Resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop

engelse cocker spaniel pups te koop
engelse cocker spaniel dwergkees engelse cocker spaniel pups te koop.
engelse cocker spaniel te koop. cocker spaniel engels. engelse cocker spaniel pups te koop. Engelse Cocker Spanil puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie. Omgang met andere honden Erg goed. Leefruimte Kan ook in de stad maar heeft veel beweging nodig.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje beschikbare Engelse Cocker pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Engelse Cocker De Engelse Cocker Spaniël is een waakzame, stevig gebouwde, middelgrote hond met lange oren.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
Engelse Cocker pups te koop pup kopen.
Dog Cat and Co Pups te koop Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups te koop in onze kennel. De mooiste Engelse Cocker Pups vind je bij ons te koop!
Aanschaf.
De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.
Engelse Cocker Spaniel Club Nederland Lid van de Raad van Beheer en rasvereniging sinds 2005.
De vereniging stelt zich ten doel het fokken van de Engelse Cocker Spaniel in goede banen te leiden, de gezondheid van dit ras te waarborgen en fokkers en liefhebbers nader tot elkaar te brengen. De vereniging tracht dit doel te verwezenlijken door o.a.:
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Amara is zwanger! Amara is zwanger en zal rond 1 mei bevallen van haar pups. Hieronder ziet u de echo van de zwangere Amara en die laat zien dat er meerdere pups groeien. Wheylah is op 1 augustus 2015 bevallen van 7 pups.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Schattige Engelse Cocker Spaniel. Wij hebben nog een prachtige Engelse Cocker Spaniel choco reutje te koop! Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 5 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
1.024 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd, groeien op met kinderen en katten en gewend met auto rijden. ze worden niet wagenziek! Ze zijn ingeënt, voldoende ontwormd, hebben een inentingenboekje, een Europees paspoort, gezondheidsverklaring van de arts en zijn gechipt. Ze worden verkocht met een overeenkomst en 1 jaar garantie op erfelijke. We zoeken lieve baasjes die eisen stellen aan schoonheid, kwaliteit, raszuiverheid, karakter, gezondheid en socialisatie en daarvoor ook willen betalen. Particulier 6 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Lieve kruising herder/husky teef 1 jaar. Superleuke reu zoekt gouden mand RSDR Te. Er zijn 9 mooie American bully standaard. RAYA.kijkt uit naar een warme mand. Van Lindas Hoeve heeft momenteel Ameri. Amerikaanse choco bully. Cane corso dekreu. Stafford pup te koop.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Rasvereniging van de Engelse Cocker Spaniel. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over: Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's: Video's' Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Cocker Spaniel. Vragen over je hond? stel ze op het Hondenforum. Mijn Hondenplaza Login. / Registreren / HP uitleg. Je bekijkt 1 5 van 200 items. 1 2 40. SamanthaLola Heeft een topic geplaats op het hondenforum: Bange Westie 1 week, 5 dagen geleden. Esmodog Heeft iets toegevoegd aan advertenties: Tibetaanse Terriër pups te koop.

Contacteer ons