Op zoek naar amerikaanse cocker spaniel?

amerikaanse cocker spaniel
Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker Dier en Natuur: Huisdieren.
De schofthoogte is 35 tot 38 cm en het gewicht bedraagt 1 tot 12.5 kilo. De Amerikaanse cocker is verwant aan de Engelse cocker spaniel. De Amerikaanse cockerspaniëls in Amerika hebben zeer waarschijnlijk een langere geschiedenis dan Amerika zelf, de Engelse cocker gaat nog 400 jaar verder.
Amerikaanse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland, opgericht 27 juni 1964. Engelse Cocker Spaniel is de directe voorvader van dit aantrekkelijke ras. Tussen de beide wereldoorlogen veranderde in Amerika de Cocker Spaniel zodanig van type dat op 11 september 1949 een eigen ras tot stand kwam.
Amerikaanse Cocker Spaniel De Nieuwe Hond.
Het hoofd van de Amerikaanse Cocker Spaniel is gewelfd met een diepe stop. De wenkbrauwbogen zijn duidelijk aanwezig. De voorsnuit is breed en even lang als de schedel. De oren zijn dun en lang en worden hangend gedragen. De lichaamsbouw is compact.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Historie en gebruiksdoel. De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel.
Contact.
De oorspronkelijke Amerikaanse Cocker is dus slechts honderd jaar oud. De eerste Ami werd in 1954 geimporteerd vanuit Duitsland door de grondlegger van de Amerikaanse cocker spaniel club mevr. Na 1955 is men in Nederland met het ras gaan fokken.
Amerikaanse cockerspaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Ook is het een hond die erg goed met andere honden samen kan, als je dus als een maatje in huis hebt, dan is de Amerikaanse cockerspaniël de ideale speelkameraad voor je andere hond. De Amerikaanse cockerspaniël is een vrolijke en erg levendige hond, door het zachte karakter van de Amerikaanse cockerspaniël kan de hond erg goed met kinderen.
Yourdog Amerikaanse Cocker Spaniel Volwassen 12 kg Dierenbenodigdheden online BESLIST.nl Lage prijs.
Yourdog amerikaanse cocker spaniãl hondenvoer VOLWASSEN 3 KG. Yourdog amerikaanse cocker spaniãl hondenvoer VOLWASSEN 3 KGYourdog Amerikaanse cocker spaniël volwassen hondenvoer 3KGYourdog Amerikaanse cocker spaniël hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoe. Yourdog Amerikaanse Cocker Spaniel Senior 3 Kg.
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Ziektes bekend bij Amerikaanse Cocker Spaniel. door Redactie 6240. Seborrhoe is een aandoening van de huid. De balans tussen het aanmaken en het afsterven van de huid-cellen is hierbij verstoord. Er sterven te weinig.
Tips bij het opvoeden van de Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Tips bij het opvoeden van Amerikaanse Cocker Spaniel. Zindelijk maken van je pup. door Redactie 35165. Een pup zindelijk maken is niet de meest eenvoudige klus. Er zijn pups die het heel snel onder de knie krijgen, maar het kan ook zijn dat je maanden bezig.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Adres Amerikaanse Cocker Spaniel.
Wij willen graag weer een Amerikaanse Cocker Spaniel, maar hebben geleerd van onze fouten. We zijn op zoek naar een betrouwbaar adres waar dit ras zorgvuldig en met liefde wordt gefokt. Uiteraard kan ik dit ook googlen, maar ik hoor graag persoonlijke ervaringen. Titel: Re: Adres Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Home Hondenrassen Rasgroep 8: Retrievers, spaniels en waterhonden Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Cocker Spaniel. Geplaatst op oktober 31, 2013 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 8: Retrievers, spaniels en waterhonden. Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers, Spaniels en Waterhonden.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.

Contacteer ons