Meer resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop

engelse cocker spaniel pups te koop
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Gezien wij in april 2010 de kans kregen een woning te bemachtigen in het mooie landelijke Bellingwolde te Groningen begon het enorm te kriebelen om toch nog mijn droom te verwezenlijken dat was toch hobbymatig te gaan fokken met de engelse cocker spaniel met stamboom. Zo is er in december 2010 een droom van een chocolade teefje bij gekomen wij hebben haar de naam Jay-Z gegeven. Jay-Z is een teefje met een goede stamboom. Zij is een enorme schat en heel erg zacht van karakter en lief tegen mens en dier. Ze heeft al haar verplichte testen gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. De bedoeling is met haar mijn eerste nestje cockers met stamboom te gaan fokken. Tevens is zij dan ook de stammoeder van HeavenlyBrownie.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. Prijs Nader overeen te komen. 1.024 keer bekeken Status Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder enige kleurfout en super lief.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups worden opgegroeid met honden katten en paarden. Ook worden de pups opgevoed met kleine en grote kinderen. De pups zijn ontwormd ingeent gech. Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en. Te koop mooie engelse cocker pups de pups zijn geboren op 28-04-2017 hieruit zijn 3 teefjes en 3 reutjes gekomen. De pups worden opgegroeid met honden kat. Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan communie vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Flappy de engelse cocker spaniel. Sidney de Engelse Cocker Spaniel. Cooper de engelse cocker. Tayco de Engelse Cocker Spaniel. Bowie de Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Engelse Cocker Spaniel pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras! Bekijk de fokker vermelding van Larindi. Wij zijn een kleine huiselijke kennel die af en toe een nestje één kleurige Engelse Cockers fokken. Meer info kan je vinden op onze website. Bekijk de fokker vermelding van Mother's Pride.
T.k. Engelse Cocker Spaniel Pups. Puppies Doggy.net.
van Spanyellys Home heeft Engelse Cocker Spaniel pups te koop. 1 Reutje en 5 Teefjes. Geboren 18 jan.2014 Blauwschimmel. Moeder Classic Celine v. Vader Tripol's Dancing Feet. Wij zijn lid van en fokken volgens de regels van de Rasver.de Cockerspanielclub. Onze pups zijn in huis geboren en worden in huiselijke kring en goed gesocialiseerd grootgebracht. Ze worden gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer op. Kynologisch Gebied in Nederland. De pups worden inge.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Home www.engelsecocker.net.
Van Harte welkom op onze website. Deze kleine hobby kennel gesitueerd in Waasmunster / België Draagt de Italiaanse naam Segreto d'Amore die voor de betekenis staat geheim van de liefde die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras onze Trots.
duitse herder kennel engelse cocker spaniel amerikaanse cocker spaniel.
De beste Amerikaanse Cocker Spaniel puppies te koop vind je hier. Hier onze Amerikaanse Cocker Spaniel pups te koop. Puppykennel is een erkend fokker waar je de mooiste pups te koop vind. Klantenreacties Amerikaanse Cocker Spaniel! De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Amerikaanse Cocker Spaniel heeft iets ingeboet aan jachtpassie. Dit maakt hem iets geschikter als gezinshond. Amerikaanse Cocker Spaniel Rashondenwijzer. Wat is een rashond? Hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal erfelijke aandoeningen 38.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Belgian English Cocker Club. Rue de la Goulette 6200 Bouffiouxl. van Horsighstraat 8 4453 CS s-Heerenhoek. Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniels. Kennel of Swallow Castle. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Bonte Engelse Cocker Spaniels. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Engelse CockerSpaniel en Rhodesian Ridgeback. Kennel Hof van Twente. Langenhorsterweg 20 7495 RD Ambt Delden.

Contacteer ons