Zoeken naar labrador

labrador
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.
Alles over de Labrador Retriever.
Hij staat bekend als enthousiast gehoorzaam en prima geschikt voor een gezin. Bedenk echter wel dat ook de Labrador niet gehoorzaam geboren wordt en dat hij in zijn jonge jaren behoorlijk onstuimig en ook eigenwijs kan zijn! De Labrador Retriever komt goed tot zijn recht bij een rustige maar sportieve eigenaar die genoeg tijd heeft om zijn hond voldoende beweging en uitdaging te geven.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Labradors staan bekend om hun goedmoedige en vriendelijke karakter. Retrievers zijn speciaal gefokt om te apporteren het geschoten wild op te halen en naar de voorjager te brengen. Dat doen ze zowel op het land als in het water. Labrador Retrievers horen rustige dieren te zijn die de jager niet tot last zijn. De hond mag op jacht niet piepen of zich nerveus gedragen en pas aan de slag gaan als hij van de voorjager de opdracht krijgt.
Labrador Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Labradors komen oorspronkelijk uit Newfoundland voor de kust van Canada en ze kwamen vroeg in de 19de eeuw op vissersboten mee naar Engeland. Daar werden ze verder ontwikkeld en gefokt als jachthond voor het ophalen van wild in ruw terein en ijskoude wateren. Ze waren populair als stevige sterke honden met uitstekend reukvermogen en de wens om het iedereen naar de zin te maken. Labradors worden 12 tot 15 jaar oud. 55 57 cm 30 45 kg. Karakter eigenschappen en temperament.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.
Vind labrador in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
98 resultaten voor labrador. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 98. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 24. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 2. Labrador retriever Labrador retriever 77. Overige rassen Overige rassen 4. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 8. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 11.
Royal Canin Labrador Retriever Sterilised.
ROYAL CANIN Labrador Retriever Sterilised. Voor gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retrievers ouder dan 15 maanden. 4.1 Beoordeling 4.1 /5 5 beoordelingen. Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg. Je gesteriliseerde/gecastreerde Labrador Retriever is gezond toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen wat beweeglijker? Labrador Retriever Sterilised van ROYAL CANIN is precies afgestemd op de voedingsbehoeftes van je gesteriliseerde of gecastreerde hond. Het houdt de eetlust onder controle. Voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Voor een mooie glanzende vacht.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Labrador Retriever is van oorsprong een apporterende jachthond. Dat betekent dat hij tijdens de jacht wordt ingezet om het geschoten wild op te zoeken en naar de jager te brengen. Het zijn erg meegaande honden ze zijn erg vriendelijk voor mens en dier. Ook zijn het goede gezelschapshonden. Het zijn erg intelligente en werklustige honden ze zijn graag de hele dag bezig zodat zij hun energie goed kwijt kunnen. Algemeen beeld FCI rasstandaard.
Campbell's Lair Labradors.
gezondheidsonderzoeken ondergaan zoals HD en ED heupen en ellebogen en oogonderzoeken. Deze onderzoeken zijn vereist voor het fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador. Vereniging en Labrador Kring Nederland. Je wilt als fokker toch weten dat beide ouders van je. toekomstige pups gezond zijn en geen ernstige erfelijke afwijkingen hebben die ze aan hun pups. Naast de verplichte onderzoeken laten wij ook nog extra DNA testen uitvoeren op andere regelmatig. voorkomende afwijkingen bij de Labrador Retriever zodat er die informatie wetende een weloverwogen. combinatie van ouderdieren gemaakt kan worden. Met de nodige kynologische kennis in huis en de positieve uitslagen van de gezondheidstesten van Nikki zijn.
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Mocnys Knoxville papa zijn 8 mooie pups geboren. Lees op onze puppy pagina het wekelijkse nieuws over dit nest. U bent op de site van Darbytrails Labrador Retrievers uit Landgraaf. Mijn eerste zwarte Labrador heette Darby en naar haar heb ik de kennel genoemd. Darby was een prachthond met een super karakter. Slim lief en aanhankelijk. Helaas heb ik haar in 2005 moeten laten inslapen op de leeftijd van 12 jaar en 4 maanden. Momenteel heb ik 3 labradors de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.
Labrador Wikikids.
Van 16 juli t/m 6 augustus 2017 staat Wikikids in het teken van het EK Vrouwenvoetbal 2017 in Nederland! Ga naar navigatie zoeken. De labrador is een hondensoort. Hij is lief voor kinderen. En het is een goede jachthond. Ze zijn er in het blond zwart en bruin. Je moet goed opletten dat je alles goed hebt opgeruimd want ze eten alles wat op eten of een speeltje lijkt. Verder zijn het de meest voorkomende honden in Nederland ze zijn echte gezinshonden en horen bij de retrievers chocola is giftig voor een labrador.
Labrador forum Forumoverzicht.
Vertel hier wat je hebt meegemaakt met je Labrador. Plaats hier alles wat je wilt vragen of vertellen over het volgen van hondentraining. Vragen over de opvoeding van je Labrador? Vragen over de gezondheid van je Labrador?

Contacteer ons