Resultaten voor samojeed

samojeed
Samojeed Pedigree.
Ondanks zijn arctische afkomst is de Samojeed toch gewend geraakt aan warmere klimaten. Hij kan buiten slapen, al slaapt hij liever binnen en wil een groot deel van de dag een geliefd onderdeel van het gezin en overal bij zijn.
Samojeed Hondencentrum.
De sterke en taaie samojeed bleek ook geschikt als sledehond, zodat hij op tal van poolexpedities werd ingezet. Prettig aspect van de samojeed als huishond is dat hij geen jagersinstinct heeft en vriendelijk is tegenover andere huisdieren. In Alaska werd de samojeed gefokt als inheemse sledehond.
Samojeed Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Dus een kind nooit alleen laten met een hond ongeacht welke soort Wij hebben onze samojeed aangeleerd om te gaan liggen als er kindjes komen. Dit is een aanrader daar een samojeed super enthousiast van nature is. Daar je met een samojeed altijd sneeuw in huis hebt is het raadzaam om elke dag te stofzuigen.
Samojeed.
De Samojeed is een poolhond, afkomstig uit de onherbergzame gebieden van Noord-Rusland en Siberië. Hij leefde daar als manusje-van-alles bij een groep nomadenstammen, de Samojeden. Het Russische woord samojeed heeft de weinig vleiende betekenis menseneter; reden genoeg om over Nenets, Enets en Nganasan te spreken als het over deze volkeren gaat.
Samojeed.
Er is nog gering jachtinstinct aanwezig. Je moet de Samojeed op een zachte maar duidelijke manier opvoeden. De Samojeed is een sportieve actieve hond, die graag met zijn baas dingen onderneemt. Hij is het liefst de hele dag bij je.
Kennel Dunblane Samojeed, Malamute Eurasier.
Samojeed, Alaska Malamute Eurasier." Wij, Jurgen en Wilma Hell-Frijters, hebben een Samojeed, Alaskan Malamute en Eurasier kennel in Oudenbosch, Nederland. Uit passie voor deze 3 prachtige rassen houden en fokken wij Samojeden, Alaskan Malamutes en Eurasiers in onze kleinschalige kennel onder de kennelnaam Dunblane.
Samojeed Honden Page.
Karakter van de Samojeed. De Samojeed is een hond van tegenstellingenHij, is vriendelijk en vrolijkintelligent, en redelijk gehoorzaammaar, nooit slaafs en soms zelfs uitgesproken koppiggevoelig, en zachtaardigaanhankelijkmaar, niet opdringerig.De Samojeed zwerft graagheeft, een groot uithoudingsvermogen en blijft tot op hoge leeftijd speels.Ze laten graag hun stem horen en kunnen dus wat luidruchtig zijn.
Hondenrassen Samojeed.
Informatie over de Samojeed. De Samojeed Laika Samojedskaja is een hoogbenig en langharig Russisch met name West-Siberië hondenras, behorend tot de pool en keeshonden. Hij heeft zijn naam te danken aan het volk waarbij hij is ontdekt, de Samojeden; het patronaat van de Noordse Kennelunion.
Vind samojeed in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten. Advertenties gerelateerd aan samojeed. Wij hebben een prachtig nestje samojeed pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
Rasinformatie Samojeed MaxLuna.
De Samojeed moet dagelijks anderhalf uur kunnen rennen. Het is daarom aan te raden hem dit aangelijnd of in een omheinde tuin te laten doen want als de Samojeed eenmaal rent, kan hij zomaar verdwenen zijn. Eén keer per week goed borstelen is voor de Samojeed meestal voldoende, behalve tijdens de ruiperiode dan wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Hondenforum samojeed 1735 verzorging HondenFan de website voor uw honden nieuws.
ik hoop dat je een hoop informatie gaat lezen over de samojeed want er is genoeg te leren en te lezen over het ras.Wij hebben onze tweede samojeed, de eerste was een teefje en nu hebben we een reu.Toen wij ons teefje kregen waren we twee onervaren samojeden mensen en, toen zij dan ook anderhalf was hebben wij haar laten steriliseren niet, wetende dat de vacht van een samojeed hierdoor gaat groeien en veranderen en er na verloop van tijd geen doorkomen meer aan is.Dus als er geen medische noodzaak is zou, ik dat ook nooit meer doen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp de samojeed.
Maar die Samojeed, ik meen me te herinneren dat ze voor een Poolhond vrij makkelijk horen te zijn, maar ik heb geen idee meer waarom ik dat denk hoor Ja, ik denk dat het ook toeval is. Het is ook wel een beetje onzuiver als je je baseert op één ervaring.

Contacteer ons