Op zoek naar groenendaeler?

groenendaeler
links van Groenendaeler.
Links van de Groenendaeler. sorteren op land. Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden. Voorzitter Joan Oeldrig. De Sanderij 111. 1871 ER Schoorl. T HOFKE VAN CORBAZI. DE LEEUW JILL. JOZEF WAUTERSSTRAAT 65. 3fi Coton de Tulear and Belgian Sheepdog Ovejeros Belgas.
New New of Page Page Irresistible 3. 4. Black, Groenendaeler Gea en Gert Meerholz.
Groenendaeler Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Groenendaeler. De Groenendaeler is uitzonderlijk goed in het hoeden en bewaken. Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven.
Belgische Herdershond, Groenendaeler Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Belgische Herdershond, Groenendaeler. De Groenendaeler is een Belgische Herdershond en als hondenras een stuk gezonder dan de Duitse Herdershond. Heupdysplasie komt veel minder vaak voor dan bij de Duitse Herdershond 3% ten opzichte van 21%. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties hiervoor zijn kostbaar, ook omdat het een vrij groot ras betreft.
Groenendaeler Honden rassen Honden DierenDokters.
De gewenste hoogte is gemiddeld 62 cm voor de Groenendaeler reu, 58 cm voor de Groenendaeler teef. Bij beide is 2-4 cm lager of hoger toegestaan. Gewicht: Groenendaeler reuen ongeveer 25-30 kg, Groenendaeler teef ongeveer 20-25 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Home.
De groenendaeler behoort tot de Belgische herders hond of Belgische herder. De groenendaeler onderscheidt zich door zijn zwarte vacht van de Lakense, de Mechelse en de Tervurense herder. Het ras dateert vanaf de 13e eeuw, maar de groenendaeler word pas sinds de 19e eeuw gefokt.
Belgische Herder, Groenendaeler kennels in Nederland Doggo.nl.
Belgische Herder, Groenendaeler kennels in Nederland. Fokker van Groenendaelers. schuttersstraat 30 6191 RZ Beek. Hondenschool en fokker van Groenendaelers. HondenschoolHondenfokker, Meer info. Bergerdensestraat 25a 6681 LK Bemmel. Wij fokken uit liefde voor de Groenendaeler en Tervuerense herder af en toe een nestje.
Groenendaeler Hondenwoordenboek.nl.
Gevoelig, zeer intelligent, zeer actief, en beschermend, de Groenendaeler is voor mensen die ervaring hebben met herders en de hond voldoende beweging kan geven. Ben je een hardloper of fietser of neem je graag deel aan hondensporten, zoals behendigheid en flyball, dan is de Groenendaeler wellicht een goede match.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Groenendaeler.
In bijvoorbeeld Canada wordt de Belgische Herdershond puur als 1 ras gekeurd, en wordt er van de 4 variëteiten 1 beste van het ras gekozen, dat kan dan een Mechelaar zijn, of een Tervuerense, of een Groenendaeler, of een Laekense.
Vind groenendaeler honden op Marktplaats.nl.
Portret van de groenendaeler zgan boek bieden vanaf 295, svp belgische herder. Zo goed als nieuw. Nieuw: Groenendaeler Waakbord Ik waak voor mijn baas. Meer productinformatie en/of nieuw: groenendaeler waakbord ik waak voor mijn baas bestellen? Klik op de link naar de webwinkel.

Contacteer ons