Meer resultaten voor ierse wolfshond

ierse wolfshond
Ierse Wolfshond.
Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 10 Windhonden. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Ierse Wolfshond is de grootste rashond die we kennen een echte goedaardige reus. Hij is massiever dan de Deerhound waarop hij het meeste lijkt terwijl hij weer niet zo zwaar mag zijn als de Duitse Dog.
Ierse Wolfshond Royal Canin.
Het ras werd in 1897 door de Kennel Club erkend. Hij komt maar heel weinig voor. Andere rasnamen Ierse Wolfshond Ierse Windhond Wolfhound Wolfshond. Uiterlijke kenmerken van de Ierse Wolfshond. Het karakter van de Ierse Wolfshond. Hij heeft een zeer groot uithoudingsvermogen en is zeer moedig en sterk. Hij is lief als hij aangehaald wordt maar wordt woest als hij geprovoceerd wordt. Deze wolven en zwijnenjager is ook een doeltreffende indrukwekkende waakhond. Hij mag niet als verdedigings of gevechtshond worden afgericht omdat hij dan erg gevaarlijk kan zijn. Hij heeft een rustig temperament is lief voor kinderen en erg aan zijn baas gehecht. Hij moet consequent en gedegen worden opgevoed.
Ierse Wolfshond Honden Page.
De Ierse Wolfshond behoort tot de Rasgroep Windhonden. Geschiedenis van de Ierse Wolfshond. De Kelten fokten reeds een greyhound. Zeer gewaardeerd als gift door Europese vorstenhuizen in de 17e eeuw kwamen ze in Scandinavië Engeland Spanje enz. terecht.In Ierland beschermden deze wolfhounds de kuddes tegen wolven. Door het geleidelijk verdwijnen van de wolven verminderde hun aantal spectaculair zodat ze tegen het einde van de 17e eeuw zo goed als verdwenen waren.
Ierse Wolfshond.
De van oorsprong uit Ierland afkomstige wolvenjager werd tevens ingezet tijdens de jacht op ander groot wild. Het ras is bijna uitgestorven geweest maar gelukkig is rond 1860 het ras nieuw leven ingeblazen. Met behulp van andere reuzen waaronder de Deerhound de Duitse Dog en de Barsoi is een formidabele zichtjager gecreëerd die in staat is om zeer grote afstanden te overbruggen.
Ierse Wolfshond Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De oorsprong van de Ierse Wolfshond ligt ergens in de oudheid maar uit illustraties van 1400 v.Chr. weten we dat de Kelten enorme honden hadden. Ierse myhologie legenden en sagen staan vol met de wapenfeiten van dit ras uit de oudheid. Deze hond vergezelde koningen ten tijde van oorlog op jacht of bij de haard. De geschiedenis verhaalt van vele jachthonden die naar de koningshuizen van Europa en Scandinavië werden gestuurd. Het ras is nu ook bijna uitgestorven. De Ierse Wolfshond kan 8 jaar worden. Gemiddelde grootte en gewicht.
Ierse Wolfshond De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Spitsen en honden van het oerhondtype. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Ierse Wolfshond. Ierland Huidige en oorspronkelijke taken. Zichtjager op groot wild. Reuen minimaal 79 centimeter. Teven minimaal 71 centimeter. Reuen wegen minimaal 55 kilo. Teven wegen minimaal 40 kilo. De Ierse Wolfshond heeft een lang en vlak hoofd. De oren zijn klein en worden naar achter gevouwen gedragen. Ze hebben een schaar of tanggebit. De rug is lang met gewelfde lendenen. De staart wordt licht gebogen gedragen.
Ierse wolfshond Rassen Honden Hondenrassen.
De Ierse wolfshond is een hond die hoort bij de windhonden. Het is een hond die gemiddeld 10 jaar oud wordt en ongeveer 54 kg kan wegen de teefjes zijn vaak wat lichter. Het zijn honden die goed kunnen in een gezin bij kinderen. De honden zijn erg lief en zacht ze houden van een wandeling en willen graag hun energie kwijt. De honden hebben een zacht karakter ze zijn kalm en onafhankelijk. Ze zijn ook onbewogen.
Ierse Wolfshond kennels in Nederland Doggo.nl.
Ierse Wolfshond kennels in Nederland. Je N'ai Rien Oublie. St.Josephstraat 95 5104 EB Dongen. Briards en Ierse Wolfshonden. Karperweg 8 8221 RB Lelystad. Fionnmaë Ierse Wolfshonden sinds 1978. Rijndijk 29 4033 CH Lienden. Dierencentrum t Wachthuys bestaat uit een mooi hondenpension met ruim gebouwde kennels en een groot speelweide voor de honden.
IERDIE.
Welkom op de website van de IERDIE. Welkom op de website van de IERDIE Nederlandse vereniging voor de Ierse Wolfshond Sinds 1934. Uitslag CAC show Windhonden Heteren 16 juli 2017. Geplande evenementen Ierdie 2017 Komt u ook? FIWC Congres 9-10 juni in Le Touquet. FIWC Congres 2018 op 9 en 10 juni. Secretariaat Margreet Bussemaker Tel 31 0334618018 E-mail. latest from the blog. Jonge honden en veteranendag. juli 21 2017 0 Comments. juli 5 2017 0 Comments. UITNODIGING Zomerwandeling Ierdie in de Drunense Duinen zondag 9 juli Zin in uitwaaien samen met je Ierse Wolfshonden?
links van Ierse Wolfshond.
Nederlandse Ierse Wolfshond Club.
Over ons Gaeltarra Eireann Irish Wolfhounds.
Gaeltarra Eireann Ziggy Stardust. Gaeltarra Eireann Johnny Darko. Petra Du Bois De Sina. Gaeltarra Eireann Seven of Nine. Gaeltarra Eireann Dark Rosaleen. Puppys verwacht / Puppies expected. De geboorte The Birth Die Geburt. Young dog and veterans day Ierdie 2013. Irish Wolfhound Specialty Belgium 2012. Brussels Dog Show 2011.
Welkom bij Kennel Ala Memoria di Philippo's.
Welkom bij Kennel Ala Memoria di Philippo's. Mijn naam is Elly Timmermans ik ben geboren en getogen in Eindhoven Nederland. Sinds enige jaren woon ik in Mol België omdat ik hier meer ruimte heb voor mijn honden en mijn andere dieren. De interesse en liefde voor honden heb ik van huis uit meegekregen wij hadden thuis jachthonden waardoor het eigenlijk vanzelfsprekend was dat zodra ik op mezelf ging wonen er een hond bij me kwam wonen.

Contacteer ons