Resultaten voor labrador

labrador
ROYAL CANIN Labrador Retriever Junior.
Van 5 tot 15 maanden Beschikbaar in 3kg en 12kg. Ondersteunt de groei optimaal gewicht. Labrador Retriever Junior draagt bij aan de instandhouding van sterke botten van de Labrador Retriever pup en draagt bij aan een gezond gewicht dankzij een aangepast energiegehalte, eiwitten, calcium en fosfor.
Labrador reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Sociale aanleg: Deze sociale honden gaan in aanleg uitstekend om met andere honden. Eenmaal goed gesocialiseerd kunnen ze het prima vinden met andere huisdieren. Ten opzichte van kinderen stellen ze zich doorgaans geduldig en goedmoedig op. Labradors zijn mensenvrienden en niet bijzonder waaks.
Labrador houdt van eten en dat zit in de genen.
Als je erin slaagt om een labrador die gericht is op voedsel slank te houden, verdien je een schouderklopje, want het is veel lastiger voor jou dan het is voor iemand met een hond die niet zo op voedsel is gericht.
Labrador retriever, Belgische labrador fokker Woefkesranch.
De labrador is een stevige, gespierde hond, lichtjes langer dan hoog. Ze hebben een korte, harde, gemakkelijk te verzorgen, waterbestendige dubbele vacht die geen golven heeft. De ondervacht beschermt de Labrador tegen de kou, en de bovenvacht beschermt tegen water.
Labrador Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Labrador. Een Labrador past perfect bij een gezin. Dit ras is jeugdig, aardig, intelligent en sociaal. Ze houden van wandelen en vinden apporteren leuk. Labradors puppies leren snel en zullen nooit vergeten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als blindengeleidehond.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Waarom een Labrador Retriever? Leuk voor de kinderen is beslist onvoldoende reden om een Labrador aan te schaffen. Dat is wel zo, maar kinderen worden groter en krijgen na verloop van tijd andere interesses en verplichtingen. Een gezonde Labrador Retriever wordt gemiddeld 11 à 12 jaar!
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in België.
Onze Labradors zijn gecontroleerd op erfelijke ziektes en aandoeningen. Wij volgen de fokrichtlijnen van de KKUSH en de BRC en zien er streng op toe dat de honden zowel fysiek als geestelijk gezond zijn: een Labrador Retriever moet een speelse, vrolijke, sportieve en enthousiaste hond zijn.
Privétraining Thor, Labrador Retriever Motico training.
Aangezien ikzelf toch al heel wat tijd en energie in onze bijna tweejarige labrador had geïnvesteerd en hij nog steeds bij elke afleiding sleurde en trok aan leiband van los meestappen zoals zijn voorganger was geen sprake, in huis opsprong naar elk bezoek en er geen moment was van rustig op zijn plaats te blijven, dacht ikzelf dat een privé-training voor mijn hond misschien toch niet tot het resultaat zou leiden dat ik hoopte.
Interne Training van Max, de labrador Motico training.
Interne Training van Max, de labrador. Interne Training van Max, de labrador. Onze Max is een zwarte labrador met enorm wat temperament en energie. Na mijn verhuis heeft mijn papa de zorg voor Max op zich genomen. Maar na een jaar was Max geen pup meer en zijn kracht was ongelofelijk.
Labrador Pedigree.
Een Labrador moet kunnen rennen. Als pups graven ze ook graag en kauwen graag op van alles, dus een apart stuk tuin waar je hond zijn gang kan gaan, is geen slecht idee als je de rest van je tuin intact wilt houden.
labrador.
Deze foto is al wat ouder, maar vinden wij zo leuk nieuwe foto maken valt niet altijd mee, want ze staan net niet lang genoeg stil op een leuk moment maar we genieten wel veel en volop van onze lieve labrador.
Labrador te koop Honden Koopjeskrant.be.
Labrador reu pups. Labrador, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Labrador, kortharig, raszuiver. Labrador reu pups. Labrador, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk.

Contacteer ons