Zoeken naar karakter engelse cocker spaniel

karakter engelse cocker spaniel
Engelse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Een paar jaar geleden was dat chocolat/lever and tan, een eenkleur, dat wisselt wel. Rood en black and tan zie je niet veel.Vaak zal een fokker een rode engelse cocker spaniel niet aan een onervaren coach meegeven, sommigen zelfs niet aan een gezin met jonge kinderen, omdat die vaak een nogal pittig karakter hebben en een striktere opvoeding nodig kunnen hebben.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Engelse Cocker Spaniel is een van de meest geliefde honden van de hondenliefhebber. Hij heeft het in de stad net zo goed naar zijn zin als op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen.
Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
ls je houdt van een Amerikaanse Cocker Spaniel iets wat erg eenvoudig is vanwege zijn vriendelijke, gezellige karakter houd je meestal ook van borstelen. Hoewel deze hond van oorsprong werd gefokt als jachthond, is de Amerikaanse Cocker Spaniel voor dat doel niet meer geschikt. Hij is vooral een gezelschapshond. Rasbeschrijving Amerikaanse Cocker Spaniel. Dit is een directe afstammeling van de Engelse Cocker Spaniel.
licg.nl Over houden van huisdieren.
Op zaterdag 7 oktober 2017 doen diverse dierenartsen mee met Binnen bij de Dierenarts. Op deze dag nodigen veel dierenartsen het publiek. Longontsteking door zieke cavia. In Nederland hebben in de afgelopen vier jaar minstens drie mensen een ernstige tot zeer ernstige luchtweginfectie opgelopen van een zieke.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Cocker spaniel.
En nu weer on topic! Ervaringen, karakter, leuke gezinshond? Momenteel is dit het ras waar ik veel over nadenk, lijken mij vrij ongecompliceerde hondjes, is dat zo? Titel: Re: Cocker spaniel. Geplaatst: 11 Jun 2012 1029.: Geregistreerd: 27 Jul 2009 0158.: Leuke honden, leergierig. Roxy is heel aanhankelijk en altijd vrolijk. 1x in de 3 maanden moet ze naar de trimmer. Ik vind het wel echt een gezinshondje, roxy is graag onder de mensen. Titel: Re: Cocker spaniel. Geplaatst: 11 Jun 2012 1220.: Het zijn hele leuke, ongecompliceerde gezinshonden. Je zou overigens ook kunnen kijken naar een Engelse Springer Spaniel, die is iets groter dan de Cocker, maar in mijn ogen net zo leuk.
Rasbeschrijving VLECS.
De Engelse Cocker Spaniel, gezondheid, karakter, voeding en overige informatie. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond afkomstig uit Engeland. Het is een levendige en vriendelijke hond, die zeer geschikt is als gezinshond. De Engelse Cocker Spaniel voelt zich zowel in de stad als op het platteland thuis.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8: retrievers en waterhonden.
Populaire hondenrassen Engelse Cocker Spaniel Aniek Wendt.
de Engelse Cocker Spaniel één van de oudste spanielrassen is? Zorg ervoor dat jouw karakter altijd matcht met die van jouw hond! De Engelse Cocker Spaniel is best wel populair. De Cocker heeft het in de stad net zo naar zijn zin als op het platteland.
Amerikaanse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Engelse cocker spaniël. De Engelse Cocker Spaniel is een middelgrote circa 40 cm hoge jachthond met een onverwoestbaar vrolijk karakter en een optimistische aard. Stevig gebouwd jachthondje, evenredig en compact van bouw.
Opdrijvende jachthonden.
Leeftijd: 12 14 jaar. Karakter: De Engelse Springer Spaniel blinkt niet alleen in de jacht op het land en water, maar is tevens een ideaal huisdier. Ze zijn een compact en middelgroot ras en zijn zeer atletisch. Hun expressie is vertrouwen, vriendelijkheid en alertheid. Dit ras is winterhard, robuust, snel en krachtig meer dan alle andere Spaniels. Verzorging: Dit ras vereist een regelmatige verzorging met een stevige borstel. Wassen moet alleen gedaan worden wanneer dat nodig is. Hun oren moeten op regelmatige basis worden schoongemaakt en gecontroleerd. Ze zijn gevoelig voor onder andere heupdysplasie en epilepsie. Dit ras heeft aanleg om snel dikker te worden en mag daarom niet teveel worden gevoerd. Welsh Springer Spaniël De Welsh Springer Spaniël zit qua formaat tussen de Engelse Springer Spaniël en de Engelse Cocker Spaniël in.
Engelse Cocker Spaniel.
Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen; Cocker Spaniel Club, Engelse Cocker Spaniel club Nederland, Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel.

Contacteer ons