Op zoek naar berner sennen?

berner sennen
Berner sennenhond Wikipedia.
Sennen betekent zoveel als boeren in de Alpen. 4 Externe links. De Berner sennenhond is een gespierde hond die iets langer dan hoog is. Het hoofd van de Berner sennenhond is bovenaan plat en heeft een matige stop. De oren zijn middelgroot, driehoekig, hoog aangezet en afgerond aan de tip.
Berner Sennenhond.
Zeker, opmerkzaam, waakzaam en onbevreesd in alledaagse situaties, goedmoedig en aanhankelijk voor vertrouwde personen, zelfverzekerd en vriendelijk voor vreemden. Gemiddeld temperament, volgzaam. De rasverenigingen; Nederlandse Brenner Sennen Vereniging en Vereniging de Berner Sennenhond zijn bezig met de gezondheid van de Berner Sennenhond.
Wandeling 60 Berner Sennenhonden Weertdegekste.nl.
9 april 2017 2342.: Fotos/video Vriendengroep Berner Sennen Limburg organiseerde zondag een wandeling in het buitengebied van Stramproy. Het was mooi weer en de animo was groot. Ruim 60 Berner Sennen honden en circa 120 personen liepen mee met de wandeling.
nederlandse navigatie. HET BERNER SENNEN ADVIES CENTRUM.
THE" BARKING BUNCH." Voor Berner Sennen informatie, pupbemiddeling en veel, heel veel Berner foto's' moet u bij de homepage van The Barking Bunch zijn! Al sinds 1983 zijn wij, Jos de Bresser en Peter van Kollenburg actief bezig met de Berner Sennen honden.
Home.
Het team van de vrijwilligers, Informatie over Evenementen, Foto's' van onze evenementen, en nog veel meer. Veel lees Kijkplezier en hopelijk tot ziens. Als U wilt kunt U ook een berichtje achterlaten in ons gastenboek. Team Berner Sennen Limburg. Copyright 2014 @ Berner Sennen Limburg.
Rasbeschrijving Vereniging de Berner Sennenhond.
De andere drie hebben dezelfde kleuren en aftekeningen, maar met hun veel kortere en vlakke beharing doen zij lang niet zo romantisch aan als de Berner. Zowel in Zwitserland als in een groot aantal Europese landen en in Amerika is het dan ook de Berner die het meest verbreid is en op vrij grote schaal gefokt wordt. Gedurende vele eeuwen waren er in Zwitserland grotere en kleinere meer of minder dogachtige honden, die vrij veel op elkaar leken. Het waren boerenhonden die allerlei werk deden, zoals het bewaken van huis en erf, het hoeden, drijven en verdedigen van het vee als dit s zomers met de sennen de herders op de hooggelegen alpenweiden verbleef.
Berner Sennenhond Pedigree.
De Berner Sennenhond is evenwichtig en vredelievend met een gehoorzaam temperament, groot weerstandsvermogen en een goed karakter. Hij is trouw, vriendelijk met bekenden, maar toch waakzaam en moedig, al staat hij bekend als rustige waker die niet snel zal blaffen.
Thuis Vereniging de Berner Sennenhond.
Hoe gaat het met de Berner? Een workshop over de ontwikkeling van ons mooie ras op zaterdag 28 oktober 2017. Meer informatie download je hier. Ga naar het online inschrijfformulier. Wil je in contact komen met ons, heb je een vraag?
Berner Sennen Dierenkliniek Kortenoord.
Door z'n' geweldige uitstraling en prettige karakter is de Berner Sennen Hond uitgegroeid tot een populair ras. Helaas heeft dit ervoor gezorgd dat in de loop der jaren er diverse ziektebeelden in zijn geslopen, waaronder de beruchte Maligne Histocytose een kankervorm waaraan helaas veel Berners overlijden.
Nederlandse Berner Sennen Vereniging Home Nederlandse Berner Sennen Vereniging.
SMT Social Media Team en zorgen voor onze Facebook en Twitter paginas. Via de follow us on links kunt u ons volgen, hoe leuk is dat! Follow us on. 2015 Nederlandse Berner Sennen Vereniging All Rights Reserved. Website by Johanna Koelman.
berner sennen pups video.AVI YouTube.
by Berner Sennen Hund Hermann 355733, views. Berner sennen puppies 2013 Duration: 248. by Edwin Willemsz Geeroms 8185, views. Berner sennen, Boris, 7 maand oud Duration: 625. by bernadussi 4452, views. Berner Sennen Malte Duration: 315. by MalteDenHalte 7442, views.
Berner Sennen Kennel de Laarbeekhoeve.
Deze rassen verdwenen echter geleidelijk totdat een aantal Zwitserse kynologen in het Dürrbachgebied in de buurt van Bern zich gingen toeleggen op het fokken van de huidige Berner Sennenhond. De Berner Sennen heeft een waakzaam maar beheerst karakter. Tegenover eigen mensen is de Berner sennenhond zeer aanhankelijk.

Contacteer ons