Zoeken naar engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Engelse cocker spaniel pups. deze pups mogen het nest al verlaten onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgevoed met kinderen en andere dieren. de pups zijn volledig in orde. deze zijn meerdere malen ontwormd, zijn ingeent, gechipt. de pups hebben een belgisch paspoort. voor verdere informatie over de pups of wilt u ze eens komen bezichtigen, dit kan na tel afspraak 0496.45.83.73 of via email fiebelander.vanvlaenderen@hotmail.com met vriendelijke groeten. vandaag 1455: Nevele. amerikaanse cocker pups; zwart. Wij hebben een prachtig nestje Amerikaanse Cocker pups te koop.
From Luna's' Star Engelse Cocker Spaniels.
en deze beide kleuren eventueel met tan. Natuurlijk voldoen beide ouders aan alle regels. gesteld door de rasvereniging. Jill ruim 6 weken drachtig. Jill 6 weken drachtig. Jill 5 weken drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Meer informatie en foto's' van zowel Jill als Jamie zijn te vinden op hun eigen pagina op deze website!
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Pups te koop. Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Engelse Cocker Spaniel pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
De pups worden gefokt volgens de eisen van de Nederlandse Spanielclub, waar ik ook lid van ben, en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!
Vraag: Beste, 5 juli j.l. hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht Rechtswinkel.nl.
hebben wij een engelse cocker spaniel pup teefje gekocht met stamboom en koopovereenkomst voor 950 euro. bij een fokker met geteste ouderdieren. Op de dag van de koop had zij zichtbaar niks onder de leden. Nog geen dag later was de pup aan de diarree en braakte zij. Ze hield niks binnen. Een bezoek aan de dierenarts was noodzakelijk avond in het weekend In eerste instantie zou het de stress zijn van het verhuizen zei de dierenarts en tevens de fokker, waar meteen contact mee was Ze kreeg diarreeremmers en een middel tegen misselijkheid. De diarree bleef echter aanhouden. Na een test van de ontlasting binnen de eerste week na aankoop bleek zij besmet te zijn met de parasiet giardia.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
6 september 2015. Terra is op 25 juli bevallen van 2 pups. Terra is op 25 juli is bevallen van 2 teefjes in de kleuren chocolate met tan en sable. Meer foto's' volgen later, houd de website in de gaten.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve, sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels. Af en toe wordt er bij ons een nestje pupkes geboren om mijn prachtige roedel in stand te houden. Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
1.024 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd, groeien op met kinderen en katten en gewend met auto rijden. ze worden niet wagenziek! Ze zijn ingeënt, voldoende ontwormd, hebben een inentingenboekje, een Europees paspoort, gezondheidsverklaring van de arts en zijn gechipt. Ze worden verkocht met een overeenkomst en 1 jaar garantie op erfelijke. We zoeken lieve baasjes die eisen stellen aan schoonheid, kwaliteit, raszuiverheid, karakter, gezondheid en socialisatie en daarvoor ook willen betalen. Particulier 6 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Lieve kruising herder/husky teef 1 jaar. Superleuke reu zoekt gouden mand RSDR Te. Er zijn 9 mooie American bully standaard. RAYA.kijkt uit naar een warme mand. Van Lindas Hoeve heeft momenteel Ameri. Amerikaanse choco bully. Cane corso dekreu. Stafford pup te koop.
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje beschikbare Engelse Cocker pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Engelse Cocker De Engelse Cocker Spaniël is een waakzame, stevig gebouwde, middelgrote hond met lange oren.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Pupbemiddeling voor Engelse Cocker Spaniels. Dit is een onafhankelijke website voor fokkers en aspirant kopers van de Engelse Cocker Spaniël. De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups, het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd. Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar: ansdegunst@hotmail.com. Wij ontvangen wel graag kopieën van de gezondheidseisen en de stamboom voordat wij een nestje op de site plaatsen.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden, kat. 14 juni 2017. 14 juni 2017. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei. Een meet en greet is te boeken via dhoker.tom@telenet.be of 0476/67.98. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie. Hallo, wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan, communie, vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie be. 20 april 2017. 20 april 2017. Engelse Cocker Spaniel pup. Pup van 12 weekjes, teefje, kleur bruin. Ouders met stamboom, pup niet.

Contacteer ons