Zoeken naar amerikaanse cocker spaniel

amerikaanse cocker spaniel
Amerikaanse Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Zij zijn een van de weinige rassen die in Amerika tot stand gekomen zijn en ze worden beschouwd als een zeldzaam ras. De Amerikaanse Cocker Spaniel is vrijwel onbekend buiten de Verenigde Staten. De Amerikaanse Cocker Spaniel is een middelgrote hond.
New Page 1.
Amerikaanse Cocker Spaniel informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
ls je houdt van een Amerikaanse Cocker Spaniel iets wat erg eenvoudig is vanwege zijn vriendelijke, gezellige karakter houd je meestal ook van borstelen. Hoewel deze hond van oorsprong werd gefokt als jachthond, is de Amerikaanse Cocker Spaniel voor dat doel niet meer geschikt.
Amerikaanse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Home Hondenrassen Rasgroep 8: Retrievers, spaniels en waterhonden Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Cocker Spaniel. Geplaatst op oktober 31, 2013 door Yvonne van der Meer in Rasgroep 8: Retrievers, spaniels en waterhonden. Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Cocker Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers, Spaniels en Waterhonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Historie en gebruiksdoel. De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse cocker spaniel Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Amerikaanse cocker spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Amerikaanse cocker spaniel. Er zijn video's: Video's' Amerikaanse cocker spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Amerikaanse cocker spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Amerikaanse cocker spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Amerikaanse cocker spaniel.
Home.
Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden.
rasinformatie van de Amerikaanse Cocker Spaniel.
De Cocker Spaniel was een echte werkhond. De Amerikaanse Cocker Spaniel is nauw verwant aan de Engelse Cocker Spaniel, omdat hij uit dat ras is ontstaan, nadat het in de jaren tachtig van de 19de eeuw naar Amerika kwam. Tegenwoordig worden Engelse Cocker Spaniels en Amerikaanse Cocker Spaniels als verschillende rassen beschouwd.
Puppyplaats.nl Amerikaanse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Nieuwste puppy advertenties.: Momenteel zijn er geen Amerikaanse Cocker Spaniel pups beschikbaar. Alvast meer te weten komen over dit ras? Klik dan op onderstaande link voor handige. informatie over o.a. het karakter, afkomst en de opvoeding. Lees rasinformatie van Amerikaanse Cocker Spaniel.
Little Paws puppies Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Vienga, mamma van de pups.: Beide ouders zijn getest volgens het verenigingsfokreglement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland. We testen de algehele gezondheid, de heupen, ogen en knieën. Alle gezondheidspapieren liggen ter inzage.
Amerikaanse Cocker Spaniel Royalty-Vrije Foto's, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie.
56584190 American Cocker Spaniel springen over een sprong op een Dog Agility. 10774485 Amerikaanse Cocker Spaniel, 1 jaar oud, en Amerikaanse Cocker. 58224831 Amerikaanse Cocker Spaniel puppy in een kinderwagen op een witte. 42909132 schattige puppy amerikaanse cocker spaniel pup tot op een rustieke.
Amerikaanse Cocker Spaniel De Nieuwe Hond.
Het hoofd van de Amerikaanse Cocker Spaniel is gewelfd met een diepe stop. De wenkbrauwbogen zijn duidelijk aanwezig. De voorsnuit is breed en even lang als de schedel. De oren zijn dun en lang en worden hangend gedragen. De lichaamsbouw is compact.

Contacteer ons