Meer resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Kies een ras. American Staffordshire terrier. Amerikaanse Cocker Spaniel. Australian Cattle Dog. Australische Silky Terrier. Basset Artésien Normand. Basset Bleu de Gascogne. Basset Fauve de Bretagne. Berghond van de Maremmen. Biewer Yorkshire terrier á la pom-pon. Black and Tan Coonhound. Bouvier des Flandres. Briquet Griffon Vendéen. Ca de Bestiar. Ca de Bou. Cao da Serra da Estrela. Cao da Serra de Aires. Cavalier King Charles Spaniel. Chesapeake Bay Retriever. Chinese Crested Dog. Ciobanesc Romanesc Carpatin. Coton de Tulear. Curly Coated Retriever. Dandie Dinmont Terrier. Draadharig Fox Terrier. Duitse Staande Draadhaar. Duitse Staande Hond kortharig. Duitse Staande Hond langharige. Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
het voorlichten bij aankoop, import, dekking, opfokken, vachtverzorging en verder in het algemeen bij alles wat met de fokkerij te maken heeft. het geven van pupinformatie. het bevorderen van onderling begrip en waardering door o.a. hulpvaardigheid, kennisoverdracht en open discussie. Wij wensen u veel plezier bij het doorlopen van onze site. De uitslagen van de KCM 2017. Welkom bij de Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel fokker. Hondenfokker Meer info. Workumertrekweg 18 8701 WB Bolsward. Kleine huiselijke kennel van Bonte Engelse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info. Bloemersstraat 82 6952 BC Dieren. Engelse Cocker Spaniels en uitlaatservice voor Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp en Rozendaal.
Engelse cockers.
Bij vertrek zijn de pups voor 90% zindelijk! De pups maken kennis met allerlei geluiden van binnenshuis en. De pups krijgen hier ook uitsluitend rauwe voeding te eten. Wij hebben hier héél goede ervaringen mee. Ze krijgen van ons geen brokken. Bij vertrek krijgen ook de pups gratis eten mee voor een kleine maand. Als de pups 7 weken oud zijn. Laten wij gedragstesten afnemen door een ervaren dierengedragstherapeut. Waarom doen we dit? Een Engelse Cocker is geen gemakkelijke hond van karakter.
BECC Intro.
Al de personen die hun leven willen delen met een Engelse Cocker hebben het recht toegang te krijgen tot de onontbeerlijke informatie om hun hond te onderhouden en op te voeden. Om zich een mooie Engelse Cocker aan te schaffen, moet de puppy geboren worden uit gelukkige, gezonde en evenwichtige ouders, geef dus uw voorkeur aan een gespecialiseerde fokker, erkend door een rasclub.
Aanschaf.
Maar we kunnen niet in uw portemonnee kijken. De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan. En aangezien zij in Nederland fokken, moeten zij ook aan allerlei bijkomende regels voldoen inzake dierenwelzijn. De Nederlandse Spaniel Club beveelt pupkopers aan om een pup te kopen uitgaande van de bovengenoemde peilers. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van een reu als de keuze op een teef is gevallen. Controleer de papieren en de dieren. Is de moederhond aanwezig? Hoe ziet zij eruit? U kunt de stamboom en de uitslagen van de testen opvragen ter inzage.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Engelse cocker spaniël. reu intact niet gecastreerd. veel onderhoud, geregeld borstelen en / 4x per jaar naar de trimster. Kan met kinderen.: Wie is James? James is een ontzettend lieve hond die het liefst de hele dag bij je is. Hij vind het heerlijk om lekker lang te gaan wandelen en heeft deze beweging ook echt nodig, het liefst speelt hij dan ook buiten met zijn balletje en een ballenwerper zodat hij lekker hard kan rennen en de bal weer terug kan brengen naar zijn baasje.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 13 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 1839: Asse Zellik. engelse cocker spaniel puppies. engelse cocker spaniel puppies Deze zijn 100 % raszuiver. En mogen het nest al verlaten. onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgegroeid met.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Pups te koop. Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Engelse Cocker Spaniel pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37.
Vraag: Beste, 5 juli j.l. hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht Rechtswinkel.nl.
hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht met stamboom en koopovereenkomst voor 950 euro. bij een fokker met geteste ouderdieren. Op de dag van de koop had zij zichtbaar niks onder de leden. Nog geen dag later was de pup aan de diarree en braakte zij. Ze hield niks binnen. Een bezoek aan de dierenarts was noodzakelijk avond in het weekend In eerste instantie zou het de stress zijn van het verhuizen zei de dierenarts en tevens de fokker, waar meteen contact mee was Ze kreeg diarreeremmers en een middel tegen misselijkheid. De diarree bleef echter aanhouden. Na een test van de ontlasting binnen de eerste week na aankoop bleek zij besmet te zijn met de parasiet giardia.

Contacteer ons