Meer resultaten voor berner sennen

berner sennen
nederlandse navigatie.
Voor Berner Sennen informatie pupbemiddeling en veel heel veel Berner foto's moet u bij de homepage van The Barking Bunch zijn! Al sinds 1983 zijn wij Jos de Bresser en Peter van Kollenburg actief bezig met de Berner Sennen honden. We vertroetelen ze spelen met ze gaan met ze wandelen we doen gedrag en gehoorzaamheidstraining show training en we gaan naar tentoonstellingen toe. Maar ook we fokken af en toe met de honden we begeleiden kopers van de puppies en we bemiddelen in aankoop van puppies.
Berner sennenhond Wikipedia.
De oren zijn middelgroot driehoekig hoog aangezet en afgerond aan de tip. De benen zijn recht en sterk met ronde gewelfde tenen. De wolfsklauwen worden meestal verwijderd. De dichtbegroeide staart hangt naar beneden. De Berner Sennen heeft een stokharige vacht. Dit betekent dat de vacht uit twee lagen bestaat een dikke laag isolerende onderwol met daarboven dekhaar. De wolharen zijn zacht en dof en de dekharen zijn stugger en glanzend. De vacht heeft drie kleuren een gitzwarte basiskleur tan-kleurige markeringen op de wangen boven de ogen de poten en de borst. Witte markeringen zijn aanwezig op de voeten het puntje van de staart de borst en een bles op het hoofd. Idealiter zijn zowel de tan als de witte markeringen evenwijdig verspreid over het lichaam.
Royal Canin Berner Sennenhond Producten.
Vanaf 1902 werd dit ras tentoongesteld. Een rasstandaard werd voor het eerst in 1907 gepubliceerd. In 1949 werd bloed van de Newfoundlander in het Berner Sennen ras gebracht. Hij is de bekendste van de Zwitserse Sennenhonden. In 1990 is de Berner Sennenhond gekruist met de Labrador daaruit ontstond de Boulab een nieuw ras dat nog steeds in ontwikkeling is. Andere rasnamen Bernese Mountain Dog Berner Sennenhond. Uiterlijke kenmerken van de Berner Sennenhond. Vee en schapenhoeder voornamelijk groot vee. Waakhond politiehond trekhond van lichte wagens. Berghonden en Zwitserse Sennenhonden. Het karakter van de Berner Sennenhond. De Berner Sennenhond is evenwichtig en vredelievend. Hij heeft een gehoorzaam temperament groot weerstandsvermogen en een goed karakter.
Berner Sennenhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
wie herkend dit gedrag bij een berner sennenhond? Sadi de Berner Sennen. geplaatst op 7 januari 2014 0005. Ben je op cursus geweest? Wij hebben op cursus aandachtsoefeningen geleerd om haar tijdens een wandeling terug tot rust te brengen tevens kun je deze gebruiken bij het prettiger aan de lijn mee te lopen. Echter in de pubertijd is alles natuurlijk even anders en moet je vaak terug keren naar de eerste basis. geplaatst op 20 november 2013 2343.
Berner Sennenhond.
Als stoere erfbewaker is hij niet gemakkelijk van zijn stuk te brengen en wanneer dit toch gebeurt zal hij zich snel herstellen. Zijn terrein familie en kudde dus alles wat daarbij hoort is heilig voor de Berner Sennen. Hij is onbevreesd en verdedigt dat wat eigen is fel zonder bijtgraag te zijn. Hij blaft vooral om zijn eigenaar op de hoogte te stellen wanneer hij vreest dat er iets mis is. Angst en agressie mogen bij hem absoluut niet voorkomen hier is de rasvereniging dan ook erg streng in. Omdat hij zo gek is op zijn gezin zal hij niet snel alleen op stap gaan. Hij is bijzonder lief met kinderen en andere huisdieren die tot zijn kudde behoren zullen nooit ook maar een haar gekrenkt worden.
Thuis Vereniging de Berner Sennenhond.
Hoe gaat het met de Berner? Een workshop over de ontwikkeling van ons mooie ras op zaterdag 28 oktober 2017. Meer informatie download je hier. Ga naar het online inschrijfformulier. De inschrijvingen voor de Bernerdag 2017 staan weer open! Ga naar het online inschrijfformulier. Wil je in contact komen met ons heb je een vraag? Op Twitter Facebook en via onze nieuwsbrief. Als vereniging zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers.
Berner Sennenhond Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De voorouders van de Berner Sennehond kwamen meer dan 200 jaar geleden met de Romeinse soldaten mee naar Zwitserland en hoewel ze nog wel op de boerderijen in midden Zwitserland te vinden zijn was het ras tegen het einde van de vorige eeuw zo gedegenereerd dat het niet meer herkenbaar was. De Berner Sennenhond werd voornamelijk gebruikt als drijfhond op de boerenerven in het kanton Bern. Er waren nog genoeg honden van het goede type over voor een rehabilitatieprogramma door liefhebbers en in 1907 werd de eerste club voor het ras gevormd.
Rasbeschrijving Vereniging de Berner Sennenhond.
De Berner is namelijk de meest bekende van de vier Zwitserse Sennenhondenrassen de Grote Zwitserse de Berner de Appenzeller en de Entlebucher Sennenhond die respectievelijk een gemiddelde schouderhoogte hebben van 65 cm 64 cm 54 cm en 45 cm. De Berner is de enige langharige van dit kwartet en met zijn mooie kleuren glanzend zwart met symmetrische roodbruine en witte aftekeningen zijn harmonische bouw en goedmoedige vriendelijke uitdrukking is hij degene die de mensen het meest aanspreekt.
Berner sennenhond Wikikids.
Woensdagochtend om 9 uur wordt WikiKids geüpdatet. Gedurende deze update is het niet mogelijk om WikiKids te bereiken! Ga naar navigatie zoeken. De berner sennen is een langharige hond. Ze zijn heel trouw en lief. Je moet er goed voor zorgen en ze veel aandacht schenken. Ze kunnen best wel groot worden. De Berner sennenhond komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Eigenlijk is het een berg hond. Hij kan goed tegen de kou en kan wel 64-70 cm bij een mannetje of 58-66 cm bij een vrouwtje lang worden. De Berner sennenhond is gefokt als hoeder van vee als trekdier en als waakhond. De hond is in staat om vee te hoeden zonder menselijk toezicht.
Nederlandse Berner Sennen Vereniging Home Nederlandse Berner Sennen Vereniging.
Eens een Berner altijd een Berner. Welkom op de website van de N ederlandse B erner S ennen V ereniging. De plek voor de echte liefhebber van de Berner Sennenhond. Hier vindt u alles wat u wilt weten over dit prachtige ras. Handige tips en het laatste nieuws maar ook welke evenementen de vereniging organiseert en nog veel meer. Mocht u toch niet kunnen vinden wat u wilde weten neem dan contact op met één van onze bestuurs of commissieleden. of via het info formulier. Onze vereniging is ook te vinden in de Social Media.
Berner Sennenhond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Berner Sennenhond. Het gezonde en speelse uiterlijk van de Berner Sennenhond is helaas misleidend. Bij dit ras ontwikkelen zeer vaak tumoren kanker zelfs al op jonge leeftijd. Ook komen elleboogdysplasie en heupdysplasie beide pijnlijke gewrichtsaandoeningen zeer veel voor. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties hiervoor zijn kostbaar ook omdat het een grote hond betreft. Het risico op aandoeningen van het zenuwstelsel als degeneratieve myelopathie en epilepsie en oogaandoeningen is veel groter dan bij andere rassen. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd.
berner sennen pups video.AVI YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 18 2011. berner sennen pups te koop. berner sennen pups teefjes en reutjes nu te koop. Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het hezehof heesstraat 110 te lummen 3560. Wij zijn elke dag open van 10u tot 19u. In het weekend en op feestdagen van 10u tot 17u. Voor meer info 013/293613. Voor meer foto's en video's www. Show more Show less.

Contacteer ons