Zoeken naar vizsla korthaar

vizsla korthaar
Vizsla De Jagersvereniging.
De draadharige Vizsla heeft een aanliggende, stevige en dichte vacht zonder glans. Het dekhaar is 2 tot 3 cm, de onderwol is dicht en waterafstotend. De contouren van het lichaam moeten zichtbaar blijven. De vacht van deze hond moet zo nu en dan geplukt worden. Buiten de trimbeurten volstaat een keer per week borstelen. Voor beide varianten geldt dat de kleur van de vacht bestaat uit verschillende nuances van tarwegeel en lichtbruin. Levendig, vriendelijk, evenwichtig, intelligent en gemakkelijk af te richten. De draadhaar is over het algemeen iets rustiger van aard dan de korthaar.
Vizsla korthaar OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Staande Honden Continentale staande honden Continentale staande honden Vizsla korthaar FCI: 57. Alle fokkers van dit ras. De kortharige Vizsla is afkomstig uit Hongarije, waar hij door zijn elegante en haast aristocratische uiterlijk heel lang erg populair was bij de Hongaarse adel.
Wat voor soort hond is de Vizsla.
Reglement voor de Hongaarse Vizsla Korthaar en Draadhaar. Met dit reglement kunnen ook andere continentale Vizsla rassen beoordeeld worden. Algemeen: Het examen is onderdeel van de Hongaarse Vizsla Fokkerij, kan echter ook afzonderlijk worden georganiseerd van de Exterieur Keuring TSZ Tenyészszemle.
Welkom op vizsla-korthaar.nl.
Puppyplaats.nl Vizsla korthaar pups aangeboden.
Paar keer per jaar een nestje Vizsla pups korthaar te koop uit uitmuntende ouders. Paar keer per jaar een nestje Vizsla pups korthaar te koop uit uitmuntende ouders. Beiden zijn HD-A en oogziekten vrij, bejaagd en cac-cacib op show. 21 december 2015.
Hondenrassen Vizsla korthaar.
Informatie over de Vizsla korthaar. De Vizsla spreek uit als Wiezsla is een elegante staande jachthond die veel talent heeft in discipline. Vizsla's' worden veel als jachthond gebruikt, maar kunnen ook prima gezelschaphonden zijn, mits ze iedere dag veel beweging krijgen.
Vizsla korthaar Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Vizsla korthaar. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Vizsla korthaar. Er zijn video's: Video's' Vizsla korthaar. Er zijn Honden profielen: Profielen Vizsla korthaar. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Vizsla korthaar. Hondenplaza Rasbeschrijving: Vizsla korthaar. Vragen over je hond?
Vizsla korthaar De Nieuwe Hond.
Send My Password. Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. De Nieuwe Hond. Schapenhoeders en veedrijvers. Dogachtigen, Zwitserse veedrijvers, Pinschers en Schnauzers. Spitsen en honden van het oerhondtype. Gezelschaps en dwerghonden. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Vizsla korthaar.
Magyar-Vizsla.nl home.
Gepubliceerd: 21 maart 2018. Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor de Kampioenschapsclubmatch 2018 voor de Vizsla Korthaar en Vizsla Draadhaar, welke gehouden zal worden op zondag 2 september. De Kampioenschapsclubmatch zal worden gehouden bij de Apeldoornse Kynologenclub, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn.
Vind vizsla pups in Honden Setters en Staande honden op Marktplaats.nl.
vizsla pups, Hongaarse vizsla. Deze knappe vizsla pups zoeken een lefdevol baasje ze zijn 8 weken oud en zijn ingeent gechipt ontwormt en goedgekeurd bij de dierenarts een vizsla is leergierig intelligent en is actief ze wandelen graag en aan de andere kant als huisvriend zijn ze zeer makkelijk in omgang en knuffelen graag de pups worden.
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw 0. Een week 5. Advertenties gerelateerd aan vizsla pups. Vizsla pups of te wel hongaarse staande. Nog 4 geweldige vizsla reutjes beschikbaar. 100% Vizsla, 100% hd vrij, super gezinshond en geweldige jachthond. Een echte mensen pleaser.
Vizsla, korthaar Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Vizsla, korthaar. De Vizsla, ook wel Hongaarse Staande hond, heeft een hoger risico op oogaandoeningen, zoals glaucoom verhoogde oogboldruk en entropion omkrullende oogleden. Ook komen heupdysplasie en elleboogdysplasie voor. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd.

Contacteer ons