Op zoek naar amerikaanse waterspaniël?

amerikaanse waterspaniël
De bijna zestig onbekenden. hondenrassen zonder honden in Nederland deel 2 Dogzine.
zijn oorsprong is minder oud, rond 1910 kwam hij uit Duitsland naar Zweden, door zijn daar aangepaste grootte werd hij in 1947 tot nieuw ras met Zweedse oorsprong benoemd. Tot slot steken we de oceaan over, om daar de Amerikaanse Waterspaniël te vinden.
Ierse Water Spaniel Vereniging Nederland.
Amerikaanse Waterspaniel informatie over de Amerikaanse Waterspaniel Royal Canin.
Het ras van de Amerikaanse Water Spaniel ontstond door verschillende Spaniels en Retrievers te kruisen. Het resultaat is een werklustige jachthond met een prachtige vacht en een rattenstaartje. De Amerikaanse Water Spaniel is prima op zijn plaats in een gezin.
Amerikaanse Water Spaniel Rassen Hondenplaza.
Meer op Hondenplaza over: Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn video's: Video's' Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Amerikaanse Water Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Amerikaanse Water Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Amerikaanse Water Spaniel.
Amerikaanse waterspaniël Honden Rasinformatie Omlet.
De oorsprong van de Amerikaanse waterspaniël AWS is een mysterie. Het lijkt op een kleinere versie van de Ierse waterspaniël maar ook op de curly coated retriever en Engelse waterspaniël. Deze vrij kleine hond met dichte en waterafstotende vacht, is bijzonder goed in het terughalen van wild uit de lastigste bosgronden.
Amerikaanse waterspaniël Hondencentrum.
Training Amerikaanse waterspaniël. Door zijn gemakkelijke aard is de Amerikaanse Water Spaniël gemakkelijk op te voeden. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Amerikaanse waterspaniël? Kijk dan op onze Amerikaanse waterspaniël opvoeden pagina. Schofthoogte van de Amerikaanse Water Spaniël reu is 38-46 cm, die van de teef 36 46 cm.
Video Amerikaanse waterspaniël Hondencentrum.
Video van de Amerikaanse waterspaniël 1x bekeken. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt? Bekijk snel onze te gekke t-shirts.
Ierse Waterspaniel De Nieuwe Hond.
Vorig artikel Bayerischer Gebirgsschweisshund. Volgend artikel Perro de Agua Espanol. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. Welsh Springer Spaniel. Perro de Agua Espanol. Amerikaanse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Volg ons op Facebook.
Amerikaanse waterspaniël Hondadvies.
Heb je een vraag? Home Hondenrassen Middelgrote rassen Amerikaanse waterspaniël. 26 november 2016. De Amerikaanse waterspaniël is afkomstig van de Ierse Waterspaniël, de Engelse Waterspaniël en de Curley coated Retriever. Zijn naam verklapt al helemaal dat hij een waterrat is.
Hondenrassen: Amerikaanse waterspaniël Dier en Natuur: Huisdieren.
De vacht is vaak donker en is gekruld. Hij moet minstens twee keer per week grondig geborsteld worden. De Amerikaanse waterspaniël is ontstaan in het Midden-Westen van de Verenigde Staten en is gefokt uit de rassen: Ierse waterspaniël, Old English waterspaniël en de Curly coated Retriever.
Amerikaanse waterspaniël Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Ierse Water Spaniël Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Ierse Water Spaniël. De Ierse Water Spaniël heeft vaak last van elleboogdysplasie en heupdysplasie, zoals veel grote hondenrassen. Een hersteloperatie voor deze pijnlijke gewrichtsaandoeningen is kostbaar. Ook kampt hij regelmatig met atopie omgevingsallergie, waardoor hij vaak jeuk heeft.

Contacteer ons