Resultaten voor franse bulldog pups

franse bulldog pups
Belangrijke info Hollandse Bulldoggen Club HBC.
Koop NOOIT een pup bij een zogenaamde puppycentrale gediplomeerd of niet bij een handelaar puppyboerderij of dierenwinkels die rashondjes op bestelling leveren. Deze mensen weten niets van deze pups de pups worden niet gesocialiseerd én u loopt het risico een pup te kopen met allerlei lichamelijke en/of geestelijke problemen. Meestal gaan de mensen overstag omdat de puppies zo schattig zijn of omdat ze het zielig vinden dat die arme hondjes als koopwaar in de etalage staan. Dit is natuurlijk geen goed argument om een hondje aan te schaffen en u sponsort in wezen deze hondenhandel. Het is allemaal een kwestie van geld. Het illegaal fokken van honden is goedkoper en dat zie je in de verkoop terug.
Franse Bulldog Rassen Puppy te Koop.
Mooie / gezonde Franse Bulldog pups. Franse Bulldog Lisettey12 3 januari 2017. Wij hebben een nestje mooie / gezonde Franse Bulldog pups Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees. Franse Bulldog melndass 29 december 2016. We hebben pied Franse bulldog puppies 4 jongens en 2 meisjes die beschikbaar zijn vanaf 28 december om 8 weken oud Fawn. Ze zijn kc geregistreerd gechipt 1 vaccin ontwormd en flead zullen ze komen met een Royal Canin etenswaren. Franse Bulldog collins95brown@gmail.com 2 november 2016.
Beschikbare nesten Hollandse Bulldoggen Club HBC.
Uit de oude doos. Lees eerste de algemene informatie t.a.v. de aanschaf van een Franse Bulldog. Via de pupinfo kunt u aan pupadressen komen van fokkers van de HBC officiële franse bulldog vereniging waar op dat moment een nestje aanwezig is. U kunt hiervoor contact opnemen met Gea Detmers. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Leo de Lécurie Royale. Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Fransebulldogpups pups.
Er zijn pups geboren 14-04-2017. Hestia of Magna Carta x Kamille Du Sourire Doux. Reu 1 Imposant Fam. Reu 2 Idefix Fam. Reu 3 Icoon Te koop. Teefje 1 Izzie Fam. Teefje 2 Ismay Te Koop. Teefje 3 Indy-Joy gereserveerd. Er zijn pups geboren 31-03-2017. Indy-Bailey van Boranka x Kamille Du Sourire Doux. Reu 1 Hugo Boss Verkocht.
Franse Bulldog pups.
Dat is erg handig want dan weten wij en de toekomstige puppyeigenaren ook of ze echt drachtig is. Een echo kost rond de 75 Euro. De Franse Bulldog is een ras wat door de bouw helaas vaker een keizersnede nodig heeft. De kosten van een keizersnede s nachts of in het weekend want een bevallend teefje houdt zich niet aan kantoortijden kan wel 750 Euro kosten. Deze hopen we natuurlijk niet nodig te hebben! Wanneer de pups eenmaal geboren zijn eet de moederhond enorm veel. Wel tot 3 keer zo veel als voor haar dracht! Een teefje kan dan wel tot 1500 gram BARF per dag eten. Dit kost ongeveer 3 Euro per dag extra 6 weken lang.
aanschaf/prijzen franse bulldog HondenForum.
31 maart 2011 om 2107 wijzigen. Ik had weer even een vraagje. Mijn vriend en ik willen over een tijdje een franse bulldog kopen. Weet iemand wat ongeveer de prijzen zijn van een franse bulldog dan weten wij ook waar we rekening mee moeten houden. En wat heeft een franse bulldog nodig aan spullen?
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
De stamboom is ook niet datgene wat een goede pup duur maakt die kost per pup rond de honderd euro. Sommige mensen gaan op zoek naar Franse Bulldog pups van een particulier of naar Franse Bulldog pups uit een thuisnestje. Vreemde uitdrukking want mijn pups lopen ook gewoon bij mij in huis en zo zijn er nog vele betrouwbare fokkers die hun pupjes echt niet in de schuur leggen ofzo. Als u er niet zoveel verstand van heeft koop uw hondje dan bij een Franse Bulldog fokker met stamboom van de Raad van Beheer in Nederland en heb vooral geduld. Veel mensen hebben dat niet en willen halsoverkop een pup in huis halen.
Franse Bulldog Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Home.
Al onze honden zijn medisch gecontroleerd en gezond verklaard. Ze zijn vrijbevonden van o.a. Patella Hart Rug en ademhalingsproblemen. Af en toe zullen we een nestje Franse Bulldog pups fokken die in huiselijke kring opgroeien samen met onze andere bullen. We proberen onze combinaties weloverwogen te maken waarin gezondheid karakter en het voorkomen volgens de rasstandaard op de voorgrond staan. Meer informatie over onze toekomstige nestjes vind u onder het kopje Pups. Wilt u in aanmerking komen voor een pup of meer informatie neem dan even contact met ons op. Veel lees en kijkplezier! Nog één gestroomd reutje beschikbaar.
Franse Bulldog pups spelen YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Franse Bulldog pups spelen. Subscribe Subscribed Unsubscribe 2 2. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Franse Bulldog PUPS www.vandebounderstreek.nl.
10 juni 2016 is ons eerste nestje Franse Bulldogs geboren van Frija v Caryackim en Be Impressed of Marosc Charm Cooper het zijn 3 reutjes. Beide ouders zijn getest volgens de HBC norm en op Patella Luxatie. Tevens zijn röntgenfoto's van de rug en luchtpijp genomen. Zowel de moeder als de vader zijn gezond verklaard en geschikt voor fok. We hebben geen pups meer beschikbaar. Voor informatie en reservering van een pupje en/of geplande nesten kunt u contact met ons opnemen. Benno en Annette van den Beld.
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Foto's van pups.
Franse Bulldog 7 weken jong. Franse Bulldog 7 weken jong. Franse Bulldog 8 weken jong. Franse Bulldog 9 weken jong. Franse Bulldog 9 weken jong. Franse Bulldog 9 weken jong. Franse Bulldog 9 weken jong. Franse Bulldog 9 weken jong. Franse Bulldog 12 weken jong. Franse Bulldog 10 maanden jong.

Contacteer ons