Resultaten voor groenendaeler

groenendaeler
Groenendaeler Honden Page.
De Groenendaeler Jules" verwierf in deze periode een tiental eerste prijzen bij africhtings wedstrijden en was vier jaar na mekaar de kampioen bij de Internationale Africhtingskampioen schappen te Parijs 1908-1911 De eerste en tweede wereldoorlog waren rampen voor de Belgische herders.
Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Groenendaeler.
Aanvraag Elite A of Elite B. KCM2018 Inschrijfformulier Show. Fokkerij en Exterieur. Overzicht Groenendaeler kennels. of Irresistible Black. Gert Gea Meerholz. Elfde Wijk 38. 7797 HH Rheezerveen. 31 523 61 41 11. This email address is being protected from spambots.
Menu. Welkom op deze website met veel fotos en informatie over de Groenendaeler in het algemeen en de Groenendaelers van kennel Marajuyo in het bijzonder.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Groenendaeler informatie over de Groenendaeler Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Groenendaeler. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Groenendaeler fokker of kennel.
Groenendaeler Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Groenendaeler. De Groenendaeler is uitzonderlijk goed in het hoeden en bewaken. Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Pup kopen.
Een Groenendaeler heeft goede zorg nodig, en daar maken wij u graag op attent. Wij zijn geen broodfokkers" maar doen dit uit hobby. Voor ons is het van belang dat de pups op een goede plaats terecht komen. Per jaar hebben wij, als de gelegenheid zich voor doet, ca.
Vind groenendaeler op Marktplaats.nl.
Fleece vest met geborduurde groenendaeler us basic nashville feece vest 280 gr/m2 anti pilling fleece 100% polyester borduring op de borst, ongeveer 8 cm op op nog leverbaar: zwart: l, xxl khaki/zwart: s, m, l, xl, xxl rood/grijs: m, xl, xxl donkerblauw: s, m, xxl controleer de maat aan de hand van de.
Vind groenendaeler honden op Marktplaats.nl.
Mooie groenendaeler en tervuerense herder pups. Mooie groenendaeler en tervuerense herder pups geboren op 16 maart 2018. Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes. Waarvan 3 tervuerense herder pups en 5 groenendaeler pups allemaal geboren uit 2 raszuivere groenendaelers, dit is zeer uniek!
Groenendaeler Hondenwoordenboek.nl.
Gevoelig, zeer intelligent, zeer actief, en beschermend, de Groenendaeler is voor mensen die ervaring hebben met herders en de hond voldoende beweging kan geven. Ben je een hardloper of fietser of neem je graag deel aan hondensporten, zoals behendigheid en flyball, dan is de Groenendaeler wellicht een goede match.
links van Groenendaeler.
Links van de Groenendaeler. sorteren op land. Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden. Voorzitter Joan Oeldrig. De Sanderij 111. 1871 ER Schoorl. T HOFKE VAN CORBAZI. DE LEEUW JILL. JOZEF WAUTERSSTRAAT 65. 3fi Coton de Tulear and Belgian Sheepdog Ovejeros Belgas.

Contacteer ons