Zoeken naar groenendaeler

groenendaeler
Betekenis Groenendaeler.
Groenendaeler ook Groenendaler gespeld is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt. De kleur van de Groenendaeler is altijd zwart. Zijn schofthoogte is 58 tot 62 centimeter zijn gewicht 20 tot 30 kilogram. Karakter Groenendaelers zijn intelligente en attente honden. Zij zijn leergierig en in het algemeen aan hun baasje gehecht. Het is belangrijk om het zelfvertrouwen van deze hond van pup af aan op te bouwen.
Groenendaeler Beestenspul al 30 jaar een begrip voor leuke/exclusieve artikelen.
Katten Tuighalsband en lijn. Katten Voeding en Snacks. Katten Voer en waterbakken. Je bent nu hier Home Rasgerichte artikelen Hondenrassen Groenendaeler Groenendaeler. Onderstaand vindt u alle items in de rubriek Groenendaeler. Groenendaeler decoratieplaat Voor op een deur of hek. 1595 Groenendaeler hanger kop Een sieraad voor uw hals 1350 Groenendaeler hanger stand Een sieraad voor uw hals 1350 Groenendaeler minimodel Leuk metalen beeldje 1150 Groenendaeler sleutelhanger Mooie sleutelhanger. 230 Groenendaeler sleutelhanger gummie De sleutelhanger is dubbelzijdig en is gemaakt van flexibel gummie materiaal.
Groenendaeler Rassen Hondenplaza.
ten zuiden van Brussel een gerenommeerd hotel Chateau de Groenendael. Als hondenliefhebber bezat hij verschillende langharige herdershonden waaronder de zwarte teef Petite die op de tentoonstelling van Cureghem in 1892 de eerste plaats behaalde bij de zwarte langharige herdershonden. Hij kocht van een schaapherder uit Ukkel de prachtige zwarte reu Picard dUccle die een uitmuntende schaaphoeder was. De kruisingen tussen Petite en Picard dUccle gaven allen prachthonden met een lange zwarte vacht en een grote werklust.
Groenendaeler Belgische Herder.
De Groenendaeler Werklijn / Witjesverzendhuis.com Huisdierenbibliotheek.
This entry was posted on 21 October 2013 by Witjes Verzendhuis. Graag willen wij ons ras aan u voorstellen de Groenendaeler uit werklijnen. De Groenendaeler is een Belgische Herder en behoort tot de werkhonden rassen. Helaas zijn er nog maar weinig Groenendaelers te vinden die geschikt zijn als werkhond omdat er de afgelopen decennia vooral gefokt werd op het uiterlijk van de Groenendaeler en minder gelet werd op gezondheid en karakter. Daarin onderscheiden wij ons als fokker voor ons is karakter en gezondheid het belangrijkste.
Belgische Herdershond Groenendaeler Honden Page.
Rasgroep van de Belgische Herdershond Groenendaeler. De Belgische Herdershond Groenendaeler behoort tot de Rasgroep Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Belgische Herdershond Groenendaeler. Aan het einde van de 19e eeuw was er in België een heel scala aan honden van onduidelijke afkomst die werden ingezet voor hoeden en bewaken. Door een en ander te hergroeperen zijn vier varianten ontstaan van de Belgische Herdershond de Tervuerense Laekense en Mechelse Herder en de Groenendaeler. Deze variëteiten worden apart gefokt. Ze verschillen onderling qua uiterlijk ook het karakter en de werkeigenschappen verschillen iets. Karakter van de Belgische Herdershond Groenendaeler.
NESTJES.
16 17 mei 2005. Met Zweedse teef Okey pups geboren op 16 juli 2005. Okey pups 7 weken oud. Het zijn 2 groenendaeler teefjes 4 groenendaeler reutjes 1 tervueren teefje en 1 tervueren reutje. Donna van Lana's Hof puppy's geboren. In totaal 6 pups 4 teven en 2 reuen allen Groenendelers. Een van de reutjes. Met Zwitserse schone Suleika-Souris du Loup d'Anubis van Kennel Loup Anubis uit Zwitserland. 8 pups geboren op zaterdag 15 juli 2006. Het zijn 6 reutjes en 2 teefjes allen zwart. Deze lijkt als pup precies op Quinto. Met z'n allen eten. Sammy von Lucy's Hof uit Duitsland.
De groenendaeler Tallsay.com.
Een prachtige hond een Belgische Herder. Hieronder vertel ik een stukje over de Groenendaeler in het algemeen en onze ervaringen met onze pup Tess. De Groenendaeler één van de kenmerken van de Belgische Herder. Het is een energieke hond die veel beweging nodig heeft. Hij is erg baasgericht en wil graag voor hem werken. De Groendaeler is uitermate geschikt voor alle soorten hondensporten zoals behendigheid Flyball en GG. Hoewel het een hond met een gevoelig karakter is zit er veel pit in en eist hij wel duidelijke leiding. Krijgt hij geen duidelijke leiding dan zal hij een loopje met je nemen en zal hij een loopje met je nemen. Het kan dan een nerveuze bijterige hond worden.
Temperamental Groenendaeler Tervuerense Herder.
General info in Dutch / algemene informatie in het Nederlands. PDF Belgische Herder informatie folder. Clovis de Bruine Buck. Eclipse du Bois du Tot. Go call me Rûne by de Bruine Buck. Rûnes Prelude de Bruine Buck. News latest news on top scroll down to see all / scrollen om alles te lezen.
Groenendaeler De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Belgische rassen Groenendaeler. Rasgroep 1 Schapenhoeders en veedrijvers. Belgie Huidige en oorspronkelijke taken. Reuen ongeveer 62 centimeter. Teven ongeveer 58 centimeter. De Groenendaeler heeft een vrij lang hoofd. De schedel en snuit zijn vrijwel evenlang. Ze hebben een matige stop. De oren hebben een driehoekige vorm en worden rechtop gedragen. De ogen zijn middelgroot. De voorkeur gaat uit naar een schaargebit maar een tanggebit is toegestaan.
Groenendaeler in Engels vertaling Nederlands-Engels Woordenboek.
Belgian Shepherd Dog Groenendael. Voorbeeld zinnen met Groenendaeler vertaalgeheugen. add example No translation memories found. Gevonden 0 zinnen matching zin Groenendaeler.Gevonden in 0 ms.Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens maar gericht door de computer wat kan leiden tot fouten. Ze komen uit vele bronnen en worden niet gecontroleerd. toe te voegen vertaling. toe te voegen vertaling. Woordenboek Alle woordenboeken Alle talen Transliteration Interface language.
Groenendaeler vertaling Nederlands Engels.
Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor Groenendaeler. Thans is er geen vertaling beschikbaar voor Groenendaeler. Wij werken constant aan het verbeteren van de site en de zoekresultaten. Enkele onderdelen van de zoekfunctionaliteit zijn nog in ontwikkeling. Wanneer deze functies online komen zult u gemakkelijker vinden wat u zoekt. Computer vertaling door derden. Home Woordenboeken Over Feedback SiteInfo. Uw gratis snelle en simpele vertaal woordenboek. Pagina gepresenteerd in 0.7919 seconde.

Contacteer ons