Zoeken naar cocker spaniel fokker

cocker spaniel fokker

Voor de laatste fotos klik hier De pups zijn inmiddels allemaal besproken. Wij zijn een kennel voor bonte Engelse Cocker Spaniels. Engelse Cocker Spaniels zijn lieve goedaardige honden.Van oorsprong is de Engelse Cocker Spaniel een jachthond wat terug te vinden is in zijn nieuwsgierige karakter en stevige bouw. De Engelse Cocker Spaniel van vandaag is vooral een gezellige aanhankelijke hond. Als gezinshond is de Spaniel bijzonder makkelijk en kan erg goed met kinderen omgaan. Ze zullen niet terugdeinzen voor een lange wandeling maar ook een dagje op de bank nietsdoen vinden ze prima. Wel kunnen ze een tikkeltje eigenwijs zijn ze weten best wel wat u bedoelt maar doen het gewoon niet! Dit alles maakt de Engelse Cocker Spaniel een zeer geliefde en populaire hond.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. 3-jarige zwarte reu zoekt een warme mand. October 25 2016 241pm door Bart van Kordenoordt. Deze erg lieve zwarte reu zoekt een fijne baas die hem een warme mand en veel wandelingen kan bieden! Voor meer informatie graag bellen 0493 539341. Lief wat ouder bruin/grijs poedeltje zoekt een warm mandje. October 25 2016 208pm door Bart van Kordenoordt. Wegens ziekte van haar bazinnetje zoekt dit lieve poedelmeisje een nieuw baasje. Voor nadere informatie graag bellen 0493 539341.
Engelse Cocker Spaniel Kennel Bozinga.
Last Update on 22-07-17. Half augustus pups van Lois verwacht. V.l.n.r Lois Sita Bella Dushi Malou Yfke en Gina.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
fokkers Engelse Cocker Spaniel fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Engelse Cocker Spaniel fokkers op de HondenPage. We zijn een gezin compleet verliefd op de Engelse cocker Spaniël. We hebben 2 hele lieve en mooie teefjes waarmee we een nestje willen fokken. Ons eerste nestje van ons zwarte teefje Helena was een schot in de roos. Prachtige lieve pups die terecht gekomen zijn bij fantastische baasjes. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en St.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. Maandag 3 juli 2017. Diantha From My Lady's Eyes Felamo Star Berry. Maandag 3 juli 2017 vanmiddag is Diantha gedekt. Een hele lieve dekking kan niet anders dan dat hier hele lieve pupkes van komen. Morgen nog een nadekking en dan hopen op een heel mooi nestje. Deze week zet ik alle gegevens van beide ouders hier op de website ter informatie. En het begin van het dagboekje. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld.
Of Swallow Castle.
Friday 28 July 2017. Engelse Cocker Spaniel en Rhodesian Ridgeback. KENNEL OF SWALLOW CASTLE. Fokker van bonte Engelse Cocker Spaniel en Rhodesian Ridgeback die gezellig bij ons in huis wonen. Het nestje van Xanne en William is geboren en bestaat uit 4 reuen blauwschimmel en oranjeschimmel met tan zie nieuws. O f Swallow Castle is een kennel waar af en toe een nestje wordt gefokt met de Engelse Cocker Spaniel en de Rhodesian Ridgeback. Gezondheid en karakter vinden wij enorm belangrijk. Onze honden voldoen dan ook aan alle gezondheidseisen van de rasvereniging voordat ermee wordt gefokt.

Nog 2 lieve reutjes beschikbaar. Patrick en Jolanda Verhoeven. Lid van de Nederlandse Spaniel Club. Update Vrijdag 18 Maart 2016. Een Cocker in Huis. Cookies helpen ons onze services te leveren.
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
heavenlybrownie.nl Fokker van Engelse CockerSpaniel. Email. Facebook.
Fokker van Engelse CockerSpaniel. Welkom op mijn site. Heeft u interesse vul dan hier het contactformulier in. Wie wil met mij spelen? Heerlijk het is lente. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. De Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
index.
Welkom op de homepage van kennel Jolly Scamps. Sinds generaties dragen wij er zorg voor dat onze honden op een verantwoorde manier worden gefokt zodat onze honden kunnen opgroeien tot sociale en gezonde honden. Als erkende fokker dragen wij bij tot het in stand houden van gezonde honden. De Engelse Cocker Spaniel heeft daarbij speciaal onze aandacht. Pups worden bij ons in huiselijke kring grootgebracht en gesocialiseerd aangezien dit volgens ons de basis vormt van een goede opvoeding.

Contacteer ons