Resultaten voor ierse wolfshond

ierse wolfshond
Ierse wolfshond kennel Oet Kepel, gezondheid en karakter is onze passie.
Links: SIW Willow start ierdie fokker IW IW startkabel IW home zoo info wwdb iw ptk ras page top20 gids art canis huis NIWC Ierdie Ierse wolfshond Ierse Wolfshond aanschaffen? IW IW v Ierse Wolfshond Ierse Wolfshond Ierse Wolfshond Ierse Wolfshond Startkabel.nl.
Ierse Wolfshond.
De rasverenigingen; Nederlandse vereniging voor de Ierse Wolfshond, Ierdie en Nederlandse Ierse Wolfshond Club zijn bezig met de gezondheid van de Ierse Wolfshond. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Hartonderzoek naar Dilatatieve Cardiomypathie.
Ierse Wolfshond Honden Page.
Popularitieit van de Ierse Wolfshond. De Ierse Wolfshond staat op dit moment op de 93e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Ierse Wolfshond. De Ierse Wolfhound is een fantastische hond, maar heeft voor sommige mensen zijn grootte niet mee.
Ierse Wolfshond Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Ierse Wolfshond fokker of kennel. Heb je al een Ierse Wolfshond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Ierse Wolfshond Rashondenwijzer.
Overige erfelijke aandoeningen weergeven/verbergen. Lees meer over de Ierse Wolfshond. De Ierse wolfshond is een hondenras dat afkomstig is uit Ierland en behoort tot de grootste hondenrassen ter wereld. De Ierse wolfshond is van origine een jager op zicht maar heeft zich ontwikkeld tot een echte familiehond.
Ierse Wolfshond.
Door onder andere de voedselschaarste die hierop volgde, stierf de Ierse Wolfshond bijna helemaal uit. Gelukkig waren daar Archibald Hamilton Rowan en Captain Graham, die zich vol passie op het herstellen van het ras richtten. Zo kwam de Ierse Wolfshond weer terug in de samenleving, en kent ook tegenwoordig nog vele liefhebbers.
Gaeltarra Eireann Irish Wolfhounds Ierse Wolfshond.
For pictures click on the link pups. We are very happy to announce that we are expecting puppys around the 14th of september Windhonden CAC Show Heteren 11 juli 2015. Gaeltarra Eireann Jolly Dweezil Beste reu BOS. Gaeltarra Eirean Seven of Nine Jeugd CAC.
Ierse wolfshond Rassen Honden Hondenrassen.
De honden hebben een grijze en gestroomde vacht, deze kan echter ook rood, wit, zwart of reekleurig zijn. De schofthoogte van de Ierse wolfshond is ongeveer 81-86 bij de reuen, de teefjes zijn vaak iets kleiner. De ogen van deze honden zijn klein en donker.
Ierse Wolfshond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Ierse Wolfshond kan enigszins intimiderend zijn vanwege hun grootte, maar hij is zeer aanhankelijk en zachtaardig en meestal begroet hij iedereen als een vriend. Dit ras is geen goede bewaker of waakhond. De Ierse Wolfshond heeft een gemiddelde intelligentie, maar is leergierig en is makkelijk te trainen.
Ierse Wolfshond Honden rassen Honden DierenDokters.
Trouw aan zijn baas, lief voor kinderen, aanhankelijk maar niet slaafs. De Ierse Wolfshond is een hond die midden in het gezin moet leven, anders kwijnt hij weg. Mits de Ierse Wolfshond op jonge leeftijd goed is gesocialiseerd, kan hij met andere honden en dieren samenleven.
Over ons Gaeltarra Eireann Irish Wolfhounds.
Een Nederlandse fokker die destijds in België woonde, Jan v. Doleweerd en zijn vrouw Sjaan, kennel off Woody-Wood hadden nog een laatste Ierse Wolfshond pupje over en wij, Jon en Sonja, waren verliefd geworden op de Ierse Wolfshond en wilden dolgraag een pupje kopen.
Van de Tortelduif Ierse Wolfshonden.
Van de Tortelduif. Sinds 2003 fokken wij Ierse Wolfshonden. Gezien de gezondheidsproblemen binnen het ras zijn wij zeer zorgvuldig in het kiezen van ouderhonden. Reu en teef worden voor de dekking getest op hartproblemen. Onze honden leven bij ons in huis.

Contacteer ons