Meer resultaten voor vizsla korthaar

vizsla korthaar
Vizsla Hongaarse staande hond Honden Page.
We onderscheiden de Vizsla Korthaar en de Vizsla Draadhaar. De Hongaarse Staande Hond Korthaar: schofthoogte: reuen 56 tot 61 cm, teven 52 tot 57 cm. Een afwijking van 4 cm naar boven of beneden zijn toegestaan, mits de hond er evenwichtig blijft uitzien.
Vizsla Korthaar Honden Page.
hondenrassen Vizsla Korthaar. Rasgroep van de Vizsla Korthaar. De Vizsla Korthaar behoort tot de Rasgroep Staande" honden." Geschiedenis van de Vizsla Korthaar. Komt voor in twee variëteiten, waarbij de kortharige variëteit verreweg het langst bestaat. Ongeveer 1500 jaar geleden in Azië ontstaan.
Vizsla De Jagersvereniging.
De draadharige Vizsla heeft een aanliggende, stevige en dichte vacht zonder glans. Het dekhaar is 2 tot 3 cm, de onderwol is dicht en waterafstotend. De contouren van het lichaam moeten zichtbaar blijven. De vacht van deze hond moet zo nu en dan geplukt worden. Buiten de trimbeurten volstaat een keer per week borstelen. Voor beide varianten geldt dat de kleur van de vacht bestaat uit verschillende nuances van tarwegeel en lichtbruin. Levendig, vriendelijk, evenwichtig, intelligent en gemakkelijk af te richten. De draadhaar is over het algemeen iets rustiger van aard dan de korthaar.
Wat voor soort hond is de Vizsla.
Reglement voor de Hongaarse Vizsla Korthaar en Draadhaar. Met dit reglement kunnen ook andere continentale Vizsla rassen beoordeeld worden. Algemeen: Het examen is onderdeel van de Hongaarse Vizsla Fokkerij, kan echter ook afzonderlijk worden georganiseerd van de Exterieur Keuring TSZ Tenyészszemle.
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Vizsla Vakantie Opvang in huiselijke sfeer of bij dagje weg. Het vakantieadres voor uw Vizsla Dagopvang. Welkom bij szereto vizsla vakantie opvang in huiselijke sfeer. Het adres voor uw vizsla jong of oud tijdens uw vakantie, een dagje of weekendje weg of in geval van ziekte, bij verhuizing of als u gaat werken.
Vizsla Korthaar informatie over de Vizsla Korthaar Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vizsla Korthaar fokker of kennel. Heb je al een Vizsla Korthaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Vizsla Korthaar.
Vizslas zijn fijngevoelige honden die sterk reageren op de gemoedstoestand van hun baas. De rasvereniging; Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden Vizsla is bezig met de gezondheid van de Vizsla korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Vizsla korthaar.
Vizsla Draadhaar is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Vizsla heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: De kortharige variant heeft minder jachtdrift dan de draadharige Vizsla. Welk hondenras past bij jou?
Vizsla Korthaar Rassen Honden Hondenrassen.
Dagelijks wil zeggen paar keer per dag, en dat 365 dagen per jaar en dat tot zijn dood 12 15 jaar. Er zit geen aan of uit knop aan en zal uw Vizsla Korthaar zijn gehele leven altijd uw aandacht vragen.

Contacteer ons