Op zoek naar cocker spaniel fokker?

cocker spaniel fokker
Aangesloten fokkers VLECS.
Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniël. Opgericht februari 2011. Willem en Marjolein Breekveldt. 9541 XD Vlagtwedde. Bart van Kordenoordt. 5985 MA Grashoek. Theo en Marcella den Hartog. 7064 GB Silvolde. Karin Bisschops Leo de Kwaasteniet. Geert Grootestraat 92.
Vom Hof Sonnenschein Home Hobbyfokker van Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable met stamboom.
terug naar de duitse site. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable, met een duitse stamboom van de Cocker Club Deutschland e.V.
Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Kennel Bozinga.
15 oktober 2017: Gezellige Cockerdag bij de Agnietenplas. Voor info even mailen. V.l.n.r: Lois, Sita, Bella, Dushi, Malou, Yfke en Gina. Alle informatie en fotos op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door derden gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
Cocker Spaniel Pedigree Database Online.
Nu 137210 honden. Welkom op de Cocker Spaniel Database. Het is steeds belangrijker om bij toekomstige nesten de juiste ouders te kiezen om de gezondheid van onze cockers te behouden of te verbeteren door het voorkomen van inteelt of het doorgeven van erfelijke ziekten. Ons doel is fokkers te helpen met het maken van gezonde fokbeslissingen. Toekomstige hondeneigenaren kunnen hier de gezondheidsinformatie van hun pup opzoeken. Het belangrijkste onderdeel van deze database zijn de internationale gezondheidsuitslagen van fokkers, kennelclubs en databases uit verschillende landen. Deze database geeft u de mogelijkheid om de inteeltcoëfficiënt COI van een toekomstige nest te berekenen, om gezondheidsuitslagen van uw eigen of andere honden te bekijken of om gewoon door de stambomen te bladeren. Als u zich gratis geregistreerd heeft kunt u inloggen om honden, foto's' of gegevens toe te voegen of te wijzigen. U heeft dan ook uitgebreidere zoekmogelijkheden en u kunt een stamboom-analyse maken. Als u zich registreert als eigenaar of fokker kunt u uw naam of een website aan een hond toevoegen.
Elderridge Cocker Spaniels fokker Cocker Spaniel Pedigree Database Online.
Elderridge Cocker Spaniels. kennel/eigenaar: Elderridge Cocker Spaniels contact naam: Ron Milton-Eldridge adres: United Kingdom telefoon: website: www.elderridgecockerspaniels.co.uk. Stuur een bericht. JavaScript must be enabled to use this site. Please enable JavaScript in your browser and refresh the page. Honden in eigendom.:
Welkom bij Van Flolain Fokkers van Golden Retrievers en Engelse Cocker Spaniels te Vlijmen Noord Brabant.
Welkom bij de Golden Retriever en Engelse Cocker Spaniel kennel Van Flolain te Vlijmen. Wij zijn in 1983 begonnen met het fokken van Golden Retrievers en, meer recentelijk, met Engelse Cocker spaniels. Wij zijn trots op onze Goldens en Spaniels omdat ze aan ieders wens voldoen, door hun karakter, uitstraling en de will" to please.
index.
Als erkende fokker dragen wij bij tot het in stand houden van gezonde honden. De Engelse Cocker Spaniel heeft daarbij speciaal onze aandacht. Pups worden bij ons in huiselijke kring grootgebracht en gesocialiseerd aangezien dit volgens ons de basis vormt van een goede opvoeding.
Home.
Of Agnethias Bright Eyes. Of Agnethias Bright Eyes. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel. 2004 2017 Of Agnethia's' Bright Eyes HE Visser Menaam. Gebruik van deze website geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker en zonder enige garantie van welke aard ook.
Vragen uit Nederland.
Op deze dag komen alle mensen met een Uhlenhof Cocker gezellig bij elkaar voor een stevige wandeling en heerlijk eten. Dus hebt u een vraag stuur dan een e-mail aan: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! of bel met 071-523 71 63. Met vriendelijke groeten., Marco en Marina Kooreman. Vragen uit Nederland. Aktuelles vom Uhlenhof. Impressum und Anfahrt. Mitglied im Spaniel Club Deutschland e.V.
Madajas. Madaja's' Kennel voor bonte Engelse Cocker Spaniels. Home page. Engelse Cocker Spaniels.
Lid van: Vereniging voor de Liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel: VLECS. Cocker Spaniel Club: CSC. In bezit van KK1 diploma. Maar bovenal gezondheid en karakter komen bij ons op de eerste plaats, wilt u hier meer over weten of lezen, klik hier!

Contacteer ons