Meer resultaten voor samojeed

samojeed
Samojeed Honden Page.
Karakter van de Samojeed. De Samojeed is een hond van tegenstellingenHij, is vriendelijk en vrolijkintelligent, en redelijk gehoorzaammaar, nooit slaafs en soms zelfs uitgesproken koppiggevoelig, en zachtaardigaanhankelijkmaar, niet opdringerig.De Samojeed zwerft graagheeft, een groot uithoudingsvermogen en blijft tot op hoge leeftijd speels.Ze laten graag hun stem horen en kunnen dus wat luidruchtig zijn.
Royal Canin Samojeed Producten.
De Samojeed is een werkhond die het prima doet voor de slee maar ook geschikt is als gezelschapshond. De Samojeed is vriendelijk en verdraagzaam, hij blaft graag maar waakt nauwelijks. Hij vindt zelf dat oren vooral voor de sier zijn.
Samojeed Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Samojeed is erg vriendelijk en doet het goed met kinderen. De Samojeed heeft een zeer dikke vacht, die veel verzorging vergt. Ze verharen zwaar tijdens de warmere seizoenen en moeten regelmatig worden geborsteld. De Samojeed heeft een lange en dikke dubbele vacht.
Samojeed Pedigree.
Ondanks zijn arctische afkomst is de Samojeed toch gewend geraakt aan warmere klimaten. Hij kan buiten slapen, al slaapt hij liever binnen en wil een groot deel van de dag een geliefd onderdeel van het gezin en overal bij zijn.
Het HondenForum Bekijk onderwerp de samojeed.
Maar die Samojeed, ik meen me te herinneren dat ze voor een Poolhond vrij makkelijk horen te zijn, maar ik heb geen idee meer waarom ik dat denk hoor Ja, ik denk dat het ook toeval is. Het is ook wel een beetje onzuiver als je je baseert op één ervaring.
Samojeden kennel Taigaro.
Kayuk en Shakira hebben de basis gelegd voor het type samojeed dat wij nog steeds fokken, waarbij gezondheid en zijn open en vriendelijke karakter bovenaan staan. Ook vinden wij het belangrijk dat de samojeed zijn werklust behoudt en dit met veel plezier toont in verschillende takken van hondensport.
Samojeed Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco Canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino Italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Hondenrassen Samojeed.
Informatie over de Samojeed. De Samojeed Laika Samojedskaja is een hoogbenig en langharig Russisch met name West-Siberië hondenras, behorend tot de pool en keeshonden. Hij heeft zijn naam te danken aan het volk waarbij hij is ontdekt, de Samojeden; het patronaat van de Noordse Kennelunion.
Samojeed Honden rassen Honden DierenDokters.
De Samojeed is een veelzijdige en sportieve huishond. Ze worden gebruikt in de GG, behendigheid, UV, obedience en sledehondensport. Vriendelijk, attent en verdraagzaam. De Samojeed blaft makkelijk en is af en toe zeer zelfstandig van aard, wat de opvoeding kan bemoeilijken.
Samojeed.
Er is nog gering jachtinstinct aanwezig. Je moet de Samojeed op een zachte maar duidelijke manier opvoeden. De Samojeed is een sportieve actieve hond, die graag met zijn baas dingen onderneemt. Hij is het liefst de hele dag bij je.
Samojeed Hondencentrum.
De sterke en taaie samojeed bleek ook geschikt als sledehond, zodat hij op tal van poolexpedities werd ingezet. Prettig aspect van de samojeed als huishond is dat hij geen jagersinstinct heeft en vriendelijk is tegenover andere huisdieren. In Alaska werd de samojeed gefokt als inheemse sledehond.
Welkom bij kennel Siberian Beauty Siberian Beauty.
In 1924 werd de eerste samojeed in het Nederlandse Hondenstamboek ingeschreven en in 1932 werd de Nederlandse Samojeden Club opgericht. In 1958 en 1960 werd door Prinses Wilhelmina een nestje gefokt, zodat de populariteit weer toenam.Een elegante witte poolhond van gemiddelde afmetingen, die in z'n' verschijning kracht, uithoudingsvermogen, charme, lenigheid, waardigheid en zelfvertrouwen uitstraalt.

Contacteer ons