Op zoek naar karakter engelse cocker spaniel?

karakter engelse cocker spaniel
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Wellicht ook een idee voor he? Op deze pagina staan goeie tips en zeer goeie boeken over het opvoeden van de pup. geplaatst op 10 juni 2011 2323. ik heb een engelse cocker spaniel en is 18 weken en nog niet zindekijk ik weet geen raad meer de bensh doet ze niks. E-mail deze wordt niet gepubliceerd. Anti-spam Waar gaat deze website over honden paarden of olifanten. Hou mij op de hoogte bij reacties. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld. Bedankt voor je reactie! Je bericht is geplaatst. Je reactie wordt verwerkt. Just hanging around being adoorable. Deel jouw video of foto.
FCI-Rasgroep 8 Jachthondenshow Nederland.
Doet u dit niet dan is de kans groot dat uw Cocker last krijgt van huidproblemen afgezien van een onverzorgd uiterlijk. ENGELSE COCKER SPANIEL De Engelse Cocker Spaniel is een vriendelijke vrolijke en nieuwsgierige hond. Zijn uiterlijk alsmede zijn aanhankelijk karakter en handig formaat zullen hieraan ongetwijfeld debet zijn. Zijn naam dankt hij aan de jacht op de woodcock de houtsnip. De Cocker is een stevige compacte hond zeer evenredig gebouwd met het kenmerkende voortdurend kwispelende staartje. Sinds 2002 mogen in Nederland de staarten niet meer worden gecoupeerd dus de staart kwispelt dan iets langzamer dan voorheen. Het is een echte drijfhond speciaal voor de jacht voor de voet.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Beweeglijk levendig intelligent waaks mild en opgewekt en een beetje eigenwijs. De eenkleurige zijn wat dominanter van karakter. De éénkleur Engelse Cocker Spaniel heeft leidinggevende eigenschappen en een sterkere drang tot initiatief. Als je een éénkleur de eerste tijd van zijn opvoeding geen leiding geeft dan gaat hij de leiding een beetje overnemen. Meerkleurige Engelse Cocker Spaniels zijn iets meer afhankelijk van leiding. De Engelse Cocker Spaniel maakt de indruk van een ijverig en krachtig jachthondje. Zijn lichaam is uitgebalanceerd en compact. De afstand van de schoft tot de grond moet gelijk zijn aan de afstand van de schoft tot aan de staartaanzet.
Engelse Cocker Spaniel Hondentrainingen.
Toen mensen geïnteresseerd werden in het fokken van nieuwe honden kwamen ze in Engeland terecht daar begon de splitsing in verschillende spaniel-variëteiten. Karakter van de Engelse Cocker Spaniel. Vrolijk zacht intelligent kindervriend en matige blaffer. In huis is hij een trouwe vriend een medeplichtige zowat Een Engelse Cocker Spaniel deelt de hartstochten van zijn baasje en heeft als enig verlangen dat zijn eigenaar tevreden is. De Engelse Cocker Spaniel zijn bijzonder intelligente en een zeer loyale honden. Ze vereisen wél een energieke eigenaar want ze zijn erg speels en actief. Dit levendige ras is een geweldig huisdier en zon pup brengt een overvloed van vreugde in je leven.
Alles over de Engelse Cocker Spaniël.
De volledige rasstandaard van de Engelse Cocker Spaniël kunt u vinden bij de rasverenigingen. Op de website van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland staan alle bij hen aangesloten rasverenigingen genoemd. Engelse Cocker Spaniëls zijn levendige vrolijke en sportieve honden. Ze zijn aanhankelijk en gehecht aan hun eigenaar waardoor ze geneigd zijn deze steeds achterna te lopen. Ze zijn nieuwsgierig naar alles wat er gebeurt en hebben voldoende activiteiten nodig. Naar vreemden zijn ze doorgaans vriendelijk. Hoewel de Cocker Spaniël meestal meegaand is kan hij ook eigenwijs zijn. Eenkleurige honden lijken wat onafhankelijker te zijn en wat eerder overheersend gedrag te vertonen dan meerkleurige dieren. Bij eenkleurige Cocker Spaniëls is in het verleden het Rode Cockersyndroom beschreven waarbij de hond ineens agressie vertoont.
De Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Leeftijd tot 13 14 jaar. Eenkleur Zwart Rood Golden Lever Black and tan Lever and tan. Meerkleur Zwart wit Oranje wit Lever wit Lemon wit Zwart wit tan Lever wit tan Blauwschimmel Oranjeschimmel Lemonschimmel. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Gezondheid van de Engelse Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben. Er zijn verschillende kleuren in hoofdlijnen te verdelen in eenkleurigen en meerkleurigen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Cocker spaniel.
Titel Re Cocker spaniel. Geplaatst 11 Jun 2012 1220. Het zijn hele leuke ongecompliceerde gezinshonden. Je zou overigens ook kunnen kijken naar een Engelse Springer Spaniel die is iets groter dan de Cocker maar in mijn ogen net zo leuk. Titel Re Cocker spaniel. Geplaatst 11 Jun 2012 1239. Geregistreerd 04 Sep 2005 0053. Mijn nicht heeft er twee blauwschimmeltjes heel leuke vrolijke ongecompliceerde honden. Titel Re Cocker spaniel. Geplaatst 11 Jun 2012 1312. Geregistreerd 11 Apr 2004 1042. Nee het gaat mij echt om de cocker formaat is ook helemaal prima.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
Zie ook de lijst van FCI-nummers. Een blauwschimmel met puppy's. Een bruin-blonde Engelse cockerspaniël. De Engelse cockerspaniël is een hondenras. De Engelse cockerspaniël is een ijverige actieve en krachtige jachthond. Meestal werd de staart voor het coupeerverbod gecoupeerd. Zijn lichaam is gebalanceerd en compact. Idealiter moet de afstand van de schoft tot de grond gelijk zijn aan de afstand van de schoft tot aan de staartaanzet. De vacht van de cockerspaniël is glad en aanliggend zijdeachtig en niet gegolfd de bevedering is niet zo overvloedig. 1 Kenmerken en eigenschappen. Kenmerken en eigenschappen bewerken. Schofthoogte Reu 40 41 cm. Teef 38 39 cm.
de cocker spaniel.
Populaire hondenrassen Engelse Cocker Spaniel Aniek Wendt.
Opzoek naar een hond die actief is? Zoek je meer verdieping in het ras de Engelse Cocker Spaniel? Opzoek naar een trouwe metgezel? Wil je weten of de Engelse Cocker Spaniel past bij jouw karakter? Herken je één van deze vragen? Het is belangrijk dat je een hond uitzoekt die past bij jouw karakter en energie level. Daar help ik je graag bij. Waar komt de Engelse Cocker Spaniel vandaan? De Engelse Cocker Spaniel wordt ook wel Cocker genoemd. En komt uit het veertiende-eeuwse Spanje. Daarmee is de Cocker één van de oudste spanielrassen. Schouder hoogte 38-41 cm. Vacht Zwart en elke andere kleur. de Engelse Cocker Spaniel één van de oudste spanielrassen is?
Amerikaanse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Amerikaanse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen. Ben jij een echte hondenkenner? Ben je een echte hondenkenner? Test hier je kennis en daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren. Wat gaan we dit weekend doen?

Contacteer ons