Resultaten voor cocker spaniel fokker

cocker spaniel fokker
Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker Dier en Natuur: Huisdieren.
Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker. Wat maakt het verschil tussen de Amerikaanse cocker spaniel en de populaire en meest bekende Engelse cocker spaniel? Is het alleen het uiterlijk? Of het karakter? De Amerikaanse cocker mag dan wat minder populair zijn, maar als men deze hond eenmaal leert kennen, is men zeker verkocht aan dit kleine intelligente ras.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
engelse cocker spaniel. cocker spaniel pups. engelse cocker spaniel pups. cavalier king charles spaniel. cocker spaniel pup. king charles spaniel. Dieren en Toebehoren. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. 34 resultaten voor cocker spaniel. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden 34. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Reu Reu 4. Teef Teef 5. Meerdere dieren Meerdere dieren 17. Geslacht onbekend 0. Golden retriever 0. Labrador retriever 0. Spaniël Spaniël 25. Overige rassen 0. Particulier Particulier 6. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 4.
Fokkers Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Maak dan gebruik van bovenstaande banner. Met uw rechtermuisknop klikken, Afbeelding opslaan, en daarna op uw eigen website plaatsen met een link naar http//www.ecscn.nl.: De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Laatst verschenen Cockergazet.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.
Kennel Twinkelbell's.'
Welkom op de. Koningin Julianastraat 26. 7064 GB Silvolde. United Kingdom vom Schlehdorn. Twinkelbell's' This is my Life. Wij verwachten eind december en begin januari rode pups. Meer info op de puppypagina. Copyright 2017 Theo Marcella den Hartog. sms ping monitoring.
Home.
Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel. Kennel Beauty van de Lindenhof. Cocker of my Sweet Castle Alge.
Amerikaanse Cocker Spaniel informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Amerikaanse Cocker Spaniel fokker of kennel. Heb je al een Amerikaanse Cocker Spaniel pup in huis.
Home.
Of Agnethias Bright Eyes. Of Agnethias Bright Eyes. Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel. 2004 2017 Of Agnethia's' Bright Eyes HE Visser Menaam. Gebruik van deze website geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker en zonder enige garantie van welke aard ook.
Engelse Cocker Spaniel Kennel Bozinga.
Last Update on 05-02-18. 5 februarifoto's: van week 2 online. V.l.n.r: Lois, Sita, Bella, Dushi, Malou, Yfke en Gina. Alle informatie en fotos op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door derden gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Engelse Cocker Spaniel.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.

Contacteer ons