Zoeken naar hollandse smoushond

hollandse smoushond
Hollandse smoushond of Smous Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Hollandse smoushond of Smous. De Hollandse smoushond of Smous is een hond die hoort bij de pinschers en schnauzers. De honden zijn erg levendig en vriendelijk.
Hondenvoer Hollandse smoushond Yourdog.
Het Yourdog hondenvoer voor de hollandse smoushond bevat een aantal specifieke ras-specifieke ingrediënten. Voor pups is er zeewier, schapenvet en alfalfa aan het hondenvoer toegevoegd. Het Yourdog hondenvoer voor de volwassen hollandse smoushond bevat rozenbottel, appelvezel en paardenbloem en de senior hollandse smoushond heeft vooral baat bij kiezelzuur, lever en zalmolie.
Hollandse smoushond Wikipedia.
De herkomst is niet helemaal bekend, maar ze kwamen waarschijnlijk via de Rotterdamse haven vanuit Duitsland. Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het laatste nest in het stamboek bijgeschreven, waarna het tot 1973 duurde voor de Hollandse smoushond weer in de belangstelling kwam.
nederlandsehondenrassen.
De Hollandse Smoushond is een vrij kleine, vierkant gebouwde, ruige hond met een schouderhoogte tussen de 37 en 42 cm en een gewicht van rond de 10 kg. De vacht van de smous is strogeel met tamelijk lang, recht haar.
Hollandse Smoushond SZHSZH.
De opvoeding van de Smous is dan ook niet zo moeilijk; wel moet je, net als bij elke andere hond, consequent zijn in de opvoeding. De Hollandse Smoushond is onvermoeibaar en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en te zwemmen.
Hollandse Smoushond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Hollandse Smoushond. Foto: Canarian, via Wikimedia Commons. Voor de Hollandse Smoushond zijn geen erfelijke aandoeningen bekend, omdat naar dit ras nog nauwelijks wetenschappelijk onderzoek is gedaan. Het is een kleine raspopulatie, die nog in opbouw is.
Hollandse smoushond Smous Hondencentrum.
Hij is vriendelijk en graag in gezelschap. Bij vreemden kan de Hollandse Smoushond zich wat stil terugtrekken, maar als het ijs eenmaal gebroken is, geeft hij zich ook helemaal. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Hollandse smoushond Smous?
Hollandse Smoushond.
Vergeet niet om de Hollandse Smoushond mentaal te stimuleren door hem puzzeltjes voor te schotelen. Let op: de wachtlijst voor een Hollandse Smoushond is behoorlijk lang. Er kan van u gevraagd worden om uw Smoushond in te zetten voor het fokprogramma.
Puppyplaats.nl Hollandse Smoushond pups aangeboden.
Ben op zoek naar een lief hondjeteefjedie lijkt op bovenstaande fotos. Ze heeft weg van een. Ben op zoek naar een lief hondjeteefjedie lijkt op bovenstaande fotos. Ze heeft weg van een kruising Hollandse smoushond Schofthoogte van deze honden m.
Hollandse Smoushond Honden Page.
De Hollandse Smoushond staat op dit moment op de 93e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Hollandse Smoushond. Geen overige informatie over de Hollandse Smoushond gevonden. Heb jij overige informatie over de Hollandse Smoushond?
Hollandse smoushonden YouTube.
Hollandse Smoushond Duration: 228. smousjes 5095, views. rufus hollandse smous speelt metcairn terrier puppie Duration: 344. Rufus Sijmenrufus 2835, views. Dogs just don't' want to bath Funny dog bathing compilation Duration: 501. Tiger Productions 93137100, views. Hollandse Smoushond Dutch Smoushond Duration: 407.
Hollandse Smoushond op Pinterest Nederlands, Belle en Honden.
Er zijn nog geen pins op dit bord. I love dogs 2. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy. Fotoalbums De Hollandse Smoushond. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy. Meer informatie op smoushond.nl. Dutch Smoushond Dogs Puppy.

Contacteer ons