Zoeken naar hollandse smoushond

hollandse smoushond
Hollandse smoushond Wikipedia.
De herkomst is niet helemaal bekend, maar ze kwamen waarschijnlijk via de Rotterdamse haven vanuit Duitsland. Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het laatste nest in het stamboek bijgeschreven, waarna het tot 1973 duurde voor de Hollandse smoushond weer in de belangstelling kwam.
licg.nl Hollandse Smoushond.
Volgens recent onderzoek van Universiteit Utrecht zijn er voor de Hollandse Smoushond op dit moment geen erfelijke aandoeningen aan te wijzen die speciale aandacht nodig hebben. Er zijn daarom geen tests verplicht gesteld voor ouderdieren. Het fokken van de Smoushond wordt centraal geregeld via de Stichting Terugfokprogramma Hollandse Smoushond van de rasvereniging.
Hollandse Smoushond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Hollandse Smoushond. Foto: Canarian, via Wikimedia Commons. Voor de Hollandse Smoushond zijn geen erfelijke aandoeningen bekend, omdat naar dit ras nog nauwelijks wetenschappelijk onderzoek is gedaan. Het is een kleine raspopulatie, die nog in opbouw is.
Hollandse Smoushond Honden rassen Honden DierenDokters.
De staart van de Hollandse Smoushond is niet gecoupeerd en aan de korte kant; vrolijk gedragen, maar niet over de rug gekruld. De kleur van de Hollandse Smoushond is eenkleurig geel, van licht naar donker, met een voorkeur voor donker strogeel.
Hollandse Smoushond.
Vergeet niet om de Hollandse Smoushond mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: de wachtlijst voor een Hollandse Smoushond is behoorlijk lang. Er kan van u gevraagd worden om uw Smoushond in te zetten voor het fokprogramma.
Hollandse Smoushond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Hollandse Smoushond. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Maddy is een Hollandse Smoushond Hondenschool Vermeer.
Pubercursus voor honden in de puberteit. Pubercursus voor honden in de puberteit. Doorzoek de website. Home Locaties Maddy is een Hollandse Smoushond. Maddy is een Hollandse Smoushond. Puppycursus voorbeeld trainingsvideo. Welkom bij onze vernieuwde website! Could not fetch Twitter RSS feed.
Hollandse Smoushond Pedigree.
De Hollandse Smoushond is een intelligente hond die gemakkelijk op de voeden is tot een gehoorzame hond. Hij is vriendelijk en graag in gezelschap. Bij vreemden kan hij zich wat stil terugtrekken, maar eenmaal gewend geeft hij zich ook helemaal.
Hollandse Smoushonden Forum Forumoverzicht.
Gezondheid en kwalen. Hier kun je vragen kwijt of zorgen delen omtrent problemen met de gezondheid van je hond. Bij twijfel naar de dierenarts! Jeanette De vacht van een Hollandse Smoushond. Forum voor vragen, tips trucs betreffende de plukvacht van een Smoushond.
Hollandse Smoushonden Forum Toon onderwerp wij in België willen een hollandse smoushond.
Toon onbeantwoorde berichten Toon actieve onderwerpen. wij in België willen een hollandse smoushond. Pagina 1 van de 1. wij in België willen een hollandse smoushond. Vorig onderwerp Volgend onderwerp wij in België willen een hollandse smoushond. Berichttitel: wij in België willen een hollandse smoushond.
Hollandse smoushond Smous Hondencentrum.
Hollandse smoushond Smous 38294x bekeken. maak een widget Raskenmerken Hollandse smoushond Smous. Foto s Hollandse smoushond Smous. Groep: Pinschers en schnauzers. Land van oorsprong: Nederland. Algemeen voorkomen: De Hollandse Smoushond is een vrij kleine, vierkant gebouwde, ruige hond met een hoogte tussen de 35 en 42 cm.
Hollandse smoushond of Smous Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Hollandse smoushond of Smous. De Hollandse smoushond of Smous is een hond die hoort bij de pinschers en schnauzers. De honden zijn erg levendig en vriendelijk.

Contacteer ons