Resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop

engelse cocker spaniel pups te koop
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Schattige Engelse Cocker Spaniel. Wij hebben nog een prachtige Engelse Cocker Spaniel choco reutje te koop! Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel fokker. Hondenfokker Meer info. Workumertrekweg 18 8701 WB Bolsward. Kleine huiselijke kennel van Bonte Engelse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info. Bloemersstraat 82 6952 BC Dieren. Engelse Cocker Spaniels en uitlaatservice voor Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp en Rozendaal.
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan: wordt het een pup, of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
1.024 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd, groeien op met kinderen en katten en gewend met auto rijden. ze worden niet wagenziek! Ze zijn ingeënt, voldoende ontwormd, hebben een inentingenboekje, een Europees paspoort, gezondheidsverklaring van de arts en zijn gechipt. Ze worden verkocht met een overeenkomst en 1 jaar garantie op erfelijke. We zoeken lieve baasjes die eisen stellen aan schoonheid, kwaliteit, raszuiverheid, karakter, gezondheid en socialisatie en daarvoor ook willen betalen. Particulier 6 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Lieve kruising herder/husky teef 1 jaar. Superleuke reu zoekt gouden mand RSDR Te. Er zijn 9 mooie American bully standaard. RAYA.kijkt uit naar een warme mand. Van Lindas Hoeve heeft momenteel Ameri. Amerikaanse choco bully. Cane corso dekreu. Stafford pup te koop.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker.
T.k. Engelse Cocker Spaniel Pups. Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Puppies te koop. Engelse Cocker Spaniel Pups. Deel deze advertentie.: Engelse Cocker Spaniel. van Spanyellys Home heeft Engelse Cocker Spaniel pups te koop. 1 Reutje en 5 Teefjes.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël te koop 5 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Engelse Cocker spaniel pups te koop YouTube.
Published on Oct 4, 2012. Engelse Cocker spaniel pups te koop. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Cocker Spaniel Murphy Dog Training Graduate Duration: 512. Neuman K-9 Academy, Inc.
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Heden is de Engelse is Cocker vaker een metgezelhond, toe te schrijven aan zijn goedaardige karakter. De talenten van dit ras volgen, jagen, winnen terug, waakhond, behendigheid, en concurrerende gehoorzaamheid. Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!

Contacteer ons