Meer resultaten voor cocker spaniel fokker

cocker spaniel fokker
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. Maandag 3 juli 2017. Diantha From My Lady's Eyes Felamo Star Berry. Maandag 3 juli 2017 vanmiddag is Diantha gedekt. Een hele lieve dekking kan niet anders dan dat hier hele lieve pupkes van komen. Morgen nog een nadekking en dan hopen op een heel mooi nestje. Binnenkort zet ik alle gegevens van beide ouders hier op de website ter informatie. En het begin van het dagboekje. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld.
Kennel Funny Moods Engels Cocker Spaniel.
vond in Beusinchem de clubmat. Welkom op de website van kennel Funny Moods. Mijn naam is Diana van Wijk en ik ben sinds 1995 verknocht aan de Engelse Cocker Spaniel. De oorzaak hiervan is Jordi Rising Sun of Monastery garden. Een mooie rode reu met een geweldig karakter. In 1998 kruiste Mylo Wikandros Mylo van de Koningspatrijzen mijn pad. Een blauwschimmel reutje met tan. Vanaf 1995 zijn honden een belangrijk deel van mijn leven en heb ik diverse opleidingen KK1 en instructeurscursussen gevolgd. Samen met mijn partner Adrie en onze zoon Twan woon ik in Dwingeloo. Momenteel hebben wij drie cockertjes namelijk Bhodi Floor en Amber die deel uitmaken van ons gezin. Veel plezier gewenst op onze site.

Nog 2 lieve reutjes beschikbaar. Patrick en Jolanda Verhoeven. Lid van de Nederlandse Spaniel Club. Update Vrijdag 18 Maart 2016. Een Cocker in Huis. Cookies helpen ons onze services te leveren.
Aangesloten fokkers VLECS.
Willem en Marjolein Breekveldt. Theo en Marcella den Hartog. Karin Bisschops Leo de Kwaasteniet.
heavenlybrownie.nl Fokker van Engelse CockerSpaniel. Email. Facebook.
Fokker van Engelse CockerSpaniel. Welkom op mijn site. Heeft u interesse vul dan hier het contactformulier in. Wie wil met mij spelen? Heerlijk het is lente. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. De Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
Jonge Hondendag 15 oktober 2017. Deze vindt plaats in jeugland Ulvenhout en is voor alle jonge Cockers van Nederland! Meer info en inschrijven is mogelijk vanaf nu via deze link. Sponsor van de Jonge Hondendag. Lid van de ECSCN? dan ontvang je 10% korting bij Genomia. De Engelse Cocker Spaniel Club Nederland is een erkende rasvereniging op 16 december 2005 opgericht statutair vastgelegd bij de notaris en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. Wij hebben nog een aantal pups die een fijn huis zoeken! August 5 2017 845am door Bart van Kordenoordt. waaronder dit rode teefje!
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
www.agnethia.nl 2.5 Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Agnethia.nl. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Welkom bij Van Flolain Fokkers van Golden Retrievers en Engelse Cocker Spaniels te Vlijmen Noord Brabant.
Welkom bij de Golden Retriever en Engelse Cocker Spaniel kennel Van Flolain te Vlijmen. Wij zijn in 1983 begonnen met het fokken van Golden Retrievers en meer recentelijk met Engelse Cocker spaniels. Wij zijn trots op onze Goldens en Spaniels omdat ze aan ieders wens voldoen door hun karakter uitstraling en de will to please. Deze goede eigenschappen hebben bijna al hun nakomelingen in grote mate overgenomen gezien de enthousiaste reacties van hun baasjes die wij regelmatig mogen ontvangen. Deze reacties zijn voor ons een goede graadmeter.
index.
Welkom op de homepage van kennel Jolly Scamps. Sinds generaties dragen wij er zorg voor dat onze honden op een verantwoorde manier worden gefokt zodat onze honden kunnen opgroeien tot sociale en gezonde honden. Als erkende fokker dragen wij bij tot het in stand houden van gezonde honden. De Engelse Cocker Spaniel heeft daarbij speciaal onze aandacht. Pups worden bij ons in huiselijke kring grootgebracht en gesocialiseerd aangezien dit volgens ons de basis vormt van een goede opvoeding.

Contacteer ons