Zoeken naar cocker spaniel pups

cocker spaniel pups
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Cocker Spaniel pups 4 jongens beschikbare pups. Uitzicht wordt nu genomen. Mijn puppies worden gefokt voor temperament en training 1 meisje zwart 2 jongens zwart 1 jongen gouden Nog steeds naar hun nieuwe huizen Puppies hebben nog steeds hun kousen De pups zijn van gezonde geteste ouders.
Nestjes.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. Tel: 0493 539341. Lieve rode reu van 6 maanden. September 17, 2017 1039am: door Bart van Kordenoordt. Is op zoek naar een fijn gezin. Voor meer informatie graag bellen! Jonge reu zoekt een nieuw thuis. September 16, 2017 826pm: door Bart van Kordenoordt. Deze jonge chocolat reu van 17 maanden zoekt door persoonlijke omstandigheden. van zijn eerste baasjes een nieuw thuis. Voor meer informatie graag bellen! Lieve teef van 5 jaar zoekt een warme mand. September 16, 2017 656pm: door Bart van Kordenoordt. Deze lieve leverschimmel dame heeft een aantal nestjes gehad en zoekt nu een warme mand. Ze geeft de voorkeur aan een éénpersoonshuishouden. en woont het liefst bij een lieve mevrouw. Bij interesse graag bellen voor meer informatie. Wij hebben nog een aantal pups die een fijn huis zoeken!
Nestjes.
Home. Humbratim. Knoppenbalk.
Madaja's' Madajas. Madaja's' Kennel Kennel voor voor bonte bonte Engelse Engelse Cocker Cocker Spaniels. Spaniels. Home page. Engelse Cocker Spaniels.
Lid van: Vereniging voor de Liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel: VLECS. Cocker Spaniel Club: CSC. In bezit van KK1 diploma. Maar bovenal gezondheid en karakter komen bij ons op de eerste plaats, wilt u hier meer over weten of lezen, klik hier!
Over ons Van Tesverdi Teckels en Cocker Spaniels.
Sinds 2014 fokken wij Langhaar Kaninchen en Dwerg Teckels. En in 2009 is onze eerste Engelse Cocker Spaniel hierbij gekomen. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub en sinds 2015 officieel NTC fokker. Ook zijn we lid van de Cockers Spaniel Club.
Pups.
Engelse Cocker Spaniel. De Engelse Cocker. Het karakter van de Engelse Cocker. De gezondheid van de Engelse Cocker. Sport en Spel. Dekreuen, pups en herplaatsers. HR en statuten. Fokken binnen de CSC. Gezondheid binnen de CSC. Stel Den Uyl een vraag.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council. De ouders zijn prcd PRA en FN vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Gennin's' kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Amara is zwanger! Amara is zwanger en zal rond 1 mei bevallen van haar pups. Hieronder ziet u de echo van de zwangere Amara en die laat zien dat er meerdere pups groeien. Wheylah is op 1 augustus 2015 bevallen van 7 pups.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Cocker Spaniel pups 4 jongens beschikbare pups. Uitzicht wordt nu genomen. Mijn puppies worden gefokt voor temperament en training 1 meisje zwart 2 jongens zwart 1 jongen gouden Nog steeds naar hun nieuwe huizen Puppies hebben nog steeds hun kousen De pups zijn van gezonde geteste ouders.

Contacteer ons