Op zoek naar hollandse herder?

hollandse herder
Hollandse herdershond Pedigree.
De Hollandse Herder is nieuwsgierig. Hij wil graag meer dan de omheinde tuin of het bekende straatje om. De ideale eigenaar moet bereid zijn om tijd en aandacht in hem te investeren en hem duidelijk leiding geven, dan heb je aan de Hollandse herder een betrouwbare en weinig eisende hond.
Ruwharige Hollandse Herder.
Donar is 1x vader geworden. De moeder van het K-nestje was. Onze Noor van t Loksterland. Voor meer over het nestje: klik hier. ZeelandNet draagt geen verantwoording voor de inhoud van de community Ruwharige" Hollandse Herder." Verlaten zonder op te slaan?
Vereniging Voor de Hollandse Herder.
Hartelijk welkom bij de VVHH, de rasvereniging voor de Hollandse Herder. Wij behartigen de belangen van Hollandse Herders, in het bijzonder de Kortharige varieteit. Wij doen dit door het stimuleren van de liefhebberij voor de Hollandse Herder, met name door het fokken van gezonde en sociale honden.
Hollandseherderforum. Hollandse Herder-forum Forumoverzicht.
Hollandse Herder-forum. Voor liefhebbers van de Zet Hollandse de Herder! site in je favorieten op http//www.hollandseherderforum.nl/phpBB3/index.php: Ter promotie en instandhouding van het ras! Onafhankelijk van de NHC! Het is nu do jun 09, 2016 242: pm. Toon onbeantwoorde berichten Toon actieve onderwerpen.
Hollandse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Hollandse Herder is in zijn voorkomen somber van uiterlijk. Qua karakter is het een zelfstandige en trouwe hond die uitstekend functioneert binnen het gezin. Zonder opleiding kan de Hollandse Herder Langhaar een vurige verdediger van huis en haard zijn.
Le Dobry Hollanders.
Onze doelstelling is het fokken van een gezonde, sociale, temperamentvolle, werklustige, stabiele en atletische korthaar Hollandse Herder, die voldoet aan de eisen van de rasvereniging. Een complete hond die geschikt is om in diverse takken van hondensport goed te functioneren.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
Hollandse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Hollandse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NHC Nederlandse Herdershonden Club is in 1898 opgericht en een van de oudste rasverenigingen in ons land. Prijs van een pup. De Hollandse Herdershond kost 500.
Hollandse Herder.
De Hollandse Herder is een typisch werkhondenras. Ooit gefokt voor het hoeden van schapen en bewaken van de eigendommen van de baas, zien we de Hollandse Herder tegenwoordig als actieve huis en gezinshond en wordt hij tevens professioneel ingezet als politiehond, reddingshond, speurhond en zelfs als blindengeleidehond.
Hollandse herder Hondencentrum.
Een bekende kynoloog schreef in 1910 over de Hollandse Herder: het" meest in het uiterlijk den wolf nabijkomend" Dit klopt natuurlijk niet helemaal, maar er is wel een ander aspect waaruit blijkt dat de Hollandse Herder wel degelijk nog trekjes heeft van zijn wilde voorvader.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Hollandse Herdershonden Herplaatsing.
Heeft ook rubriek herplaatshonden. Vereniging voor de Hollandse herder VVHH de tweede rasvereniging. Hollandse herder-startpagina vol met links naar andere Hollandse herder-sites. Hollandse herder-forum voor en door liefhebbers van Hollandse herdershonden. Baasje gezocht het aanbod van diverse dierenherplaatssites en instanties bij elkaar.

Contacteer ons