Resultaten voor franse bulldog

franse bulldog
Franse buldog Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 9 Sectie 11 101. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De Franse buldog is een kleine stevige en gespierde hond. Kenmerkend zijn de redelijk platte en brede neus en de rechtop staande oren vleermuisachtig. De staart is zeer kort en de vorm lijkt vaak op een komma. Er wordt nog weleens beweerd dat deze bij de geboorte wordt gecoupeerd dit is echter niet waar. Volgens de richtlijnen van het FCI moet het gewicht van Franse buldog tussen 8 tot 14 kg bedragen. Een volwassen mannetje weegt tegenwoordig echter veelal tussen de 14 en 18 kilo soms zelfs meer.
Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat Voor gezonde Franse Bulletjes.
Af en toe hebben wij Franse Bulldog pups voor liefdevolle en blijvende tehuizen. Kijk op de website van Franse Bulldog Kennel van de Loveboat in Julianadorp en maak kennis met ons en onze honden en zie of onze werkwijze je bevalt. Ons fokdoel is het krijgen van gezonde Franse Bulldog pups die kunnen genieten van een lang gezond en gelukkig leven zodat hun baasjes er net zoveel plezier aan beleven als wij. We zetten het uiterlijk van de honden niet op de eerste plaats. Gezondheid staat bij ons bovenaan gevolgd door karakter wat minstens even belangrijk is en pas daarna komt het uiterlijk.
Franse Buldog Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Van het ontstaan van deze kleine buldog is weinig precies zeker. De Franse beweren dat het een Frans ras is de Engelsen beschouwen hem als een afstammeling van de Britse Buldog. Deze kwam in 1850 mee naar Frankrijk met kantmakers uit Nottingham die overstaken naar Normandië en kleine buldoggen bij zich hadden. Dit vriendelijke dier wordt normaal 10 jaar oud maar met veel goede verzorging en goede voeding kan de Franse Buldog 12 jaar worden.
Franse bulldog zieligste hond metronieuws.nl.
Deel op Facebook Deel op Linkedin Deel op Twitter. Franse bulldog zieligste hond. 8 februari 2015 om 1430 door Anne-Fleur Pel. De Franse bulldog heeft permanent gebrek aan adem door de platte snuit. Het is slecht gesteld met de rashonden in Nederland. Uit de nieuwe Rashondenwijzer van Stichting Dier Recht blijkt dat een gemiddelde rashond negentien erfelijke aandoeningen heeft. De Franse bulldog is er het ergst aan toe blijkt uit de zielige honden top10. De meeste hondenrassen zijn ziek zegt Hans Baaij voorzitter van de stichting.
Franse Bulldog Hondenwoordenboek.nl.
Met zijn stoere uiterlijk maar zachte karakter en de onmiskenbare vleermuis-vormige oren heeft de Franse Bulldog zijn plekje verdient tussen de meest populaire hondenrassen. Hij is klein en heeft een korte gemakkelijk te onderhouden vacht die wordt geleverd in een verscheidenheid van kleuren. Hij heeft geen behoefte aan een groot deel van de oefening past gemakkelijk in een appartement en hij is veel minder blafferig als andere kleine honden.
Franse Bulldog Kennel Hawbucks Franse Bulldog Fokker.
Welkom op de website van Hawbucks Franse Bulldog Kennel! Wij zijn een Franse Bulldog fokker met soms een nestje Franse Bulldog pups welke beschikbaar komen voor gouden mandjes. De pups groeien bij ons in de woonkamer op en we nemen deze opvoeding en socialisatie heel serieus. Kijk eens rond op onze website. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van de Franse Bulldog en ook hebben daarbij ook een testprotocol ontwikkeld om onze Franse Bulldogs te testen op gezondheid. Dit heeft absoluut onze eerste prioriteit. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat Franse Bulldogs door ons gefokt een fijn karakter hebben.
franse bulldog YouTube.
Yeah keep it Undo Close. This video is unavailable. Subscribe Subscribed Unsubscribe 16 16. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Home Hollandse Bulldoggen Club HBC.
HBC Franse Bulldog Hollandse Bulldoggen Club uw officiële rasvereniging in Nederland voor de Franse Bulldog.
Franse Bulldog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Franse Bulldog. De Franse Bulldog is een klein energiek ras. Ze hebben grote ronde vleermuisachtige oren en een vierkante platte kop vergelijkbaar met dat van een Engels Bulldog maar dan kleiner. Hun huid is heel zacht. Het zijn zeer komische hondjes en ze zorgen voor een lach op je gezicht en een langdurige vriendschap. De Franse Bulldog heeft een zeer gelijkmatig en aangenaam temperament waardoor hij een perfecte kandidaat is als huisdier. Franse Bulldoggen zijn zeer speels maar toch bij sommige reuen kan de hond agressief worden.
Franse Bulldog karakter van de Franse Bulldog Royal Canin.
De Franse Buldog is een gezelschapshond die afstamt van de Engelse Buldog. Deze vrolijke krachtpatser is actief en kan soms een tikje dominant zijn. Omdat de Franse Buldog erg populair is namen sommige fokkers het minder nauw met de gezondheid van hun pups. Zoek daarom een goed adres als je een Franse Buldog wilt aanschaffen. De Franse Bulldog stamt waarschijnlijk af van de Tibetaanse Mastiff. Na bijgedragen te hebben aan de ontwikkeling van de Macedonische dog zou de Tibetaanse Mastiff door de Feniciërs naar Engeland zijn gebracht.
Franse Bulldog kennels in Nederland Doggo.nl.
Franse bulldog fokker gespecaliseerd in de kleuren blue en chocolate. Hanssenlaan 9 6433 BJ Hoensbroek. Honden fokker van de Franse en Engelse Bulldog. Franse Bulldog Kennel van de Loveboat. Malzwin 1418 1788 XB Julianadorp. Wij zijn een bij de Raad van Beheer geregistreerde fokker van Franse Bulldogpups en streven naar zo gezond mogelijke honden door de ouderdieren van tevoren volledig medisch te screenen. Lekerstraat 23 5741SM Laarbeek. Gediplomeerd kennel Engelse bulldoggen sinds 1983. Hanenburg 54 8926 KW Leeuwarden. Franse Bulldog kennel gevestigd in Hongarije.
Franse bulldog Hondenrassen.
Ik kan goed met kinderen overweg maar vind andere honden niet zo leuk. Voor mij is het geen probleem als u niet zo groot woont ik vind het niet erg om in een flat te wonen. Ik kan wel lekker actief zijn en ben intelligent. Als u een gezelschapshondje wilt toevoegen aan het gezin ben ik een hele goede! De Franse Bulldog heeft weinig beweging nodig hij vindt het wel fijn om af en toe lekker te gaan wandelen en spelletjes te spelen.

Contacteer ons