Zoeken naar amerikaanse waterspaniël

amerikaanse waterspaniël
Amerikaanse Water Spaniel Nederlands.
Hondenrassen: Amerikaanse waterspaniël Dier en Natuur: Huisdieren.
De Amerikaanse waterspaniël is ontstaan in het Midden-Westen van de Verenigde Staten en is gefokt uit de rassen: Ierse waterspaniël, Old English waterspaniël en de Curly coated Retriever. Oorspronkelijk werd het ras Bruine waterspaniël genoemd. Dit ras is pas in 1940 officieel erkend door de Amerikaanse Kennel Club, hoewel het vermoeden er is dat het ras al veel eerder bestond.
Amerikaanse waterspaniël Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Amerikaanse Water Spaniel.
Het ras werd in 1940 in Amerika erkend, maar er zijn aanwijzingen dat het reeds enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog dus rond 1865 algemeen voorkwam. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
Amerikaanse Waterspaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Door zijn gemakkelijke aard is de Amerikaanse Water Spaniël gemakkelijk op te voeden. De Amerikaanse Water Spaniël is robuust en energiek, met een groot uithoudingsvermogen. De Amerikaanse Water Spaniël heeft een krachtig lichaam, met goed gehoekte schouder en opperarm, diepe borstkas met goed gewelfde ribben.
Amerikaanse Water Spaniel Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn video's: Video's' Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Amerikaanse Water Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Amerikaanse Water Spaniel.
Amerikaanse waterspaniël Hondencentrum.
Training Amerikaanse waterspaniël. Door zijn gemakkelijke aard is de Amerikaanse Water Spaniël gemakkelijk op te voeden. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Amerikaanse waterspaniël? Kijk dan op onze Amerikaanse waterspaniël opvoeden pagina. Schofthoogte van de Amerikaanse Water Spaniël reu is 38-46 cm, die van de teef 36 46 cm.
Amerikaanse Waterspaniel informatie over de Amerikaanse Waterspaniel Royal Canin.
Het ras van de Amerikaanse Water Spaniel ontstond door verschillende Spaniels en Retrievers te kruisen. Het resultaat is een werklustige jachthond met een prachtige vacht en een rattenstaartje. De Amerikaanse Water Spaniel is prima op zijn plaats in een gezin.
Amerikaanse water spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
De lichaamsbouw is goed, de honden worden maximaal 46 groot, de oren hangen naast de kop en de staart wordt naar beneden gedragen. De kleur van de vacht is veelal zwart maar ook andere kleuren komen bij de Amerikaanse water spaniël voor.

Contacteer ons