Zoeken naar basset

basset
Stichting Basset Herplaatsen Nederland.
Je kunt niet alle honden van de wereld redden. maar je kunt wel de wereld van n hond redden. Uit liefde voor dit bijzondere ras bemiddelt de Stichting Basset Herplaatsen Nederland afgekort SBHN al sinds 2009 bij het vinden van een nieuw thuis voor bassets die door omstandigheden moeten worden herplaatst. Deze bassets zoeken een baasje. Hieronder vindt u de bassets die op dit moment op zoek zijn naar een baasje. Klik op de foto voor meer informatie over de hond. Regionale wandeling West 10 september 2017. Op het strand mogen de honden los er is echter wel een opruimplicht.
Bassets de Bérénice Basset Artésien Normand de Bérénice.
Informatie over pups karakter exterieur en historie van de Franse Basset. Wat is de charme van deze Bassets? Wat zijn hun talenten? En wat maakt ze zo onweer-staanbaar? Ik nodig u uit de beelden te bekijken en te lezen waarom het een passie is voor altijd. Orange de la Petite Gatine. Romarin de la Petite Gatine.
Basset Hound Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Basset Hound.
basset hound.
Welkom bij basset hound fokker Van Hollandheim sinds 1969
Basset Hound Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Het woord Basset is Frans en betekent laag-gezet waarmee bedoeld wordt dat het ras laag op de poten staat. Hij wordt voor het eerst officieel genoemd in 1585 wanneer hij wordt gebruikt als speurhond. Komt oorspronkelijk voor in de Artois en in Vlaanderen. De Franse Basset werd voor het eerst ontdekt in Groot-Brittannië na de invasie van de Noormannen in 1066. Tegen 1900 stelde men meutes met bassets samen en was het ras populair bij hondenshows. Tegenwoordig vind je de Basset zelfs in Australië.
HOME RC The Bassets Home.
Basset Hound Blog.
Onze honden in het buitenland. De Basset Hound ras informatie. De Basset Hound met zijn aantrekkelijke uiterlijk is een jacht hond met een groot uithoudingsvermogen en dat uit zich ook in het karakter van de hond. De Basset Hound is een meute hond die graag met zijn meute optrekt. In dit geval bent u met uw gezin de meuteen is de Basset Hound daar een onderdeel van. Dat houdt in dat uw Basset Hound bij u wil zijn het is geen hond die in de garage of bijkeuken gehouden kan worden.
Basset Hound rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. Oorspronkelijk komt het ras uit Frankrijk met de Basset-Artesien Normand als voorvader kwam naar Engeland en werd daar gekruist met de Bloedhond. Hij werd gebruikt voor de hazejacht. Het ras speurt uitstekend en is vasthoudend bij zijn acties. In 1887 werd het ras door de Engelse Kennel Club erkend. Kenmerkend voor dit ras is het zorgelijke uiterlijk en het milde en vriendelijke karakter. De Basset Hound heeft zeer veel beweging nodig.
Stichting Basset Herplaatsen Nederland.
Je kunt niet alle honden van de wereld redden. maar je kunt wel de wereld van n hond redden. Ben ik geschikt voor een basset. Graag vertellen wij u wat meer over de voor en nadelen van de basset maar eerst graag uw aandacht voor een groot misverstand. Ten aanzien van het in huis nemen van een herplaatser merken wij dat veel mensen denken Ik neem een wat oudere hond dat is makkelijker dan een pup. Dit is absoluut niet waar! Een herplaatser heeft minstens zoveel en misschien nog wel meer aandacht nodig dan een pup juist omdat de hond al ouder is en een verleden.
Karakter Basset Griffon Vendéen Club Nederland Petit Grand.
Rasvereniging voor Petit Grand Basset Griffon Vendéens. Lezing Dr Stades over oogafwijkingen bij PBGV. Trimworkshop Wandeling Loenermark 2015. Petit Basset Griffon Vendéen. Grand Basset Griffon Vendéen.
SaSa-ReSi-BassetHoundKennel Basset Hounds Bred with love!
WELCOME TO OUR WEBSITE! Wij zijn de familie Arends Sivert Sandra en de kinderen Remco en Sanne en wij wonen samen met 8 basset hounds in Hongarije. Alle pups hebben hun nieuwe baasje! Nest C is geboren op 1 Aug! Klik hier voor meer informatie voor Nest C. Depardieu of Efendi Team. Bass Barr Fatal Attraction. Nest B is geboren op 27 juli!
Basset Artsien Normand.
De naam van de oudste is Trifin-Lezou du Coup de Fouet. Zij is in 2013 overleden. Haar dochter heet Cillou van Elderens Hof en haar kleindochter Fibelotte van Elderens Hof. De Franse Basset zoals hij ook wel genoemd wordt is een Franse jachthond die tot de brakken behoort. Ook dit is al een oud ras. Het is een laagbenige hond met een lange rug en lange oren. Niet dat hij die gebruikt om te gehoorzamen dat is beneden zijn stand. De Basset is er namelijk van overtuigd dat het leven heerlijk is en dat iedereen dol op hem is.

Contacteer ons