Op zoek naar hollandse herder?

hollandse herder
Hollandse herdershond Pedigree.
De Hollandse Herder is nieuwsgierig. Hij wil graag meer dan de omheinde tuin of het bekende straatje om. De ideale eigenaar moet bereid zijn om tijd en aandacht in hem te investeren en hem duidelijk leiding geven, dan heb je aan de Hollandse herder een betrouwbare en weinig eisende hond.

Welkom op onze website over de Hollandse Herder! Wij zijn Elke Gilles, wij wonen met onze roedel honden in het mooie Schoten. Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar.
Hollandse Herder kennel v. d. s-Gravenschans."
Hollandse Herder kennel. Deze pagina's' zijn voor het laatst bijgewerkt op / last update/ letzte Aufdatering: 05-05-2016. Shownieuws 2016, toegevoegd. Tineke en Attie Borg Dineke Marks en Jan Woldman. Marsstraat 3 Renkemastraat 19. 9405PH Assen 9863PP Doezum. foto: Angelina Haas.
Hollandse herdershond OMyDog.
Ten opzichte van vreemden gedraagt de Hollandse Herdershond zich eerder afwachtend en afstandelijk. Dit ras houdt van lopen naast de fiets en onaangelijnd spelen en ravotten. Hollandse Herdershonden krijgen graag opdrachten en zullen met veel plezier apporteren of een behendigheidstraining volgen. Synoniemen: Hollandse Herder.
Rasbeschrijving.
Bent u echter bereid om tijd en aandacht in hem te investeren en geeft u hem duidelijk leiding dan hebt u aan de Hollandse Herder een betrouwbare en weinig eisende hond: gewoon een buitengewone hond! Over het algemeen is de Hollandse Herder een kindvriendelijke hond.
De Hollander. De Hollandse Herders.
De Hollandse Herder is een alerte, beweeglijke hond die zeer gericht is op zijn mensen. Hij is gehoorzaam, maar legt daarbij een grote mate van zelfstandigheid aan de dag. Dit kan door sommigen voor eigenwijs doorgaan De Hollandse Herder mag niet snel ergens van onder de indruk zijn.
De Hollandse Herder NHC.
Nederlandse Herdershonden Club. De Hollandse Herder. De Hollandse Herdershond, een ras van eigen bodem. De Hollandse Herdershond is er in drie variëteiten, de kort, lang en ruwhaar. Het is een middelgrote, middelzware hond; de reuen worden 57-62 cm en de teven 55-60 cm hoog.
Hollandse herder definitie Encyclo.
De Hollandse Herder is een Nederlands hondenras, dat al in de 19e eeuw op honderden landschapsschilderijen, gravures en prentbriefkaarten te zien was. In vroegere eeuwen had men op het platteland bij de boeren en herders een veelzijdige hond nodig, die weinig eisen stelde en aangepast was aan het harde bestaan van die tijd. De Hollandse Herder beh.
Hollandse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Hollandse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NHC Nederlandse Herdershonden Club is in 1898 opgericht en een van de oudste rasverenigingen in ons land. Prijs van een pup. De Hollandse Herdershond kost 500.
licg.nl Hollandse Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Hollandse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Hollandse Herdershond kortweg Hollandse Herder werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op verboden gebied graasden.
Hollandse herder Honden 2dehands.be.
1 zoekertjes voor hollandse" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Mechelse herder 1. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Mechelse herder 1.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?

Contacteer ons