Op zoek naar engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom?

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
chihuahua fokker franse bulldog fokker cocker spaniel pups te koop.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras! Bekijk de fokker vermelding van Larindi. Wij zijn een kleine huiselijke kennel die af en toe een nestje één kleurige Engelse Cockers fokken. Meer info kan je vinden op onze website. Bekijk de fokker vermelding van Mother's Pride.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Cocker spaniël goede kwaliteit. Nu incl verzendkosten maar 595 euro. Wees er snel bij er zijn nog maar 2 exemplaren van beschikbaar. Engelse cocker pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Amerikaanse cocker pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Flappy de engelse cocker spaniel. Sidney de Engelse Cocker Spaniel. Cooper de engelse cocker. Tayco de Engelse Cocker Spaniel. Bowie de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Engelse Cocker Spaniel pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Ook doen wij mee aan shows omdat een show een belangrijke graadmeter is over de kwaliteit van onze honden. Mooie en gezonde Engelse Cocker Spaniels met een lief karakter. U kunt ons altijd mailen of bellen voor een bezoek of informatie over de Engelse Cocker Spaniels. Whatever it is you wish for. May all your dreams come true. A day that is full of happiness. Is what is wished for you. Mei freonlike groetnis Tine. Copyright 2014 www.engelse-cockers.nl All rights reserved. De geplaatste foto's van personen zijn zonder opdracht gemaakt en expliciete mondelinge toestemming voor verleend. Hierdoor kunnen er naderhand geen rechten meer aan worden ontleend Auteurswet art.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Pupbemiddeling voor Engelse Cocker Spaniels. Dit is een onafhankelijke website voor fokkers en aspirant kopers van de Engelse Cocker Spaniël. De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd.
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
Dream a little Dream FLS. Ogen vrij van afwijkingen. Joaldy Into The Silence. Ogen vrij van afwijkingen. Jill met haar pas geboren pupjes! De pupjes bij elkaar een paar uurtjes oud. De pupjes van Jamie en Jill zijn alle 6 besproken. Klik op de onderstaande button voor nog meer foto's! De lieve ouders.Jill en Jamie!
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
De schedel van een Engelse Cocker is goed ontwikkeld niet te fijn maar ook niet te grof. Karakter en temperament van de Engelse Cocker. De Engelse Cocker Spaniël is een sterke energieke vrolijke lieve zoete en hartelijke hond. Deze levendige hond is een uitstekende metgezel voor kinderen maar tolereert geen gepest. Het is vriendelijk naar vreemde mensen toe en blaft zelden. Hun temperament verschilt sterk van hond tot hond. Sommige wijfjes zijn vrij dominant en moeten bij een eigenaar met een sterke hand moeten worden geplaatst. De mannetjes neigen behulpzamer te zijn. Cockers zouden zeer zacht maar stevig moeten worden opgeleid aangezien zij gevoelig zijn maar ook onafhankelijk en intelligent.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie Engelse Cocker pups. Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Engelse Cocker Spaniel pups.
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
Vraag Beste 5 juli j.l. hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht Rechtswinkel.nl.
hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht met stamboom en koopovereenkomst voor 950 euro. bij een fokker met geteste ouderdieren. Op de dag van de koop had zij zichtbaar niks onder de leden. Nog geen dag later was de pup aan de diarree en braakte zij. Ze hield niks binnen. Een bezoek aan de dierenarts was noodzakelijk avond in het weekend In eerste instantie zou het de stress zijn van het verhuizen zei de dierenarts en tevens de fokker waar meteen contact mee was Ze kreeg diarreeremmers en een middel tegen misselijkheid. De diarree bleef echter aanhouden.

Contacteer ons