Resultaten voor bullmastiff

bullmastiff
Bullmastiff.
De Bullmastiff is zoals zijn naam al aangeeft een kruising tussen een Engelse Bulldog en een Old English Mastiff. Het doel was om een waakse hond te creëren die de Engelse jachtopzichters kon assisteren bij het opsporen en pakken van stropers. De hond moest goed kunnen speuren onbevreesd zijn goed kunnen zien in het donker en bovendien een stroper staande kunnen houden zonder bloed te laten vloeien! Dit werd bereikt door enkel met honden te fokker die voldeden aan deze kwaliteiten.
Home.
Highrollersbullmastiffs.
This is how we roll. Liefhebber en fokker van de bullmastiff. Wij zijn Kim en Ike. We leven met onze bullmastiffs in Noord-Limburg. Inmiddels zijn wij reeds enkele jaren fokker liefhebber en trotse bezitters van het prachtige ras de bullmastiff! In de loop der jaren hebben wij geinvesteerd in diverse buitenlandse bloedlijnen. Zo hebben wij onder andere zeer beroemde honden uitgebracht op show. Multi Kampioen Artic wind of marconia to antallis en zijn eveneens zeer beroemde zoon Lemabull pass the game to antallis. Waarvoor onze dank aan Natalia Nikolaeva. Wij leven klein knus en gezellig.
Bullmastiff Vereniging Nederland / welkom.
Wij heten u van harte welkom op de website van Bullmastiff Vereniging Nederland! Bullmastiff Vereniging Nederland is in 2014 opgericht met als doel het in stand houden van het ras het bewaken van de gezondheid van de honden en het bij elkaar brengen van liefhebbers van dit geweldige ras. Wij ondersteunen aankomende pupkopers in hun zoektocht naar hun nieuwe familielid helpen bij het herplaatsen van Bullmastiffs en zijn naast de fokker het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen. Daarnaast wordt ieder jaar ook een aantal evenementen georganiseerd.
Karakter van de Bullmastiff Van het Bakhuisje.
Karakter van de Bullmastiff. Pups geboren september 2016. Aisha van het bakhuisje. Karakter van de Bullmastiff. Het karakter van de Bullmastiff is bepaald door het soort werk waarvoor dit ras in eerste instantie bedoeld was. De Engelse jachtopzieners hadden behoefte aan een lenige sterke en gehoorzame hond die zelf beslissingen zou kunnen nemen als hij alleen aan het werk was. In het begin van de 20e eeuw was de Engelse wetgeving zo streng dat stropers er werkelijk alles voor over hadden om te kunnen ontsnappen. Voor de veiligheid van de jachtopziener was de nachthond van de jachtopziener niet alleen een aanwinst voor deze man maar een noodzakelijkheid.
Bullmastiff Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Rasvereniging BMCN Bullmastiff Club Nederland. De Bullmastiff wordt sinds de 19de eeuw in Groot-Brittannië gefokt. Hij ontstond uit een kruising tussen een Mastiff en de Engelse bulldog en werd als beschermhond gefokt voor jachtopzieners. Hij is iets kleiner dan de Mastiff en ontwikkelde later door inkruising van bloodhounds een goede reukwaarneming. Bullmastiff is huishond en waakhond. De Bullmastiff wordt in Groot-Brittannië als politiehond ingezet. De Bullmastiff is een lieve en betrouwbare hond. Hij is lief voor kinderen en een eersteklas waakhond.
Bullmastiff.
FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. Zoals de naam al zegt stamt de Bullmastiff af van de Engelse Bulldog en de Engelse Mastiff. In de tweede helft van de 19e eeuw hadden jachtopzieners behoefte aan een hond die hun kon bijstaan bij hun nachtelijke speurtochten naar stropers. De bestaande rassen van die tijd waren niet geschikt voor deze taak. Kruisingen tussen Bulldog en Mastiff bleken het meest geschikt. De Game keepers Night Dog was geboren. Wist je dat niet alle Bullmastiffs die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes.
bullmastiff.
Bullmastiff Rashondenwijzer.
Wat is een rashond? Hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal erfelijke aandoeningen 14. Lees hier over de betekenis van minpunten. Lees hier over erfelijke aandoeningen. Lees hier wat DierRecht doet om de rashonden te helpen. Bij dit ras komen de volgende aandoeningen voor Minpunten Info. Brachycefaal obstructief syndroom benauwd door stompe schedel. ernstig tot zeer ernstig. De behandelbaarheid is matig tot slecht. De kans op deze aandoening is klein. Meer info menu Verantwoording. Cerebellaire ataxie dronkemansgang door aandoening kleine hersenen. De behandelbaarheid is slecht.
Bullmastiff Honden Page.
De Bullmastiff behoort tot de Rasgroep Pinschers Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Bullmastiff. De naam Bullmastiff zegt het eigenlijk zelf al dit ras is gefokt uit de Bulldog en de Mastiff. Deze beide rassen zijn al zeer oud en vonden ook hun oorsprong in Engeland. Altijd al vinden we in de geschiedenis dat honden in dienst stonden van de mens. Als jachthond veedrijver bewaker van huis en hof als beschermer van de kudde maar zeker ook als oorlogshond. Zeer grote honden trokken met de legers mee ten strijde.
Bullmastiff fokkers pups herplaatsers dekreuen. Frisbegin.nl.
Iedere Nederlandse Bullmastiff fokker kan zijn link hier laten plaatsen. Dus u dient zelf te controleren of een hond of de ouderdieren voldoen aan uw wensen! De officile HD en ED uitslagen kunt u vinden onder Gezondheidsonderzoeken Online zoeken op stamboomnaam of NHSB nr. Dekreu eigenaren Dekreu wordt alleen geplaatst mits de reu een officile HD en ED uitslag heeft van de Raad van Beheer. De uitslag dient bij Gezondheidsonderzoeken Online van Raad van Beheer te staan.
Bullmastiff Marouds pride Bullmastiff kennel wie zijn wij.
In 2001 zijn wij vanuit het Brabantse Ulvenhout verhuisd naar Drenthe zodat wij meer ruimte zouden hebben voor onze honden. Onze bullmastiff kennel Marouds Pride is voortgekomen uit onze passie en liefde voor de bullmastiff. Wij zijn als een blok gevallen voor deze stoere hond met zijn super karakter. Onze bullen nemen een grote plaats in binnen ons gezin en leven bij ons in huis. Wij zijn van mening dat vanwege hun zachtaardige en stabiele aard de bullmastiff een fantastische combinatie vormt met jonge kinderen. Onze visie wat betreft het fokken is een zo gezond mogelijke hond te fokken.

Contacteer ons