Zoeken naar hollandse smoushond

hollandse smoushond
Hollandse Smoushonden Forum Forumoverzicht.
Gezondheid en kwalen. Hier kun je vragen kwijt of zorgen delen omtrent problemen met de gezondheid van je hond. Bij twijfel naar de dierenarts! Jeanette De vacht van een Hollandse Smoushond. Forum voor vragen, tips trucs betreffende de plukvacht van een Smoushond.
Hondenvoer Hollandse smoushond Yourdog.
Het Yourdog hondenvoer voor de hollandse smoushond bevat een aantal specifieke ras-specifieke ingrediënten. Voor pups is er zeewier, schapenvet en alfalfa aan het hondenvoer toegevoegd. Het Yourdog hondenvoer voor de volwassen hollandse smoushond bevat rozenbottel, appelvezel en paardenbloem en de senior hollandse smoushond heeft vooral baat bij kiezelzuur, lever en zalmolie.
Hollandse smoushond of Smous Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Hollandse smoushond of Smous. De Hollandse smoushond of Smous is een hond die hoort bij de pinschers en schnauzers. De honden zijn erg levendig en vriendelijk.
nederlandsehondenrassen.
De Hollandse Smoushond is een vrij kleine, vierkant gebouwde, ruige hond met een schouderhoogte tussen de 37 en 42 cm en een gewicht van rond de 10 kg. De vacht van de smous is strogeel met tamelijk lang, recht haar.
Hollandse smoushond Wikipedia.
De herkomst is niet helemaal bekend, maar ze kwamen waarschijnlijk via de Rotterdamse haven vanuit Duitsland. Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het laatste nest in het stamboek bijgeschreven, waarna het tot 1973 duurde voor de Hollandse smoushond weer in de belangstelling kwam.
Hollandse Smoushond Honden Page.
De Hollandse Smoushond staat op dit moment op de 93e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Hollandse Smoushond. Geen overige informatie over de Hollandse Smoushond gevonden. Heb jij overige informatie over de Hollandse Smoushond?
Hollandse smoushond Smous Hondencentrum.
Hollandse smoushond Smous 37508x bekeken. maak een widget Raskenmerken Hollandse smoushond Smous. Foto s Hollandse smoushond Smous. Groep: Pinschers en schnauzers. Land van oorsprong: Nederland. Algemeen voorkomen: De Hollandse Smoushond is een vrij kleine, vierkant gebouwde, ruige hond met een hoogte tussen de 35 en 42 cm.
Hollandse Smoushond.
Vergeet niet om de Hollandse Smoushond mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: de wachtlijst voor een Hollandse Smoushond is behoorlijk lang. Er kan van u gevraagd worden om uw Smoushond in te zetten voor het fokprogramma.
Hollandse Smoushond Dutch Smoushond YouTube.
De eerste drie maanden van Moos Duration: 235. Jiske van Gaalen 2827, views. Hollandse Smoushond Duration: 228. smousjes 5095, views. Wandeling Herperduin met de Hollandse Smoushond 31-08-2014 Duration: 659. in harmonie met uw hond 1349, views. Saartje op de fiets Duration: 132.
Hollandse Smoushond.
Vergeet niet om de Hollandse Smoushond mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: de wachtlijst voor een Hollandse Smoushond is behoorlijk lang. Er kan van u gevraagd worden om uw Smoushond in te zetten voor het fokprogramma.
Hollandse smoushonden YouTube.
Hollandse Smoushond Dutch Smoushond Duration: 407. wingkumman 5551, views. Hollandse Smoushonden Duration: 050. BabbeBoo 1931, views. Hollandse Smoushond / Duration: 031. Only Dog's' 859 views. Puppy tijd hollandse smoushond Duration: 347. Marian Assink 2080, views. rufus stoeiknufffelt 30 9 Duration: 221.
Hollandse Smoushond op Pinterest Nederlands, Belle en Honden.
Er zijn nog geen pins op dit bord. I love dogs 2. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy. Fotoalbums De Hollandse Smoushond. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy.

Contacteer ons