Meer resultaten voor karakter engelse cocker spaniel

karakter engelse cocker spaniel
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Dorn, C.R, 2002, Canine Breed Specific Risks Of Frequentely Diagnosed Diseases At Veterinary Teaching Hospitals, Raleigh, NC; AKC Canine Health Foundation. LICG, 2016, Rashondengids, via www.rashondengids.nl; Gebaseerd op resultaten Incidentie onderzoek, faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht.
licg.nl Engelse Cocker Spaniël.
In Amerika is uit de Engelse Cocker Spaniël de Amerikaanse Cocker Spaniël ontstaan die vooral op uiterlijk werd gefokt en een langere, dikke vacht, een anders gevormde kop en een zachter karakter heeft. Download de huisdierenbijsluiter Engelse Cocker Spaniël Wellicht ook interessant voor u.
From My Lady's' Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
Deze nestjes voldoen aan de gezondheidseisen die gesteld zijn door de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland, de rasverenigingen en de rasstandaard van The Kennel Club en The Cocker Spaniel Breed Council. De ouders zijn prcd PRA en FN vrij en DNA getest hiervoor en onderzocht en vrij van Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. G eröntgend en HD vrij bevonden. Ook zijn onze Engelse Cocker Spaniels in het bezit van een DNA-profiel. Om te voorkomen dat er pupkes geboren worden met erfelijke oogafwijkingen en er nog geen DNA-test beschikbaar is voor Cataract worden de ouderdieren elk jaar gecontroleerd op Cataract, PRA, MPP en Distischiasis. Dit is het ECVO onderzoek en wordt gecontroleerd door een dierenarts-specialist oogheelkunde. Een erkende oogspecialist van de Raad van Beheer Houden van honden in Nederland. Het karakter, de gezondheid, de schoonheid en de kleur zijn vier belangrijke punten waar wij veel aandacht aan besteden.
Engelse Cocker Spaniel Karaktereigenschappen Royal Canin.
Andere rasnamen: Cocker Spaniel, Cocker, Engelse Cocker Spaniel. Uiterlijke kenmerken van de Engelse Cocker Spaniel. Het karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Hij is krachtig, erg actief, vasthoudend, levendig en een uitstekend jager op pelsdieren en gevogelte op moeilijk terrein.
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Op deze pagina staan goeie tips en zeer goeie boeken over het opvoeden van de pup. geplaatst op 10 juni 2011 2323.: ik heb een engelse cocker spaniel en is 18 weken en nog niet zindekijk ik weet geen raad meer de bensh doet ze niks.
Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Het ras, Engelse Cocker Spaniel, komt van origine uit Groot Brittannië. Daar is het ras ontstaan met de bedoeling een jachthondje te fokken, dat uithoudingsvermogen, een goede neus en snelheid heeft.
Engelse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Engelse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel.
Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Karakter, opvoeding en beweging. De Engelse Cocker heeft zijn bijnaam merry cocker niet gestolen. Het zijn vrolijke, zachtaardige, uitbundige, intelligente, gevoelige, trouwe, aanhankelijke en levendige honden met eeuwig horizontaal zwiepende staarten en een goed humeur.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen.
Rasbeschrijving VLECS.
De Engelse Cocker Spaniel, gezondheid, karakter, voeding en overige informatie. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond afkomstig uit Engeland. Het is een levendige en vriendelijke hond, die zeer geschikt is als gezinshond. De Engelse Cocker Spaniel voelt zich zowel in de stad als op het platteland thuis.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
De meeste Cocker Spaniels hebben een zacht karakter. Ze zijn aanhankelijk, maar niet afhankelijk. Wel is het zo dat de eenkleurige honden over het algemeen een stuk pittiger van aard zijn dan hun bontgekleurde soortgenoten. Er komen, met name onder de reuen, ook wel eens wat dominante exemplaren voor, die het gezag van hun eigenaar regelmatig betwisten. Uiteraard begint ook bij dit ras een goede opvoeding met een gedegen socialisatie. Het opvoeden van een Cocker is niet zon enorme klus. De hond is intelligent en, misschien nog wel belangrijker, hij wil ook graag samenwerken met zijn baas. Soms worden Cockers als eigenwijs bestempeld, maar dat ligt dan meestal aan een gebrek aan opvoeding. Sommige mensen kunnen namelijk de droevige, soms intrieste blik van hun hond absoluut niet weerstaan, met gevolg dat het slimme Cockertje al snel zijn baas leert manipuleren. Standvastig blijven is het motto. Maar dan wel met een fluwelen handschoen, want van een harde aanpak kan de Cocker onzeker, angstig en zelfs agressief worden. Het hierkomen dient er bij de Engelse Cocker Spaniel vanaf het begin terdege ingetraind te worden.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Engelse Cocker Spaniel is een van de meest geliefde honden van de hondenliefhebber. Hij heeft het in de stad net zo goed naar zijn zin als op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen.

Contacteer ons