkleurig zwart, bruin, blond tot rood, zwart of bruin met tan-aftekening en bont: wit met zwart, wit met bruin en wit met rood, ook met tan-aftekening driekleur. De schofthoogte van de Amerikaanse Cocker Spaniel ligt tussen de 35 en 40 cm.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Karakter, opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke, zachtaardige, uitbundige, intelligente, gevoelige, trouwe, aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Engelse Cocker Spaniel Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Schattige Cocker spaniel puppy uit de serie PuppyLove van Conversation Concepts. hoogte 115, cm x breedte 12 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in. beeldje Cocker spaniel puppy zwart. Schattige Cocker spaniel puppy uit de serie PuppyLove van Conversation Concepts.

Contacteer ons