Zoeken naar samojeed

samojeed
Rashonden: Samojeed een witte keeshond Dier en Natuur: Dieren.
Ook Amerika en een aantal Europese landen hebben hieraan bijgedragen. De Samojeed is wereldwijd een erg geliefde hond op tentoonstellingen en ze zijn geschikt als gezelschapshond. De Samojeed is een sterke, compacte, elegante en beweeglijke hond die licht vierkant van vorm is.
Samojeed rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Samojeed vereist veel lichaamsbeweging en heeft de ruimte nodig. Algemeen: De Samojeed is een elegante witte poolhond van gemiddelde afmetingen, die in zijn verschijning kracht, uithoudingsvermogen, charme, lenigheid, waardigheid en zelfvertrouwen uitstraalt. De lichaamslengte is bij benadering 5% meer dan de schofthoogte.
Kennel Dunblane Samojeed, Malamute Eurasier.
Samojeed, Alaska Malamute Eurasier." Wij, Jurgen en Wilma Hell-Frijters, hebben een Samojeed, Alaskan Malamute en Eurasier kennel in Oudenbosch, Nederland. Uit passie voor deze 3 prachtige rassen houden en fokken wij Samojeden, Alaskan Malamutes en Eurasiers in onze kleinschalige kennel onder de kennelnaam Dunblane.
Samojeed Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco Canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino Italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Hondenrassen Samojeed.
Informatie over de Samojeed. De Samojeed Laika Samojedskaja is een hoogbenig en langharig Russisch met name West-Siberië hondenras, behorend tot de pool en keeshonden. Hij heeft zijn naam te danken aan het volk waarbij hij is ontdekt, de Samojeden; het patronaat van de Noordse Kennelunion.
Samojeed.
Er is nog gering jachtinstinct aanwezig. Je moet de Samojeed op een zachte maar duidelijke manier opvoeden. De Samojeed is een sportieve actieve hond, die graag met zijn baas dingen onderneemt. Hij is het liefst de hele dag bij je.
Samojeed.
In 1909 wordt het ras officieel in Engeland geregistreerd, vandaar dat Engeland het land van herkomst wordt terwijl de samojeed eigenlijk uit Siberië komt. Hoewel er officieel maar één samojeed is, zijn er sinds de jaren 50 twee types samojeden.
Samojeed Honden rassen Honden DierenDokters.
De Samojeed is een veelzijdige en sportieve huishond. Ze worden gebruikt in de GG, behendigheid, UV, obedience en sledehondensport. Vriendelijk, attent en verdraagzaam. De Samojeed blaft makkelijk en is af en toe zeer zelfstandig van aard, wat de opvoeding kan bemoeilijken.
Royal Canin Samojeed Producten.
De Samojeed is een werkhond die het prima doet voor de slee maar ook geschikt is als gezelschapshond. De Samojeed is vriendelijk en verdraagzaam, hij blaft graag maar waakt nauwelijks. Hij vindt zelf dat oren vooral voor de sier zijn.
Samojeden.nl Home.
De website van Corry Nijdam en Sjaak van den Ham over hun honden, de sledehondensport, artikelen over de geschiedenis van het ras, foto's' en nog veel meer. Wij hechten veel waarde aan het sociale, vriendelijke karakter van de Samojeed en, niet te vergeten, aan zijn werkkwaliteiten.
Samojeed Poster bij AllPosters.nl.
Verzendtijd De verzendtijd geeft het gebruikelijk aantal benodigde werkdagen aan voordat uw artikelen bij ons de deur uit gaan, maar is exclusief de tijd van het verdere vervoer naar de eindbestemming. Bestellingen die uit meerdere artikelen bestaan met verschillende verzendtijden, worden verzonden op basis van het artikel met de langste verzendtijd.
Samojeed Hondencentrum.
De sterke en taaie samojeed bleek ook geschikt als sledehond, zodat hij op tal van poolexpedities werd ingezet. Prettig aspect van de samojeed als huishond is dat hij geen jagersinstinct heeft en vriendelijk is tegenover andere huisdieren. In Alaska werd de samojeed gefokt als inheemse sledehond.

Contacteer ons