Meer resultaten voor bullmastiff

bullmastiff
Home.
Hiervoor kunt u een bezoek aan Cooperdale als u meer van ons en onze honden wilt weten. Wij fokken en showen deze reuzen dan ook met veel passie en evenwicht en hebben daarom niet meer dan 2x per jaar een dekplanning.
Bullmastiff.
Dit geldt zeker voor de Bullmastiff die in een woonwijk gehouden wordt. De Bullmastiff laat zich, mits goed gesocialiseerd, goed opvoeden en trainen. Een afgewogen opvoeding, waarbij beloning, beweging en beperking voorop staan halen het beste in deze dog naar boven.
Bullmastiff, fokkers, pups, herplaatsers, dekreuen. Frisbegin.nl.
Beste bullmastiff liefhebber., BULLMASTIFF startpagina, waar Nederlandse bullmastiff fokkers in n oogopslag zijn te vinden. Iedere Nederlandse Bullmastiff fokker kan zijn link hier laten plaatsen. Dus u dient zelf te controleren of een hond of de ouderdieren voldoen aan uw wensen!
Bullmastiff.
De rasverenigingen; Bullmastiff Club Nederland en Bullmastiff Vereniging Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Bullmastiff. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en elleboogdysplasie.
Brouwers Bullmastiffs.
Karakter van de Bullmastiff Van het Bakhuisje.
Mensen die geen tijd kunnen besteden aan het opvoeden van een hond en niet tegen het karakter kunnen, moeten hier dan ook NOOIT aan beginnen. Of je houdt van het ras of je verfoeit het, eens een BullMastiff, altijd een BullMastiff.
Bouwman Bullmastiffs.
Bullmastiff Vereniging Nederland / welkom.
Wij heten u van harte welkom op de website van Bullmastiff Vereniging Nederland! Bullmastiff Vereniging Nederland is in 2014 opgericht met als doel het in stand houden van het ras, het bewaken van de gezondheid van de honden en het bij elkaar brengen van liefhebbers van dit geweldige ras.
Puppyplaats.nl Bullmastiff pups aangeboden.
Prachtige Bullmastiff pups Prachtige: Bullmastiff pups met zeer mooie stamboom: Op 22-11-20. Prachtige Bullmastiff pups Prachtige: Bullmastiff pups met zeer mooie stamboom: Op 22-11-2013 zijn er pups geboren uit de volgende exclusieve combinati. 4 januari 2014. Bullmastiff pups met stamboom verwacht.
Bullmastiff Herplaatsing voor bullmastiffs op zoek naar een gouden mandje.
Mocht u zich als adoptant willen aanmelden voor een van deze kanjers of een rastypische bullmastiff hebben waarvoor u op zoek moet naar een andere plaats verzoeken wij u het betreffende formulier correct en zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons te mailen of de antwoorden te sturen in een prive-bericht op onze facebookpagina.
Voordelen én nadelen! Bullmastiff Dierenforum.
Als een Bullmastiff zijn kop stoot of er op zijn poot wordt getrapt dan hoor je een Bullmastiff niet zo snel piepen. De Bullmastiff is wat fysieke gesteldheid betreft geen klager. Zo onstuimig en heftig een loslopende Bullmastiff kan zijn in het bos, zo kalm is hij binnenshuis.
Bullmastiff Wikipedia.
Een Bullmastiff stelt zijn gezin op nummer 1 en met name kinderen draagt hij een warm hart toe. Desondanks dient een toekomstig eigenaar stevig in de schoenen te staan en een consequente maar zeker geen harde opvoeding te kunnen geven.

Contacteer ons