Meer resultaten voor engelse cocker spaniel pups

engelse cocker spaniel pups
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups hebben een stamboom. De ouders van de pups zijn aanwezig en hebben de benodigde gezondheidsonderzoeken gehad. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black and tan en blauwschimmel. De pups hebben een stamboom. Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder eni.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras! Bekijk de fokker vermelding van Larindi. Wij zijn een kleine huiselijke kennel die af en toe een nestje één kleurige Engelse Cockers fokken. Meer info kan je vinden op onze website. Bekijk de fokker vermelding van Mother's Pride.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten.
2005-2015.
Er kan gestemd worden op de fotos voor de kalender! Trimworkshop 31 oktober in Noordwelle. We naderen de 250 leden! Wie wordt ons 250ste volwaardige lid en ontvangt het contributiegeld retour? Meldt u aan via het inschrijfformulier. De 4e Cockergazet van het jaar is op 2 september jl. verzonden naar de leden. Heeft u niets ontvangen maar bent u wel lid? Laat het weten door een berichtje te sturen naar webmaster@ecscn.nl.
heavenlybrownie.nl Fokker van Engelse CockerSpaniel. Email. Facebook.
Welkom op mijn site. Heeft u interesse vul dan hier het contactformulier in. Wie wil met mij spelen? Heerlijk het is lente. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. De Engelse Cocker Spaniel. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Sorry this entry is only available in Dutch. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Nederlands Gezondheid Cocker Spaniel. Zoeken op de site.
Pups.
Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte aardige vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven. Nadere informatie over de fokkers van onderstaande nesten kunt u vinden onder Aangesloten Fokkers. Geboren 24 april 2017. Naam moederhond Tripol's Allison. Naam vaderhond Hamilton de l'Orme à Lieue. Reuen-teven en kleur 1-3 zwart / 3-1 black-and-tan. Geboren 24 mei 2017. Naam moederhond Whistle Wishes Ruwinge. Naam vaderhond Art Norbells Salt N Pebber.
Engelse Cocker pups video.wmv YouTube.
engelse cocker pups te koop engelse cocker pups reutjes en teefjes te koop Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke.
bartvankordenoordt.nl Even voorstellen.
U kan ons altijd bellen voor informatie over de Engelse Cocker Spaniel. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze kennel. 3-jarige zwarte reu zoekt een warme mand. October 25 2016 241pm door Bart van Kordenoordt. Deze erg lieve zwarte reu zoekt een fijne baas die hem een warme mand en veel wandelingen kan bieden! Voor meer informatie graag bellen 0493 539341. Lief wat ouder bruin/grijs poedeltje zoekt een warm mandje. October 25 2016 208pm door Bart van Kordenoordt. Wegens ziekte van haar bazinnetje zoekt dit lieve poedelmeisje een nieuw baasje. Voor nadere informatie graag bellen 0493 539341.
Nestjes.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Zij vermeldt op haar website en in haar clubblad de CockerGazet regelmatig dek en geboorteberichten. De vereniging is niet verantwoordelijk voor de aangeboden nesten. Fokkers voldoen aan ons fokreglement en de gedragscode. Indien u hierover twijfelt kunt u contact met ons opnemen pupinfo@ecscn.nl. De prijs voor een pup ligt gemiddeld tussen de 100000 en 125000 euro. Leden van de ECSCN zijn verplicht hun pups met een koopcontract te verkopen.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Belgian English Cocker Club. Rue de la Goulette 6200 Bouffiouxl. van Horsighstraat 8 4453 CS s-Heerenhoek. Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniels. Kennel of Swallow Castle. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Bonte Engelse Cocker Spaniels. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Engelse CockerSpaniel en Rhodesian Ridgeback. Kennel Hof van Twente. Langenhorsterweg 20 7495 RD Ambt Delden.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls

Contacteer ons