Meer resultaten voor siberische husky

siberische husky
Puppyplaats.nl Siberische Husky pups aangeboden.
Siberische husky Belgisch Husky fokker jonge pupjes. Op zoek naar een Belgische Husky puppie? Er zijn verschilldende nestjes geboren in onze Ranch. mannetjes en vrouwtjes mét super mooie blauwe ogen. Prijs vanaf 750 de pups zijn gevaccineerd ontwormd hebben hun EU/BELGISCH pasp. Op zoek naar een Belgische Husky puppie? Er zijn verschilldende nestjes geboren in onze Ranch. Op zoek naar een Belgische Husky puppie? Er zijn verschilldende nestjes geboren in onze Ranch.
Siberische Husky.
11 IJskoude Weetjes over de Siberische husky Hondenfun.nl.
Siberische huskies zien eruit als wolven maar het zijn natuurlijk op en top echte honden! Huskies zijn gemaakt om te rennen. Drieduizend jaar geleden probeerde de Tsjoektsjen uit Siberie de ideale sledehond te fokken. De honden moesten uithoudingsvermogen hebben tegen de hevige koud kunnen en op weinig voedsel kunnen overleven. Ze konden zware lasten over lange afstanden dragen zonder warmte of voeding. Het is niet helemaal zeker of de Siberische Husky echt direct van deze honden afstamt maar de meeste mensen geloven dat hij er dicht in de buurt komt.

Ze waren perfecte werkhonden voor de harde Siberische condities hard geschikt om in kleine roedels te integreren en blij om uren achtereen te werken. De Siberische husky is een licht gewicht sleehond met een geweldig uithoudingsvermogen. Ze zijn perfecte kuddedieren en kunnen dan ook goed opschieten met hun kameraden. Huskys zijn vandaag de dag erg populair als gezelschapshond maar ze worden nog steeds gebruikt voor sleen kartrekken en racen. Siberische huskys zijn sterke compacte werkhonden. De reuen zijn 53-60 cm hoog met een gewicht varirend van 205 27 kilo. De teefjes zijn tussen de 51-56 cm hoog met een gewicht tussen de 16 en 22.50 kilo. De Siberische husky kan alle kleuren hebben alles van zwart tot puur wit is mogelijk.
Siberische Husky Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Siberische Husky is ontstaan in het noordoosten van Siberië als een sledehond. In 1909 kwamen grote aantallen van dit ras in Alaska om deel te nemen in de slee racen. Het uithoudingsvermogen en hun kracht maakte de Siberische Husky al snel een populair ras in het Noordpoolgebied. De Siberische Husky is een compacte en sterke werkhond. Ze zijn beschermd tegen temperaturen zo laag als 75 graden onder nul dus zijn het best geschikt voor koelere en koude klimaten. Ze vertonen een zekere mate van waardigheid en reserve.
Je nieuwe Siberische husky pup trainen en verzorgen wikiHow.
Laat de ogen van je pup controleren. Omdat de Siberische husky gevoelig is voor oogproblemen is het belangrijk om de ogen van je pup op jonge leeftijd te laten controleren. Huskys worden specifiek vaak gediagnosticeerd met 1. Cataract een grijs laagje over de lens van het oog. Hoornvlies dystrofie een vertroebeling van het hoornvlies waar vooral teefjes vatbaar voor zijn. Gegeneraliseerde progressieve retina atrofie een aandoening waarbij de ogen van de hond langzaam degenereren tot hij blind wordt. Deze aandoeningen zijn vaak erfelijk.
Siberische husky Rassen Honden Hondenrassen.
De Siberische husky is een hond die hoort bij de keesachtigen en de poolhonden. De honden zijn erg onafhankelijk met een sterke neiging tot weglopen. Deze honden worden dan meestal ook niet losgelaten ze kunnen ook erg vriendelijk en aanhankelijk zijn. De honden worden gemiddeld 12 jaar oud en worden ongeveer 59 cm hoog. De teefjes zijn wat kleiner. De honden wegen ongeveer 27 kg en de teefjes wegen wat minder.
Veiligheidscontrole vereist.
De Siberische Husky Demon's Sleddog Team.
Kontlijn of neklijn aan hoofdlijn. Musketon aan lijn maken. Dus u wilt een Siberische Husky? Karakter en eigenschappen van de Siberische Husky. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Siberische Husky? Dan heeft u waarschijnlijk al gehoord wat een geweldige honden het zijn. Denk erom dat ook een Siberische Husky zijn tekortkomingen heeft en het niet voor iedereen die zich tot hen aangetrokken voelt het ideale huisdier is. Een Siberische Husky is een echt roedeldier en heeft het gezelschap van andere honden of mensen te allen tijde nodig. Als u de hele dag werkt of slechts ruimte heeft voor één hond koop dan geen Siberische Husky.
Siberische husky Hondencentrum.
maak een widget Raskenmerken Siberische husky. Foto s Siberische husky. Een echte Siberische husky-liefhebber? Dan moet je beslist dit t-shirt hebben. Naar de webshop 30.99. Land van oorsprong Siberië.
Siberische Husky rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers Molossers Zwitserse Sennenhonden. Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. De Siberische Husky werd gefokt door de nomadenstam van de Chuci's een aan de Eskimo verwante stam uit het bekken van de Kolyma en de voet van het Cherski Gebergte. Het is een oud ras dat jaren lang een dubbel rol had als sledehond en gezelschapshond. Het ras werd uit lokale rassen gefokt om een ras te krijgen met sterk uithoudingsvermogen en veel kracht. De precieze afkomst is onduidelijk.
Kyanka's Siberian Husky's kyanka's Siberian Husky's.
Kyanka's Siberische Husky's Kennel is er trots op de beste kwaliteit Siberische husky pups en honden voor als huishond of showhond te hebben. Siberische Husky's zijn erg lief en zijn geweldige huisdieren voor kinderen en familie. Welcome at the site of Kyanka's Siberian Husky's. Kyankas Siberian Husky's Kennel is proud to offer the finest quality Siberian husky puppies and dogs for pet or show homes. Siberian Husky's are very loving and make great pets for children and family. Home Our kennel News our dogs Puppy's Breeding plans Contact Links Algemene Site Map.

Contacteer ons